SundhedMedicin

Holotropic åndedrættet:

Holotropic vejrtrækning startede med yoga praksis, som er kendt for hinduerne har så mange tusinder af år. Forskellige former for øvelser kun, i hvilke positioner de skal bære.

Historien om

Denne handling er blevet udviklet en familie af amerikanske psykologer Christina og Stanislav Grof. Den er baseret på tredive års studier ændret bevidsthed, de terapeutiske muligheder, der induceres af ansøgningen med henblik på terapi ikke-farmakologiske måder indflydelse på bevidsthed og psykedeliske stoffer.

Som en fremgangsmåde til terapi, holotropisk vejrtrækning, en teknik, som er absolut ikke svært, blev det foreslået at erstatte Grof LSD, er forbudt brug efter dette stof var tabu. I sig selv, en betingelse, at resultaterne fra holotropisk vejrtrækning, helt anderledes end narkotiske trance, som vises på grund af den paradoksale cerebral hypoxi.

Når en person er i hans ekstraordinære tilstand af bevidsthed gennem en form for teknologi, det giver mulighed for at overleve de traumer, skjult i dybet og finde dem til befrielse. Det vigtigste element i denne teknik er den intense vejrtrækning fortyndet opvågning musik og pop-flow nedsænkning oplevelse. I løbet af denne form for praksis stoppe den interne dialog , og der er en fuld nedsænkning i det ubevidste.

kurser motion

Holotropic vejrtrækning teknik, som vil blive drøftet i denne artikel, er kurser, som ofte varer 2-3 timer om dagen i tre til tolv dage. Desuden øvelsen selv varer omkring en eller to timer i en session. I løbet af sin vejrtrækning bliver lige så intens som i aktiv sport (svømning og løb). Eksperter mener, at en sådan praksis kan give fremragende fysisk effekt og en positiv indvirkning på patientens helbred.

Meget ofte holotropisk vejrtrækning, øvelser og udstyr data alle mennesker, der praktiserer aktivt kritiseret repræsentanter for traditionelle religiøse organisationer. Hertil kommer, at repræsentanter for traditionel psykologi, skeptikere og mange videnskabelige organisationer anerkender holotropisk vejrtrækning som uvidenskabelige teknikker. Alt på grund af det faktum, at dens virkninger ikke kan forklares ud fra den sædvanlige videnskab.

Men uanset hvad, folk, der deltager i disse aktiviteter, overbevist om, at teknikken ikke kun fungerer, men giver også en virkelig effektive resultater. Det kan spare folk fra næsten alle psykiske problemer.

Holotropic vejrtrækning teknik, der er absolut ikke svært, får lov til at bruge børn under 12 år. Men under alle omstændigheder, en beslutning om muligheden for at anvende denne teknik altid tager en instruktør, der vil gennemføre sessionen.

Denne praksis med Holotropic Breathwork

Så hvordan er disse lektioner? Den første ting du skal vide er, at alle former for praksis er strengt enkelte. Og for at bringe folk til det niveau, hvor han selv vil være i stand til at bruge denne teknik, vil du brug for mindst 12-15 sessioner.

Men det hele afhænger af en hel del nuancer. Og nogle gange en person har brug for flere sessioner. Dette sker på grund af det faktum, at i kraft af sine egne kendetegn, han simpelthen ikke kan modstå intens motion. Så lektioner gennemføres på en afslappet tilstand.

Holotropic vejrtrækning. Teknikken er hans:

  1. De første 10 minutter af vejrtrækning skal være dyb og langsom.
  2. Den næste time - en dyb og ganske intens.
  3. De sidste 20 minutter efter start langsom overflade og afslutte den sædvanlige vejrtrækning.

Nogle gange i løbet af Holotropic vejrtrækningsproblemer synes selv-tab, kramper i halsen, svære smerter og frygt, fordi det altid er en dybere og hyppigere end normalt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.