HjemlighedKonstruktion

Sådan dække taget med tagmaterialet med sine egne hænder? foto

Måske ingen vil hævde, at taget kan kaldes et centralt element i huset. Det udfører en lang række forskellige funktioner. Det er nødvendigt, ikke kun for at beskytte boliger fra en bred vifte af nedbør, men også fungerer som en vigtig komponent i design af bygninger design. Det er grunden til, at bygning og reparation af tage skal gribes an ansvarligt. Sådan dække taget med tagmaterialet med sine egne hænder? Om det, og det vil gå i undersøgelsen.

fordele tagdækningsmateriale

Hvorfor dette materiale betragtes som en af de bedste? Han er traditionelle i dette tilfælde, hvis du planlægger at lave en blød tag. Desuden tagmaterialet klarer med en bred vifte af opgaver, det. Materialet er lagt hurtigt og effektivt beskytter bygningen mod regn. På toppen af tagdækningsmateriale er kendetegnet ved holdbarhed. Han er i stand til at holde i omkring 40 år. Og nogle gange denne periode er steget.

Hvilke belægninger kan bruge?

Inden besvarelsen af spørgsmålet om, hvordan man kan dække taget med tagmaterialet med sine egne hænder, er vi nødt til at forstå, hvad slags materiale der. På nuværende tidspunkt er det flød dækker byggemarkedet. Du kan bruge den traditionelle løsning, og kan købes og helt nyt materiale. Det handler om evroruberoida eller, som han korrekt kaldet en polymer-bitumen membran, instrueret. Så du har brug for at vide, hvad materiale at bruge til at besvare spørgsmålet om, hvordan man kan dække taget med tagmaterialet med sine egne hænder.

traditionelt materiale

Traditionel isolering belægning. Dette er en almindelig pap, forbehandlet på alle sider af tætte bituminøst materiale. Det har et supplement. Vi taler om bitumen modifier. Fordi det ikke er tagdækning materiale har høj styrke. Men låget hviler på en glasfiber, er allerede mere stabil.

Brug evroruberoida

Denne form for byggemateriale erstatter traditionel tagmateriale. På nuværende stadium belægningen er meget udbredt i byggeprojekter af praktisk talt enhver art. I sin struktur, materialet ligner en traditionel materiale. Men forskellige teknologiske funktioner i produktionen. Følgelig forskellige mekaniske og fysiske egenskaber (fleksibilitet, styrke, standoff høje temperaturer, holdbarhed).

særlig overbrusning (granit eller basaltisk) anvendes til at skabe det øverste lag. Bundlaget er belagt assistenter film tynd frigivelse. At det gør det umuligt at holde sammen det rullede materiale. Alt andet som svar på et spørgsmål om, hvordan man dække taget med tagmaterialet med sine egne hænder, skal det bemærkes, at filmen fungerer som en slags regulator. Dets smeltepunkt indikerer, at bitumen opvarmes til den ønskede temperatur.

Om kvaliteten af materialet taler om sin vægt. At han er i stand til at vise, hvor meget der er i belægningen af bitumen. Jo større vægt, jo bedre produkt.

En ny generation af belægninger

Spørgsmålet om, hvordan de skal dække garagen tag med tagdækning med sine egne hænder, ganske relevant. Og til dette formål kan du bruge en helt ny type traditionelt materiale. Vi taler om en selvklæbende belægning. Det tilhører en ny generation. Klæbende parametre af dette materiale vil blive aktiveret under en sol varmetilførsel. Dette gør det muligt at producere værker til formål at bane, hurtigt, uden at sætte en stor indsats. Derfor vil det være stort set skånet tid. Og spørgsmålet om, hvordan de skal dække garagen tag med tagdækning med sine egne hænder, at pine stoppe.

Grundlæggende regler æglæggende materiale

Hver person er i stand til at udføre arbejde med at udlægning af tagmateriale på taget. Golden hænder til denne har ikke nødvendigvis. For at udføre det arbejde kan være endnu alene. Men på samme tid, der kræves til at overholde grundlæggende regler. Det bør også være bekendt med nogle finesser, som kan påvirke resultatet af arbejdet betydeligt.

Opretning af arbejdsflade

Hvordan til at dække trætag med tagmateriale med sine egne hænder? For det første fundament nødvendigt at forberede. For at gøre dette, fjerne al overskydende fra det (skraldet, byggematerialer, snavs, støv). Overfladen er nødt til at tilpasse. Store dråber, bør buler ikke være. Trætag kan gøres selv ved anvendelse af yderligere stænger eller strimler. Det er således nødvendigt at anvende en laser eller gidrourovnya. Men tage i træ normalt ikke kræver seriøs justering. Hvis overfladen ikke er lavet af træ, så skal den bruge nivellering afretningslag. Dens tykkelse bør ikke være mere end 1 cm.

Det er tilrådeligt at sætte beacons bruger sejlgarn. Denne "niveau" væsentligt forenkle arbejdet på taget foring. Det skal også bemærkes, at den overflade, du arbejder, skal være helt tørt.

Anvendelse af mastiks før installation

Sådan dække taget med tagmaterialet med sine egne hænder? Efter justering er nødvendigt at anvende mastiks. Denne operation kan udføres med en pensel eller rulle. Meget afhænger af, hvordan størrelsen er præget af et tag. Ingen grund til at skynde sig og straks begynde at lægge grundmaterialet. Vent et øjeblik. Den påførte pasta til tørre, griber overfladen. Den tid, der kan kræves af det direkte angivet på krukken med byggematerialet. Men den kan justeres, idet styret af lufttemperaturen og luftfugtigheden.

Til spørgsmålet om, hvordan de skal dække det sadeltag med tagdækning med hænderne (eller en anden overflade), ikke bragte problemer, er det nødvendigt at forberede materialet. Til dette formål udvidet han formular skal ligge inden for få dage. Hvis dette ikke er muligt, før du installerer er det nødvendigt at spole rullen til den anden side.

Trin stabling materiale

Når pastaen er tørret, kan du begynde at pakke materiale. At opnå optimal belægningslag 2 er forpligtet til at lægge. Origin kan foretages via prostilochnogo materiale uden krummer. Til en anden er det nødvendigt at anvende tagdækning med stenslag. For at starte arbejde bør ligge i den lave punkt. Dette er meget vigtigt, da de øverste plader skal feje over bunden. En sådan belægning hjælper med at beskytte leddene mod indtrængen af fugt. Det næste lag er nødvendigt at stable, flytte det til halvdelen af arket. I denne situation, vil sømmene af det nederste lag være i midten af toppen.

Den sidste del af arbejdet

På den afsluttende fase er det nødvendigt at bruge en gasbrænder. At benytte den, opvarme tagdækning og mastiks. Dette bør ske portioner, som hver især ikke må overstige 35 cm. Under opvarmningen skal blege og forbrænde film, som er fastgjort på materialet. Dette vil signalere, at belægningen er klar. Det opvarmede materiale er mastiks og at lægge særlig valsekomprimeret. Hvis på overfladen vil have en dyb grav, vil kvalitativt gåtur skøjtebane for dette sted ikke. Følgelig vil efterfølgende tagdækning blive ødelagt af fejlen kondensation. Det er derfor, det er vigtigt at nivellere overfladen før om materialet.

Nogle punkter, som bør tages i betragtning

På tagene er der som regel rør, aksler, skorstene. Omkring dem det materiale, der skal trimmes, så stykkerne kunne pålægge overlappede hinanden. Hvis dette ikke er muligt, er det nødvendigt at dække stykket, ved hjælp af flere strimler af tagdækningsmateriale. Dette behov for at vide, hvis du for eksempel ønsker at besvare spørgsmålet om, hvordan man kan dække taget med tagmaterialet bad med sine hænder.

Skal omhyggeligt limet til kanten af materialeoverfladen. Ellers kan det rive vinden. For at sikre høj pålidelighed, er det nødvendigt at fastsætte tagmaterialet, ved brug af metal- eller trælameller.

konklusion

Nu ved du, hvordan taget er dækket med tagmaterialet. Det ville være let. Korrekt følg alle faser af arbejdet. Kun i dette tilfælde taget vil få et elegant udseende, og tjener som tagdækning beskyttelse mod regn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.