HjemlighedKonstruktion

Lime knust sten - værdifuldt byggemateriale

Fra oldtiden blev kalksten brugt af mennesker til byggeri. I dette tilfælde er denne sedimentære sten meget forskellig fra dens blødhed fra granit og andre typer sten. Lime knust sten produceres af stykker af et enkelt naturmateriale, der hovedsageligt består af calciumcarbonat (calcit).

Generelle oplysninger om byggematerialer

Kalksten brydes i den centrale del af Rusland næsten overalt, fordi den er temmelig udbredt, let behandlet og har fremragende kemiske og fysiske egenskaber. Det er derfor, det bruges i konstruktion så bredt, andet kun til sand og grusmaterialer. Lime knust sten kan være af forskellige nuancer. Dens farve afhænger af forskellige indeslutninger og urenheder. Ofte har dette materiale en hvidlig, brun eller grå tinge. I nogle regioner kaldes dolomit knust sten. Dens bulkdensitet er 2,2-2,7. Lime knust sten opnås ved at knuse et naturligt mineral. Senere gennemgår han speciel kemisk behandling. Blandt andre typer af rubble er dette den billigste.

Lime knust sten: anvendelse i den nationale økonomi

Da dette materiale er en skrøbelig sten, har slutproduktet deraf opnået også en lav styrke. Meget ofte anvendes kalkholdig knust sten til vejarbejder. På samme tid må du ikke glemme, at det er let sløret, hvilket væsentligt reducerer vejbanens levetid. Derfor kan de kun sprøjte veje med en lille trafikbelastning.

For nylig er dette byggemateriale i stigende grad brugt til at producere forskellige blokke af beton og armeret betonprodukter. Ofte bruges det til forbedring af territorier. Fordi kalkholdig knust sten har en lav strålingsbakgrund, foretrækker mange at kombinere den med andre typer knust sten og beton. En sådan blanding af byggematerialer er fremragende til at arrangere værfter og adgangsveje. Den største popularitet han har i ejerne af små tomter. På grund af dets mekaniske egenskaber og lave omkostninger gør det det muligt at reducere omkostningerne ved efterbehandling.

Denne knust sten kan bruges til fremstilling af byggekalk, sodavand, calciumcarbid, mineralgødning, flux til stålproduktion. Den bruges som fyldstof i forskellige råvareblandinger, i trykkeri- og glasindustrien. Det producerer en flux til fremstilling af Portland cement.

Omkostninger til byggematerialer

Kvaliteten af dette byggemateriale hviler på GOST. Krosset kalkstenklasse 400 fraktion 40x70 koster 401 rubler pr. Ton. Hvis vi taler om versionen af 20x40, er prisen 436 rubler pr. Ton; Og 5x20 - 531 rubler pr. Ton (inkl. Moms). Størstedelen af virksomheder, der producerer dette byggemateriale, producerer kalksten i klasse 600. Detailprisen for forskellige fraktioner varierer meget lidt. Så i Moskva (MKAD) rubler 40x70, 20x40 koster 850 rubler / kubikmeter, og de mindre 5x20-870 rubler / kubikmeter. (Med moms). Kvaliteten af dette byggemateriale skal opfylde kravene i GOST 8267-93.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.