RelationerVenskab

Valg af mænd

Det sværeste i livet er et valg. Når skæbne giver dig mange overraskelser, og fra alt dette skal du vælge. Vælg hvad du virkelig har brug for, og vigtigst af alt, gør ikke en fejl, og beklager ikke. Til hovedet klatrede man ikke tanken: men hvis jeg vælger en anden, så ville mit liv være anderledes ..
Så det sker, når man vælger mænd. Den ene er intelligent, den anden er smuk, den tredje vil gøre dig glad, men han er ikke smuk eller noget andet. Og i mit hoved springer mine tanker: ja, vælg endelig! Plukket! Må ikke torturere dig selv eller andre. Du tænker: Nå, hvis jeg vælger det, så viser det sig pludselig at være saftigt udenfor, men rotet inde. Nå, eller hvordan man vælger en vandmelon. Det ser lyst grønt ud, sødt. Køb, du forestiller dig, hvordan du vil spise det grådigt. Og nu bringer du ham hjem. Blev skåret. Og der. Der er slet ikke hvad du forestillede dig. Det er vigtigt ikke at vælge en sådan vandmelon. Men hvordan? Dette kunne du ikke forudse. Ingen vidste på forhånd, at han var sådan. Så i livet. Det er dit valg af en mand, der bestemmer dit liv .. din fremtid afhænger. Det vigtigste er ikke at få hængt på dette. Selve skæbnen bestemmer hvem man skal vælge. Nogen vil forlade, ikke tolerere din karakter. Hvem vil ikke lide noget andet. Hvem kun med tiden vil bestemme, at du ikke er, hvad han ledte efter. Og nogen forbander bare for at fortælle dig: ophold. Sjælen vil have det ene, det andres hjerte og sindet overhovedet, hverken den ene eller den anden.
Så mange har. En vises. Clever. Cute. omsorgsfuld. Så hvad? Hvad er der galt med det? Hjertet nægter at acceptere det. Blankt. Men der er en anden. Og den tredje. De ønsker ikke at indrømme, at jeg har brug for dem. De ønsker ikke at vise deres følelser. Bange for at blive afvist. Hvad skal man gøre. Deres liv er så patetisk, at de er bange. Bange for at blive bedraget. Og hvis du tænker på det. Hvorfor spilde energi og energi på en person, der ikke har brug for det hele. De vil hellere bo i en shell som en skildpadde. At sparke deres hoveder, men de vil forstå, at dette er det. Snart vil det ske. Hurtigt gå ind i skallen og ikke dukke op, før alt er stille. Og når de kommer ud allerede, vil de forstå, at alt er ligesom. Det er de også. De vises, når den person, der ventede, indså, at det ikke var det værd. Selvom nej. Følelser går ikke så hurtigt. De vil bare ikke vise mere. Dette er livet. Du har brug for nogen, men du sætter dig ikke pris på det. Du har brug for, hvad halvdelen tilhører. Hvad du forventer i forventning. Du venter, når det helt bliver din. Så interessant. Og ikke noget, som du så nemt fik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.