RelationerVenskab

Hvad et spørgsmål at stille en pige: hemmelighederne af en interessant samtale

Mange unge er flov over at stifte bekendtskab med pigerne, fordi de ikke ved, hvad de skal tale med dem. Hvad et spørgsmål at stille en pige at være interesseret i hende?

At tale med en kvinde bør starte med naturlige og meget enkle spørgsmål. De kan være anderledes, og næsten ethvert emne. Den vigtigste ting, du skal holde sig naturligt og tro på hvad du siger.

I intet tilfælde ikke tillader rigelige række spørgsmål, eller hun anser dig påtrængende. Spørgsmål skal angives intervaller, og kun hvis det er klart veletableret dialog gennemføres. Den ideelle variant af kommunikation - hvis det efter det stillede spørgsmål skal besvare, samt en forklaring eller en historie om emnet. At interessere en kvinde, udtrykke deres meninger, argumentere, først, og derefter give efter og acceptere det.

Historien indsætte deres straf for at gøre pigen forstå: du ikke bare lytte til det, men du er interesseret i alt, hvad hun siger.

Prøv at lytte til historien om pigen, der ofte reagerer på hendes udtalelser, gør samtalen positive følelser, bruge udtrykket: "Ja, og jeg var så", "Meget interessant," "Det er cool!" Og lignende. Og også forsøge at samle op enhver tanke og ytring, og derefter udvikle dem.

Lad ikke samtalen gå ud, forsøge at holde det nye oplysninger, der kunne interessere en pige. Fortæl mig noget nyt, noget argumentere og citere forskellige eksempler fra sit eget liv. Hvis pigen ikke reagerer på det foreslåede tema, så prøv at udvikle en ny. Stil et spørgsmål kølig pige, der vil gøre hende til at tænke. For eksempel: "For enhver handling, du mest skammede sig?" Altid huske, at du er i stand til at nå ud til alle medlemmer af den mere retfærdig køn.

Hvad et spørgsmål at stille pigen om resten:

- Hvilke steder i den by, du bedst kan lide?

- Har du bedste venner? Hvor ofte ser du dem?

- Elsker du dyr? Hvor ofte har du besøge zoo?

- Elsker du naturen? Hvor ofte får du ud af byen?

Hvad et spørgsmål at stille en pige på emnet "Relationship"

- Har du Amorous mand?

- Kan du lide romantik?

- Hvordan opfatter de relationer, der er bygget på de penge?

- Nogle gange møde dig i måneskin?

- Er du lov til at konkurrere?

- Du er mere gerne modtage eller give ud komplimenter?

- Hvad tror du fortjener at komplimentere dig selv?

- Godt, hvis du var minderne om første kærlighed?

Hvad et spørgsmål at stille pigen til at understøtte enhver samtale:

- Har du samle nogle ting eller objekter?

- Har du nogensinde været til havet?

- Har du et kæledyr? Hvordan du kalder ham?

- Hvilken slags vejr er du mest elsker ikke?

- Under hvilke slags musik du kan lide at danse? Hvilken slags musik kan du lide at lytte til?

- Har du ofte besøger natklubber?

- Hvad fad får du at tilberede bedre?

- Kan du lide håndværk?

Hvad skal man spørge pigen til at gøre hende grine og opmuntre hende? Tænk over det selv. Bare husk, at det er vigtigt ikke at passere linjen og ikke synke til vulgaritet.

Find ud af om du har en fælles interesse, derefter finde samtaleemne vil være meget nemmere. Husk altid at stille spørgsmål skal ikke kun dig, og lade dig gøre en pige "forhør".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.