Mad og drikkevarerOpskrifter

Lad os undersøge, hvordan man laver te med ingefær

Måske, i verden er der ingen kvinde, der aldrig har prøvet at gå på en diæt i det mindste for et par timer. Ikke desto mindre er det værd at huske, at de fleste af kosten er designet næsten fuld afvisning af fødevarer, og det er ikke godt ikke. Derfor foretrækker diætister minimalt begrænse folk i deres kost, men lå i deres sind det grundlæggende i en sund kost. I virkeligheden er dette ikke nogen big deal, fordi du bare ikke spiser junkfood og føje til mad menu fødevarer, der fremmer vægttab. Et sådant produkt er en magisk ingefær. Mange kvinder er overrasket over at se ham i køkkenet i en krukke med krydderier, og tvivlede hans evne til at bringe tallet i orden. Men hvis man ser på det, hvordan man laver te med ingefær, så snart vi kan se i sine mirakuløse egenskaber.

Dette anlæg kan betragtes som en storslået fedtforbrænder, hvis drift princippet kan sammenlignes med grapefrugt og kål. På grund af dets konstituerende æteriske olier, vitaminer og aminosyrer ingefær har gavnlige virkninger på fordøjelsessystemet. En god fordøjelse - et løfte fin form. Nyttige egenskaber har en rod planter. For at opnå maksimal effekt, du skal lave mad fra det et udvalg af drikkevarer, både kolde og varme. Desværre er det ikke alle ved, hvordan man laver te med ingefær, så prøv det. Når rødderne allerede er blevet købt, skal de rengøres. Ingefær er meget let at rengøre: bare skrabe det med en kniv, hvorefter huden er tynd komme ned med det samme. For at male produktet, kan du bruge en blender eller konventionel rivejern. Nu koge vand skib rod på 50 g pr 1 liter vand, bring til kogepunktet og kog i yderligere 15 minutter til fremstilling af en drink bør løbe gennem en sigte eller gaze. Base Case klar. For en smag, kan du tilføje lidt honning, citron, mynte. Her er en af de nemmeste måder, hvordan du kan tilberede ingefær. Det er værd at bemærke, at te viser sig ikke kun nyttig, men også lækker.

Nu skal du finde ud af at drikke ingefær til vægttab. Du kan drikke denne magiske te en halv time før måltider - takket være hans appetit er meget dårlig fald. Du kan også drikke det hele dagen i struben. Om sommeren kan du tage en drink på stranden - det er fantastisk tørstslukker. Der er en anden variant af udarbejdelsen af ingefær te. Ifølge denne opskrift, skal ingefær skæres i store skiver, hæld kogende vand og lad det trække. Dette er den nemmeste og billigste måde af hvordan man laver te med ingefær. For dem, der ønsker at tabe en masse vægt vil passe følgende opskrift. Det er nødvendigt at tage 1 fed hvidløg og 1 ingefær, alle ingredienser skåret i store stykker, sende i en termokande og hælde varmt vand. Efter drik infusion, kan den indtages i løbet af dagen.

Brygget ingefær også nyttig , når de første tegn på en forkølelse. For ekstra effekt, du ønsker at tilføje en varm drik af honning. En sådan te lindre af tilstoppet næse og hoste. Ingefær te er ikke kun nyttig for dem, der ønsker at tabe sig. Selv hvis det tal på alle rigtige, knuste rødder af denne plante anbefales at tilføje et udvalg af drikkevarer og fødevarer. Det er ikke nødvendigt at brygge for meget ingefær. Effekten af dette sikkert vil ikke stige, men smagen er bitter. Ingefær te har en forfriskende effekt, det kan ikke anbefales at bruge det ved sengetid. Men om morgenen - det er et nyttigt alternativ til kaffe. Nu da vi ved, hvordan man laver te med ingefær, kan du roligt dele opskrifter med venner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.