ComputereData Recovery

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg glemmer adgangskoden på computeren

Ganske ofte, i et forsøg på at beskytte computeren mod nysgerrige øjne og hænder, vi angive en adgangskode for at logge ind. Og alle ville være noget, hvis den menneskelige hjerne er også sikkert gemme oplysninger såsom computer, men vi har en tendens til at glemme nogle gange de mest vigtige ting. Og nu, et fælles problem og et standard spørgsmålet: "Hvad skal jeg gøre, hvis jeg glemmer adgangskoden af din computer?"

Oftest, "godt-sympatisører" rådes til ikke at spille sikkert og geninstallere OS. Vi kan ikke sige, at rådet ikke vil hjælpe, men hvorfor komplicere tingene, når alt kan gøres meget hurtigere og nemmere. Hvis det ikke er en "beskyttet" BIOS, er det lettere at lære at nulstille adgangskoden er fastsat for den konto, hvis den glemte adgangskode.

Den nemmeste måde at få adgang til din computer - hjælpeprogram ERD Commander. Indtast i en søgemaskine. Den nytte er frit tilgængelig og spredes, så downloade diskbillede vil ikke være svært.

Optag billedet med noget program til at brænde cd'er eller lave en bootbar USB-flashdrev og køre det fra lastning. Genstart computeren og gå ind i BIOS, er det nødvendigt at ændre boot prioritet. Hvis du ønsker at starte fra disken, ændre værdien af den første Boot Device Priority (normalt kaldet det) på dvd-rom-drev eller USB-harddisk, når opstart fra USB-drev. Boot og hvis ejeren glemt password, vælge det første element. Hit Enter. Næste downloade vil blive afholdt, og valget af OS vises. Vælg den (hvis der er masser at vælge imellem), hvortil adgangen er tabt. Find menuen "Start", gå til "System", og derefter på udkig efter guiden for at ændre adgangskoden. Klik i vinduet og vælg "Næste". Nu, skal du indtaste "Ny adgangskode" og "Bekræft adgangskode" skal ALTID indtaste nye værdier. Denne adgangskode vil være midlertidig, og når Windows er nødvendig for at ændre det. Du kan endda indtaste "1" som password, den vigtigste type og bekræft. Klik på "Næste" og "Udfør". Når du først starte OS spørgsmål en advarsel, som du har brug for at ændre din adgangskode. Enig, og ændre tidspunktet på permanent eller en bekræftelse boks efterlades tomt. I dette tilfælde vil beskyttelsesfunktionen handle automatisk. Nu er det klart hvad man skal gøre, når ejeren har glemt brugeradgangskoden i Windows XP.

Og hvad man skal gøre, hvis jeg glemmer adgangskoden på den computer, der kører Windows 7?

Fremgangsmåden er den samme som i tilfældet med XP. Swing, rekord, tildele, løbe, men ... For at gøre dette har vi brug for at køre Microsoft diagnosticering og gendannelse værktøjssæt. Det har flere værktøjer til at gendanne systemet, og blandt dem, vi har brug for at vælge "Guiden Skift adgangskode." Og så har vi, som beskrevet ovenfor. Som et resultat, i stedet for de komplicerede forklaringer på, hvordan du nulstiller din adgangskode, vil vi erstatte den teknisk. Hurtigt og effektivt.

Hvis ejeren ikke ved, hvad de skal gøre, hvis du har glemt din adgangskode fra en computer, og den ovenstående metode hjælper ikke (hvilket er usandsynligt), er der mange andre forsyningsselskaber. Andre metoder er ikke så hurtigt, men effektiviteten er garanteret. Disse værktøjer er i stand til at nulstille en adgangskode. Princippet er simpelt. Loading alternativ minimum version af OS, fx Linux eller DOS. Med deres hjælp kan du give adgang til en fil af passwords, og mere præcist til de krypterede filer, der er gemt i form autofuldførelse. Eksempler på anvendelsen af en sådan pause er let at finde på internettet. Men det er stadig bryde og det får følger. Du mister adgang til alle data, der er udsat for kryptering. Hvad skal man gøre? Hvis du har glemt dit password på din computer, men har brug for integriteten af alle filer, så må vi handle så. Du kører en alternativ styresystem og dekoder. Den hyppigst anvendte LC4 eller Proaktiv Windows Security Explorer. Disse programmer er udført tegn for tegn adgangskode gætte. De havde ikke knække, og afhente og genopbygge. Denne proces kan tage alt fra en time til en uge (!). Det afhænger af kompleksiteten af kombinationen.

Valget af metoder er. I det store og det hele afhænger af din tid og evnen til at navigere i forsyningsselskaber og den edb-anordning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.