ComputereData Recovery

Systemgendannelse fra en kommandolinje: et alternativ til at geninstallere Windows.

Ofte genopretning af operativsystemet kræver kun et par enkle trin, der vil tage et par minutter. Men i stedet for at spare en masse tid og kræfter, brugeren starter proceduren for at geninstallere systemet. I overensstemmelse hermed trækker føreren installation og alle programmer. Der er endda en hel gruppe af mennesker, hvis hovederhverv til PC er en geninstallation af Windows. Og hvis du bare har brug for at arbejde så hurtigt som muligt, og du ønsker at gendanne din pc? Så denne artikel vil være nyttig. Efter alt, har Windows udviklere givet et praktisk værktøj - Genoprettelseskonsol. Enhver, der ikke skræmme kommandolinjen æra PC DOS 7.0, kan klare denne opgave. Bare arm dig selv med den sædvanlige fordeling af en række Windows 2000 / XP / Vista / 7 - og for årsagen. Systemgendannelse fra en kommandolinje bliver ikke let. Belastninger fra fordelingen disken og vente til den fase, hvor du bliver bedt om at trykke på "R" tasten. Valg af installation af systemet, hvor det er nødvendigt at gå, og forsøger at drive systemadministrator adgangskode; hvis du ikke har indstillet det under en tidligere installation, vil det være tom. Overvej de typiske fejl, der giver mulighed for en systemgendannelse fra en kommandolinje.

1. Beskadiget ondsindet boot sektor software system HDD.

Måske en af de enkleste problemer. Bare indlæse Genoprettelseskonsol fra distributionspakken og rekruttere kun 2 konsol kommando - fixboot og fixmbr.
Hertil kommer, at der ofte er et problem i de manglende filer NTLDR og ntdetect.com, må de nødvendigvis være. De kan findes på fordelingen i mappen i386. Kopier dem til C: \ drev

2. Manglende roden af drev C: \ boot.ini fil

Bare køre kommandoen med nøglen bootcgf genopbygge, tilføjer operativsystemet findes i filen. Systemgendannelse fra en kommandolinje bare elementære. Hver avancerede bruger kan gennemføre denne effekt.

3. Hvis du vil geninstallere systemkortet er blevet gjort, og systemet efter denne procedure er ikke indlæst, hvilket giver BSOD med kode, ender ved 7B

Hvis hånden ikke er mere end et praktisk værktøj (sige, ERD Commander), så du kan gøre et opsving konsol Få en liste over tjenester listsvc hold og hold nede på systemets start amdide tjenester, amdsata, amdxata, ATAPI, intelide, msahci, pciide. Dette aktiverer download af standard drivere, og vil gøre det muligt for starten af det gamle system baseret på det nye udstyr.

4. Installation forkerte drivere eller tjeneste (malware) førte til systemets manglende evne til at starte.

Oftest kan vi begrænse os simpelthen sikker tilstand og et tidligere gendannelsespunkt backup, men nogle gange, når et gendannelsespunkt er simpelthen ingen, og den tilsvarende tjeneste er deaktiveret. Så vi er nødt til at gå ind i recovery konsollen og skriv listsvc hold - en liste over alle de tilstedeværende i registreringsdatabasen tjenester. Således vil vi kender navnet på den nødvendige os defekt driver. Efter alt, det sker, at du kan sætte forkert skriftlig enhedsdriver og kan have brug for en systemgendannelse via kommandolinjen. BLOKERET BLOKERET kommandoen "ServiceName". Husk, at ondsindet software ofte gør en udskiftning system driver, såsom Tcpip.sys eller netværkskort driver (ndis.sys), ofte uden tab af effektivitet! Så skal du omskrive roden af drev C: \ og sammenligne den oprindelige fil med størrelsen af bedrager. Hvis de ikke stemmer overens, skal du velkommen til at erstatte med kommandoen "kopi" i mappen C: \ Windows \ system32 \ drivers.

5. En beskadiget hive-fil

Symptomer på problemet er - du ser en sort skærm , hvor de centrale systemrapporter, der mangler eller beskadigede SYSTEM / SOFTWARE. Dette er sandsynligvis ikke en god problem, hvis der ikke er sikkerhedskopi af registreringsdatabasen. Og hvis problemet berørte software, er det nødvendigt at genvinde alle de poster i registreringsdatabasen relateret til installation af programmer - det vil sige, i virkeligheden, re-installere systemet. En mere optimistiske scenario - den beskadigede SYSTEM. Bare skriv i de kommandoer Recovery Console:

cd reparation
kopi SYSTEM C: \ Windows \ system32 \ config

Genstart og vente, indtil systemet finder alle enhederne. Du er nødt til manuelt at "vise" systemet, hvor er de driverfiler (C: \ Windows \ system32 \ drivers).

Her er de vigtigste problemer og deres løsninger, hvis du beslutter at gennemføre en systemgendannelse fra kommandolinjen. Selvfølgelig er der andre, mere komplekse problemstillinger eller en kombination heraf, men de kan overvindes, til gavn for værktøjer tillader. Du kan også bruge specialiseret software Hiren Boot CD og ERD Commander, som har i sit arsenal et langt større antal af kraftige værktøjer, samt deres talrige kloner, men genoprettelseskonsollen - fundamentet, som er nødvendig for at kunne bruge tjenesten ingeniør eller en erfaren bruger. Efter en systemgendannelse ved hjælp af kommandolinjen giver resultatet meget hurtigere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.