ComputereData Recovery

Gendannes registreringsdatabasen i tilfælde Windows boot fejl af

Ideelt, når du tænder på en Windows-computer på baggrund af familiens kerner, hvilket fører til en yderligere NT, systemet starter op normalt. Hvis overførslen er vellykket, at systemet automatisk køre standard Windows Shell - Explorer (manager i den explorer.exe processen).

Men nogle gange på grund af nogle fænomener opstartsprocessen kan brydes, hvilket resulterer i skader på operativsystemet og den manglende evne til at arbejde. De mest almindelige årsager til problemer: strømsvigt og malware, handlinger af tredjeparts-brugere. Gendanne registreringsdatabasen til sin normale tilstand, det er noget, der hurtigt kan hjælpe i denne sag.

Der er forskellige "niveauer" af skade på systemet. Hvis overvundet af skærme scenen og skærmen farveskema shell Explorer (Desktop), og derefter download ikke sker, så kan vi begrænse proceduren til at gendanne en tidligere system tilstand. For at gøre dette ved opstart, skal du trykke på toppen af dit tastatur F8, der indleder en menu, hvor du kan vælge "fejlsikret tilstand". I menuen, vælg "Alle programmer", "Tilbehør" og derefter "Systemværktøjer," klik "Systemgendannelse" (rstrui.exe). Vælg ethvert sted i systemet opsving til datoen for den ulyksalige nedbrud og genstart. Hvis du er heldig, og årsagen virkelig i registreringsdatabasen, som ofte er systemet som et resultat af disse tiltag er indlæst.

Der er også går ned, når lastning ikke forekomme overhovedet. Typiske symptomer - blå skærm under opstart eller en sort skærm med en indikation af, at systemet ikke kan indlæse den del af registreringsdatabasen. Det betyder ikke noget. Et par magiske afleveringer - og systemet fungerer igen! Men her, som i enhver virksomhed, har også sine egne særheder. Efter alt, kan årsagen til ulykkerne med dødsofre være softwaren ikke kun konflikter, men også hardware problemer (beskadigede RAM hukommelsesmoduler og basissystemet - bundkort). Før du tager systemet forsøge at løse, ville de nødt til at tjekke. For at gøre dette, åbne kassen og sørg for, at de kondensatorer på bundkortet i orden. Så prøv at starte den med en, så med en anden hukommelsesmodul. Hvis modulet er kun en, så erstatte det med en ny; hvis det ikke er muligt at lave, teste servicering RAM nytte memtest86 (kan findes i den vidunderlige kollektion til genoplivning procedurer PC - Hiren Boot CD).

Intet af dette har hjulpet? Så problemet er virkelig i registreringsdatabasen. Prøv simpelt trick til at indlæse den sidst kendte gode tilstand, herunder og gendanner registreringsdatabasen, men snarere en lille del (et af punkterne i menuen på F8). Det hjalp ikke? Så vi går over til option "armeret beton" - gøre en registreringsdatabasen reparation. For at få adgang til filsystemet ved hjælp af Genoprettelseskonsol. Tag en tur med fordeling af Windows, venter på at indlæse alle drivere og trykke på R. Afslut knappen i genoprettelseskonsollen. Derefter erstatte den beskadigede "hive" kopi kommando, der angiver stien til C: \ WINDOWS \ REPAIR \ IMYA_KUSTA_REESTRA og destination sti er C: \ WINDOWS \ system32 \ CONFIG

Det er nok til at starte systemet i sin oprindelige form. I det enkleste tilfælde vil arbejdet på denne afsluttes, hvis den beskadigede SYSTEM - bliver nødt til at være manuelt perepokazat systemet sti til enhedsdriveren. Oftest kan det tjene som en midlertidig foranstaltning kun indtil den lykkelige øjeblik, hvor du vil få ret til at læse mappen System Volume Information, hvor cast af systemet er lagret, som gør det muligt at gendanne registreringsdatabasen (gendannelsespunkter).

For at få adgang skal du gå til "Control Panel", er der på udkig efter ikonet "Mappeindstillinger". Fjern afkrydsningsfeltet "Skjul beskyttede operativsystemfiler" glem ikke afkrydsningsfeltet "bruge enkle deling mappe". Gå til C: drev og se den eftertragtede "System Volume Information". I mappen egenskaber gå til fanen under navnet "sikkerhed" og gøre driften for at tilføje den aktuelle bruger til listen. Adgang opnås.

Vi går til System Volume Information, og alle undermapper træet. Vi er på udkig efter RP (Recovery Point, gendannelsespunkt) så meget som muligt friske dadler, gå til Snapshot undermappe. Vi kopierer du vil have os til bush _REGISTRY_MACHINE_SOFTWARE typen registreringsdatabasen i C: \ WINDOWS \ REPAIR. Vi leverer Genoprettelseskonsol, og kommandoen "kopi" for at kopiere registreringsdatabasehiven fra C: \ WINDOWS \ REPAIR til C: \ WINDOWS \ system32] CONFIG. Et par sekunder efter genstart, alt fungerer igen! Gendannelse Registry produceret. Funktioner i version Windows Vista og Seven er placeringen af backup af registreringsdatabasen filer i mappen C: \ WINDOWS \ system32 \ CONFIG \ REGBACK, hvilket forenkler den ovenstående algoritme til en enkelt handling (flyt registreringsdatabasehiven af Regback fil i afgørende til operativsystemet mappen C: \ Windows \ System32 \ Config. således at gendanne registreringsdatabasen af Windows 7 i et snuptag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.