ComputereComputerspil

Sådan oprettes en snyde på spillet?

Faktisk er spørgsmålet om, hvordan man skaber snyde på spillet, nogen big deal, det vigtigste kriterium er ønsket om at lære. Hvis du tror, at dette kræver færdigheder inden for programmering, selvfølgelig, er du nødt til at arbejde med at skrive manuskriptet, men opgaven er lavet meget lettere fremkomsten af forskellige software-udstyr. Og for at forstå principperne for driften af et program og dets brugerflade, du vil være enig, er det lettere end at lære it-færdigheder fra bunden.

vælge ON

Det opstår i forbindelse med dette spørgsmål: hvilken software vi har brug for i første omgang? Hvad er nemt at arbejde med en nybegynder? Du kan bruge en række forskellige programmer, tager for eksempel lernel.dll. Det har særlige funktioner til debug, som vi vil bruge. Med hjælp fra dem, du kan ikke kun reparation, men også ændre værdierne af Gama, vil vi være på hånden.

Hvad vil arbejde?

Vi lister de vigtigste software-produkter, der normalt anvendes til denne opgave. For at oprette en snyde på spillet, vil du brug for tre ting:

  1. Delphi (fortrinsvis den seneste version).
  2. GameHack eller andre lignende programmer. Rationel at vælge GameTrainer, da det er helt gratis.
  3. Direkte hænder.

Til at begynde at finde ud af mere information om larmen.

  1. Navnet på vinduet. Alle vil være i stand til at finde det, der er ikke noget kompliceret.
  2. Hukommelse adresse. For at gøre de nye oplysninger i den hukommelse, du har brug for at vide specifikt, hvor og hvad der skal ændres. Så først finder vi den korrekte adresse og først efter dette hack. Dette kan hjælpe et specielt designet program - GameTrainer (eller anden typisk). Dette er allerede blevet nævnt ovenfor.

Gå i spillet. Husk den aktuelle værdi af guld, liv, dræber eller anden ønsket enhed. Efter at der i ovenstående program, skal du vælge feltet i den første proces og den anden værdi af den ressource, som du kan huske. Nu vil GameTrainer giver et stort antal adresser, vi har brug for at finde den rigtige. For at frasortere alle de "venstre" adresser nødt til at udvide spillet og bruger lidt eller en gevinst værdi af ressourcen, som vi introducerede ovenfor (købe noget, gøre et par Kills osv osv ..). Indtast derefter i GameTrauner den opdaterede værdi af den ressource, men denne gang vil vi ikke trykke på Søg (for at finde alle adresser), og seive (frasortere uegnede fundet). Vi udføre denne operation, indtil der er et antal adresser minimum.

datatype - det spiller en væsentlig rolle. At tage det som udgangspunkt, vil vi snyde og at fastsætte de maksimale dimensioner. For eksempel: Byte 246; 1 byte; Word 64528; 2 bytes.

Snyd i spillet Warface

En hel række af spillere tænker, hvordan man skaber snyde på varfeys. En sådan viden ikke kun lette spillet, men også gøre det mere interessant. Selvfølgelig, de usædvanlige egenskaber og kvaliteten af tegnene er i et møde, så at sige, at gøre dig almægtig uden at bruge penge og tid til at pumpe tegnet. Men administrationen ofte producerer alle former for opdateringer, der øger sikkerhedssystemet og samtidig lamme mange hacks. Det er derfor, spillerne spekulerer på, hvordan du opretter dine egne snydekoder til Warface.

Ikke at være en programmør for at forstå det simple system er underlagt specielle applikationer. De vigtigste er: Delphi 7, diverse nødvendig SDK, Cheat Engine, og mange andre.

På spørgsmålet om, hvordan man skaber en snyde hjælpe os varfeys Devel Studio-software, som kan hentes på internettet. Åbn i vinduet, der vises tilføje billeder ved hjælp af en særlig knap på højre sidepanel. Så fastgør ham nogen yndlingsbillede.

Så oprette flere tekstfelter ind som vi Indtast navnet for de nye funktioner. Ved siden af dem forlader cellen for at indtaste direkte på knappen for at udføre selve operationen. Navnene på felterne er valgt vilkårligt, så længe de efterfølgende ikke forvirre brugeren. Bag knappen er forpligtet til at fastsætte et script, der vil udføre alle de manipulationer.

Opret snydekoder til digger

For nylig, "Digger online" spil har fået en masse popularitet, er det registreret mere end tre millioner brugere. rammer ansøgning er konstruktionen og ødelæggelse. Du vil være i stand til at bygge, destruere, indsamle ressourcer og bruge dem. På grund af den store popularitet konstant opstår spørgsmålet, hvordan man skaber snyde på "Digger online"? Nå, gamere og forklare det!

Lad os prøve at skabe en snyde til spillet ved hjælp af Cheat Engine-software, der frit kan downloades. Kør det og oprette et nyt projekt ved at trykke på knappen Fil-Generer-generisk-træner-luascropt-fromtable. I det vindue, der åbnes, skal du vælge processen for dette i processen navn strengen skrive Plugin-container.exe. Når vi vælger et navn til vores fremtid til at læse og skrive det i en særlig boks. Hvis det ønskes, kan du også angive sig selv som forfatter, så alle brugere kan gå til din side "VKontakte" eller "Facebook".

Hvordan at oprette en snyde?

Nu gå direkte til opsætningen snyde, til at gøre dette, skal du klikke på tabel-CETrainer-Edit. I feltet, vi fjerner alle unødvendige vinduer, efterlader en tom plads at udfylde. Dette vil være det transporterende vindue til vores program. Tilfældigt vælge størrelsen på vinduet, så gør baggrundsbilledet. For at gøre dette, trække alle felter, og åbn indstillingerne i venstre hjørne, vælg Billede og indlæse dækslet.

Efter at have gjort alt det forberedende arbejde, kan du oprette en knap med en funktionel vindue. Efter åbning af konfiguration og i Caption bar give den et navn.

Sådan kører en nyoprettet fil

Direkte til mest læste kræves på et obligatorisk grundlag for at skabe tilføjelsesprogrammet browser. Det vil være en lille serie, som vi vil være i stand til at vælge den ønskede ressource, som spillet startes. I indstillingerne helt sikkert brug for at foretage justeringer i den Items linje, her er det nødvendigt at registrere alle de browser, du bruger (Mozilla, Opera, Chrome eller andre).

Nedenfor at oprette en knap og give den et navn "Connect". Venstre i indstillingerne og vælge Begivenheder i denne sektion søger Ved klik og åben indstilling. I den tomme plads, du vil indsætte et script:

Skift = component_findComponentByName (CETrainer, 'CEComboBox1')

VIBOR = getProperty (Change, 'ItemIndex')

ifVibor == '0' derefter

browser = "plugin-container.exe"

ende

ifVibor == '1' derefter

browser = "opera.exe"

ende

ifVibor == '2' og derefter

browser = "chrome.exe"

ende

openProcess (browser)

showMessage ( 'Slut!')

Glem ikke at ændre sig i den første periode på CEComboBox1 CEComboBox1Click, da vi oprindeligt valgte kontakten med et enkelt klik. Derefter gemme scriptet og lukke ved hjælp ExecuteScript knappen.

Vi arbejder på lukkeknap

Efter denne operation, skal du oprette en knap, der vil lukke snyde. Opret en anden nøgle og sæt den et passende navn. Derefter skal du klikke på tommelfinger Begivenheder-OnClick og åben indstilling. Falder under den foreskrevne script til at skifte og tildele:

showMessage ( "")

closeCE ()

returncaFree

I showMessage felt ( "") er ved at skrive en sætning, som vi ønsker at se, når du lukker snyde, lad os sige, "Tak fordi du bruger vores software!".

Nu kan du oprette en anden funktion for flyvningen. For at gøre dette, skal du oprette et token, give den et passende navn. I boksen til venstre, vælg Begivenheder - OnClick og indtast scriptet:

hvis (checkbox_getState (afsender) == 1) og derefter

Timer3 = createTimer (f, falsk)

Polet ()

andet

hvis (checkbox_getState (afsender) == 0) derefter

timer_setEnabled (Timer3, falsk)

ende

Flight klar, nu kan bruges. Du kan også oprette en række andre funktioner, der vil blive omdirigeret til et andet vindue. Til dette brug for at oprette en knap og tildele et script:

form_show (UDF5) - f.eks. Glem ikke at sætte sit navn.

Bemærk at snyde altid skal begrundes og til at udføre de nødvendige funktioner. Hvis du har noget ikke virker, så fortvivl ikke, gøre handlingen igen - og alle skal lykkes.

Stor popularitet også nyde krossfaer-bedrager, der kan oprettes af den samme algoritme. Det vigtigste er at finde de rigtige scripts og vælge de funktioner, du ønsker at tilføje et tegn.

konklusion

Vi førte enkle instruktioner om, hvordan man skaber snyde spillet og arbejde med det i dagens mest almindelige software. Du føler det potentiale og mastering software problemer, kan du prøve at bruge ovenstående instruktioner i de andre programmer. Dette betyder ikke, at du store vrmeni omkostninger, fordi de vigtigste aspekter allerede er fastlagt i dette materiale. Men fornøjelsen af det unikke i din karakter vil være meget mere, vil det give dig mulighed for at passere de udfordrende niveauer og blive vinderen nemt. Men pumpe dit spil karakter i de fleste spil kræver investere rigtige penge. At vide, hvordan man skaber snyde, vil du være lettet af disse ubehagelige situationer. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.