Nyheder og SamfundMiljø

Berømte rejsende i verden. Berømte opdagelsesrejsende og deres opdagelser

Måske disse mennesker nogen mener excentrikere. De forlod huset en hyggelig, familie og gik ind i det ukendte for at se nyt uudforsket land. Deres mod legender. Denne verdensberømte rejsende, hvis navne vil altid forblive i historien. I dag vil vi introducere dig til nogle af dem.

Berømte russiske rejsende

Historien om vores land holder en masse navne på mennesker, som har gjort et stort bidrag til dens udvikling. Lad os dvæle ved den mest berømte.

Ermak Alenin (Hetmanen Ermak)

Enestående personlighed Ermak Timofeevich Alonina forårsager endeløse argumenter. Meget mere ofte kaldes Ataman Ermak. Historien holder hemmeligt, hvor han kom fra. Ingen reel information og hvordan gjorde dette navn.

Cossack Ermak, der blev anklaget for røveri og kriminalitet, faldt i unåde til sig selv Ivanu Groznomu. I disse dage, var det ensbetydende med en dødsdom. For at undgå nært forestående henrettelse, høvding appelleret om hjælp til indflydelsesrige personer, og finder det i Stroganov købmandsfamilie.

Finansiel interesse Strogonov der handles pelse, sendte tanker af handlende på jagt efter nye lande ud over Uralbjergene. Dette område tilhørte de sibiriske khaner.

I 1581, med Ermak 800 kosakker fra Solikamsk ejendom Strogonov gik at erobre Sibirien. Den første sejr de vandt på bredden af Irtysh. Et år senere Ermak rapporteret på resultaterne, og han blev ryddet skændsel.

Ataman Ermak - den første af de europæere, der gik til Asien fra Uralbjergene. Da det startede udviklingen af Sibirien.

Modest Bogdanov

Berømte russiske opdagelsesrejsende gjort mange vigtige opdagelser. Betydelig fodaftryk forlod zoolog Modest Bogdanov. Han blev født i landsbyen russiske Bekshanka Simbirsk provinsen i begyndelsen af 1841.

Fra 1868 til 1870 Bogdanov gør en tur til Volga-regionen. I en alder af tredive, blev han Master of Zoology, University of St. Petersborg. Han blev valgt på fuld tid adjunkt, og et år senere, han er den officielle målmanden fra Zoologisk Museum, oprettet med Academy of Sciences.

I 1871, Bogdanov sendte en ekspedition til Kaukasus (på vegne af Kazan Society of naturalister). Det skal bemærkes, at mange berømte opdagelsesrejsende, rejsende ofte interesseret i disse steder. Ekspeditionen var med til at hæve et væld af videnskabeligt materiale.

I 1873, Bogdanov sendt til Centralasien for studiet af Khiva oase. Berømte geografer og rejsende i verden værdsat de fremragende værker, som han forlod på Imperial Geografiske Selskab. Ekspedition til kanten Aralokaspiysky gjorde et stort indtryk på Bogdanov og tjente som grundlag for sin deltagelse i næste rejse. To år senere, førte han en ekspedition til det nordlige Ocean.

Fedor Konyukhov

Berømte opdagelsesrejsende født i en fiskerby på Azovske Hav Chkalovo, i december 1951. I løbet af de seneste to årtier Fedor Filippovich deltog i ekspeditioner til nord og syd poler. Blandt hans resultater - erobringen af de højeste bjerge i verden. Hvis man spørger vores medborgere: "Hvem er den mest berømte russiske rejsende", mange vil fortælle, at det er Fedor Konyukhov. Blandt hans resultater - fire runde verden rejsen. Han trådte tilbage til femten gange Atlanterhavet. Det skal bemærkes, at når han gik til at erobre Atlanten i en båd roning.

Verdens rejse historie Fedor Konyukhov blev den første russiske statsborger, der med succes udført den komplekse program "Grand Slam". Det omfatter erobringen af tre punkter: Mount Everest, Nord og Sydpolen. Han har tre gange været til Nordpolen , og en gang i Syd. Han vandt Pole af Relativ Utilgængelighed og Everest, som også kaldes den Pole højde. Desuden besøgte han Kap Horn.

Michael Venyukov

Russisk rejsende og opdagelsesrejsende Venyukov levede et langt og spændende liv. Han besøgte mange lande, gjort mange vigtige opdagelser i hjemkundskab. Venyukov er uddannet på Imperial Military Academy.

Efter træningen, og resten af deres MI Venyukov gav han sig selv den foretrukne virksomhed - rejser rundt om i verden, som altid har været forbundet med videnskabelige formål, indsamling af uvurderlige materialer til forskellige områder af videnskaben.

Fra 1857 til 1863 rejste han langs Amur, Ussuri region, Transbaikalia. Han besøgte Tien Shan og Issyk-Kul Lake, Kaukasus og Altai. På det tidspunkt var Michael Venyukova tildelt rang af major. I 1868 og 1869 år af denne store mand gjorde en verdensturné, hvor han besøgte Japan og Kina.

Berømte rejsende i verden

Den verden kender en masse af rejsende, der har set den følelse af liv studiet af ukendte lande. Det er dem, vi skylder den viden, som jeg har i dag.

Roald Amundsen

Roald Amundsen Gravning Engelbert - opdagelsesrejsende og polarforsker fra Norge. Han levede kun 56 år, men for sådan en kort periode lavet en masse opdagelser. Han døde i løbet af at søge efter den forsvundne ekspedition af Umberto Nobile. Listen over hans resultater er angivet erobring af Sydpolen. Det var ham, der, med Oscar Wisting, besøgte begge poler på Jorden, har det gennemført marine forskning overgange i det østlige og vestlige søvej.

I perioden 1903-1906 Roald Amundsen på yacht rundet første gang Nordamerika. Efter at have tilbragt to vintre i "Gjøa" Amundsen efteråret 1904 undersøges nøje Simpson Strait, åbnede vejen langs kysten af fastlandet. Berømte opdagelsesrejsende og deres opdagelser inden for geografi er en uudtømmelig kilde til viden for moderne forskere.

Amundsen var at indsamle materiale om de lavvandede farvande, bugter og stræder, meteorologi og etnografi. I en tredje hans ekspedition rundt Nordamerika Amundsen overvintrede med hans tilhængere i den nordlige kyst i Canada. Det følgende år, krydsede den berømte opdagelsesrejsende den Beringstrædet og nåede Stillehavet. Materialer indsamlet Amundsen, gjort et uvurderligt bidrag til verden videnskab.

Verney Cameron

Berømte rejsende fra UK har gjort meget for at studere Jordens overflade og gøre nøjagtige kort. En af dem er en sikker Cameron, der blev en af de europæiske opdagelsesrejsende i Afrika. Denne mand først lykkedes at krydse Afrika fra det Indiske Ocean til de atlantiske kyster.

Fødestedet for den berømte rejsende i juli 1844. Han var en militær sømand, deltager i en væbnet konflikt, som begyndte i Abessinien (1868). Derudover havde han mulighed for at deltage i kampagnen af de britiske tropper. Formålet var at undertrykke slavehandlen i Østafrika.

I 1872 blev han udnævnt til leder af ekspeditionen, som var at redde gruppen af David Livingstone. Camerons hold ankom på Zanzibar i begyndelsen af marts 1873. Marts 24 berømte rejsende krydsede kontinentet. Rescue Group Retur Cameron i et par måneder rejse havde mødtes med en gruppe, som bestod af resterne af ekspeditionen D. Livingston guide til Zanzibar.

Verney Cameron ekspedition i Afrika er anerkendt som den mest effektive inden for observation og geografisk placering. Ved afslutningen af hendes trofaste Cameron blev tildelt den geografiske Societies i London og Paris.

Jacques Iv Kusto

Berømte opdagelsesrejsende og deres opdagelser af de seneste århundreder forekommer os meget langt, og navnet på den franske havforsker, opdagelsesrejsende kender vore samtidige.

Jacques Iv Kusto - en legende. Dette navn er uløseligt forbundet ikke kun med fremragende og lyse personlighed fantastisk mand, men også med den verden af hans opfindelser og forskning, forskellige aktiviteter og stor arv.

Jacques Iv Kusto blev født i 1910. Denne fantastiske mand levede næsten hundrede år dedikeret sit liv til havet, forske sine dybder. Det ser ud til, at ganske nylig vi alle set skjulte Odyssey Cousteau og hans team.

En genial videnskabsmand er ofte sammenlignet med Gagarin. Begge var pionerer. Gagarin åbnede kosmos til menneskeheden, Cousteau - den undersøiske verden.

Dagens berømte rejsende - en ung og energiske mennesker fra hele verden. Mens deres navne kender kun til specialister, men det vil tage flere år - og lære om deres opdagelser, hvis ikke alle, så mange, og værdsat dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.