Hjem og familieTilbehør

Bandage "Fest" postpartum: anmeldelser, fotos, dimensioner. Hvordan til at bære efter fødslen bandage "Fest"?

Graviditet - er ikke kun den lykke af barnets fødsel. Denne prøvelse for hele kvindens krop. Især stor byrde på ryggen, indre organer, hud og mavemuskler. Hvis huden bare sagging, er det kun en kosmetisk defekt. Men i rygsøjlen og bagsiden af den forreste abdominale brok kan forekomme, hvilket i høj grad komplicere livet. Det hjælper med at forhindre og slippe af med mange problemer bandage "Fest" efter fødslen (Rusland).

typer

Bandager til gravide kvinder er prænatal og postnatal. De adskiller sig i funktion og form. Fødsler Støtte bandager kvindelige indre organer under graviditet og ikke tillader dem at gå ned. De beskytter mod dannelsen af postnatal brok, støtter rygsøjlen mens bære et barn. For ikke at presse frugten, at tage bandagen stof er ikke meget tæt.

Fødselsdepression bandage forårsager abdominale muskler og hud til at fange op til normal. Det hjælper med at holde på bagsiden af kroppen, hvilket reducerer dens spænding og belastning på rygsøjlen, mens iført et barn i sine arme. Derfor er stof til dette produkt tage mere elastisk.

universel bandage

En god løsning til en gravid kvinde kan være alsidig bandage "Fest" efter fødslen. Han opfandt så du kan bære det både før fødslen og efter. En del af den brede, den anden - smalle. Begge er elastisk. Bred side bandage bæres på maven under graviditet, da det bør støttes. Efter fødslen, det udfoldede baglæns, smalle del er sat på maven, trække det. Understøtter også brede ryg, bliver bag. Universal postpartum bandage kan købes til en pris fra 300 til 1000 rubler.

postpartum bandage

"Fest", virksomheden producerer flere typer af bandager:

  • bælte;
  • shorts;
  • nåde;
  • Bermudashorts.

De bidrager alle til genoprettelse af bugvæggen, tillader ikke udeladelse af organer og hjælpe med at redde en smuk figur.

Strapping postpartum bælte

Bandage "Fest" postpartum -. Denne elastiske bælte bredde på 15 til 18 cm eller fra 25 til 30 cm bredt bælte kaldes også et skørt. Bandage består af tre dele, justerbar velcro. Et eksempel er bandet "Fest 0746". Elastisk tætte væv fikseres i stilling ved hjælp af Velcro "fastgørelsesorganer". De kan placeres foran, side, undertiden - bagtil.

Det er let at bruge og opfylder alle krav og standarder for sådanne produkter. En ulempe ved nogle af brugerens navn, som bandagen kan kravle op til taljen.

bandage underbukser

Blottet for de ovennævnte ulemper shorts bandage "Fest" (postpartum periode - et meget vigtigt tidspunkt, bør enhver kvinde være opmærksomme på deres helbred). Deres form gør det umuligt at klatre op i kroppen.

Bukser med høj talje og elastik skær til slankende maven og taljen slankende problemområder kun, uden at klemme balderne og lår. De er praktisk i at fastgøres de nederste kroge. Dette gør det muligt ikke at fjerne bandagen under et besøg på toilettet.

Iført sådanne bukser i liggende stilling. De er godt fast mave og livmoder, beskytte den mod udeladelsen.

Fordelen ved ovenstående modeller kan betragtes, at de ikke er synlige fra under tøjet, ikke glider på taljen og snoet. En af de mest populære - en bandage efter fødslen "Fest 0341". Det har ingen sømme. Lavere lås for nem at bruge. Det høje elastan indhold (40%) tilvejebringer kompression kræves til restitutionsperioden så kort som muligt.

bandage Bermuda

Et eksempel på dette kan tjene som en bandage "FEST B-272." I udseende er det ligner trusser, næsten nå knæene. Ved hjælp af særlige væver det trækker ikke kun maven, men også fødder, hvilket gør dem visuelt slankere. Denne egenskab er ofte afgørende for dem, der vælger en bandage efter fødslen "Fest". Anmeldelser af shoppere sige, at det komprimerer og bagdel, hvilket gør figuren lidt flad. Men iført en bandage vil du ikke være længere end seks uger. I løbet af denne tid, vil tallet blive strammet og erhverve den samme formular.

Høj siddeposition giver dig mulighed for at "gøre" talje, korset knogler ansøgning aflaster ryg.

Problemfri postpartum bandage "Fest" har ingen skruer. Den høje andel af bomuld gør iført sådanne tøj komfortabel.

Pris bandage underbukser Bermuda mærke "FEST" - fra 600 til 800 rubler.

Bandage-nåde

Denne bukser med høj talje. De støtter muskel top og elastiske indsatse på maven for at hjælpe med at holde dem nedefra.

Kejsersnit og bandage

Kvinder efter kejsersnit eller anden kirurgi kan bære en forbinding kun på recept. Ikke alle former for leddene giver dig mulighed for at gøre dette. fit model "Fest 1248" for kvinder efter kejsersnit. Det er skabt af væv, der er godt åndbar. 16% elastan muliggøre god komprimering og solid lynlås "Velcro" - justere spændingen af båndet. Det forhindrer brugen af brok i bughulen. Sømmen, hvilket er dannet ved anvendelse af en bandage, et fast stof, det har en mere æstetisk udseende.

pleje

Efter overtagelsen af en bandage efter fødslen brug for at vaske. I fremtiden bliver det gjort jævnligt. Bandage "Fest" er godt ryddet. Han har ikke strække eller miste formen. Det forbliver elastisk på grund indeholdt i elastan stof.

Der er flere muligheder for at bære bindet. Det kan bæres tæt på huden eller undertøj. I det første tilfælde er du nødt til at vaske det hver dag. Så har du brug en anden kopi.

Producenter anbefale at bære en forbinding kun undertøj, selvom det burde være bomuld. Dette vil beskytte dig mod allergiske reaktioner.

Kontraindikationer

Postpartum bandage vist ikke alle kvinder. Nogle nyresygdomme, mave, hævelse, hudsygdomme og allergier kan være en hindring for dets brug. Nogle leddene heller ikke muligt at dække og komprimere den elastiske linning. Derfor, for at tildele sig selv iført en bandage er ikke altid berettiget. Det er bedre at købe og anvende konsultere en læge.

mangler

Mange typer af post-partum bandager ubehagelige at bære med bukser. Ofte er strammet op, indsamle i taljen.

Iført stramt tøj i dette tilfælde er det ikke nødvendigt, fordi gennem det, se gennem knoglerne, styrke bandage.

Det er overflødigt at bære bandage vil ikke gøre din figur perfekt. Hvis du bruger det i lang tid, vil mavemusklerne atrofi. Derfor skal vi hele tiden udføre gymnastik og massage.

Sætte på en bandage, huske på, at nogle gange Velcro kan klamre sig til tøj: strømpebukser, bluser.

Producenter tyder på, at effekten afhænger af, hvor godt matchede bandage efter fødslen "Fest".

Hvordan at vælge den størrelse

Producenter indikerer størrelsen på sine dæk produkter på forskellige måder. De kan mærkes med numre fra 2 til 6 eller bogstaver. Hvordan man vælger en bandage efter fødslen "Fest"? Dimensioner på virksomhedens produkter er baseret på den maksimale værdi af hofterne. For eksempel kan en egnet dimension på 100 kvinder med hofter fra 97 til 100 cm forskel mellem de to tilstødende størrelse -. 4 cm Minimum -. 92, den maksimale - 116.

Når du vælger en bandage er nødvendigt at minde om sin tidligere størrelse, og tilsæt et par størrelser afhængigt af hvor mange kilo du vundet under graviditeten.

Det er ønskeligt at forsøge forbinding før køb. Sætte på og tage det skulle ubesværet. Den slidte, da det ikke har nogen glider op eller falde ned eller hænge. Det er vigtigt at føle sig godt tilpas i det. Bandagen bør ikke komprimere maven, kun støtte.

Selvfølgelig dagen for leveringen af bandagen ikke køre. Derfor er de fleste af sine buy-til-ansigt. En undtagelse kan være universel bandage.

Processen med at sætte

Det er bedst at sætte på en bandage, der ligger ned, løfte hofterne. På dette tidspunkt, mavemusklerne er ikke spændt. Det vil hjælpe til at løse dem. Gør det med hjælp fra Velcro "skruer". Proceduren kan vise sig rigtigt første gang er ikke særlig god. Men du behøver ikke være ked af det. Efter et par dage, du er nødt til at udvikle færdigheder i at sætte på, fastsættelse og brug af bandet.

Hvordan til at bære efter fødslen bandage "Fest" på steder, hvor det er umuligt at ligge ned? For eksempel på et offentligt toilet? I dette tilfælde skal du læne dig tilbage, sprede dine mavemuskler hånd og hurtigt fastgøre velcro.

Tja, hvis der skulle være nogen bekendt. Det vil hjælpe fastgøre velcro tilbage. Selv om en kvinde kan håndtere det selv i den postnatale periode.

Hvor længe skal jeg bære en forbinding

Wear postpartum bandage "Fest" (se foto. I artiklen) kan være fra leveringsdatoen, selvfølgelig, hvis de gik godt, og mødre har ikke nogen kontraindikationer for dette. Find ud af, om du kan bæres postpartum bandage vil bidrage til at konsultere en læge.

Bær du har brug for hver dag, ikke mere end tre timer før tiden, indtil maven genvinder sin form. Eksperter mener, at det kunne være op til 7 uger efter fødslen. Du kan ikke forlade det på natten over. Pauser mellem sessioner iført bøjlen bør være mindst 20 minutter.

stof

Klud bandage selskab "FEST" bruger naturligt. Men uden tilsætning af elastisk materiale er det umuligt at tilvejebringe den ønskede kompression. Syntetiske tilsætningsstoffer giver materialet styrke og tillader at holde formen.

Derfor, i det væv, hvorfra gjort bandage prænatal og postnatal "Fest" indbefatter viscose (0-34%) og PA (27-34%), bomuld (23-62%) og elastan (4-16%).

Farve produkter: sort, hvid, beige.

Bandagen vil bidrage til at genoprette den oprindelige form og forebygge rygsmerter. Han vil stramme muskler og maveskindet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.