Nyheder og SamfundKultur

Ordsprog "Hvad er skrevet pen, vil ikke skære ned med en økse": den betydning og brug eksempler

Der er et ordsprog: "Hvad står pen, vil ikke skære ned med en økse" Det er nu muligt at høre ofte, så spørgsmålet er, Hvad betyder? Vi vil forstå i betydningen vedvarende udtryk og snakke lidt om dens historie.

oprindelse

At sige "at skrives med en pen, vil ikke skære ned med en økse," der var en meget lang tid. Umiddelbart efter skriftligt opstod i Rusland. Og som enhver ny produkt forårsager opsigt, det skrevne ord lagt stor vægt.

hvilket betyder

Værdier i to ordsprog:

  • Det er ikke nødvendigt at underskrive dokumenter, når personen er ikke sikker. Fordi intet kan korrigeres efter undertegnelsen sæt.
  • Hvis du skriver noget vundet udbredt popularitet, er der ingen vej tilbage.

Men ikke altid ytre man siger, med henvisning til den grundlæggende betydning. Nogle mennesker husker bedre, når noget er skrevet på papir. For eksempel, at de studerende forbereder sig til eksamen, garanteret stå sin prøve bedre, hvis gøre dig selv små sedler med svaret på hvert spørgsmål. Du kan helt sikkert kalde det vugger, men de er ikke forpligtet til at bære med dem til modregning procedure.

Det er nok, at folk først læste, og skrev derefter en ting, så jeg læste igen. Og så alle spørgsmål. Er det ikke også rart her at sige "der er skrevet med en pen, vil ikke skære ned med en økse?" Fordi vyzubrennoe således blive husket for evigt!

De engelsksprogede skoler og russisk ordsprog

Der er ganske uventet betydning af ordsprog, der giver os dagligt. I England og Amerika skolerne har sådan en straf: hvis et barn var skyldig, for eksempel blev larmende i klassen, og hans følge sagen fanget læreren, så Buzoter nødt til at bo efter skole og skrive på tavlen 500 gange, "Jeg vil ikke være uartig i klassen" . Ifølge logikken i denne metode, at barnet ikke kun skal huske, at du skal holde dig selv i grænserne for anstændighed på offentlige steder, men også, frygt for re ligesom straf ikke at gentage sådanne tricks. Og så viser det sig: ordsproget "som er skrevet med en pen, vil ikke skære ned med en økse" bliver en straffende forstand.

For at verificere rigtigheden af ovenstående er det nødvendigt at se den animerede serie "The Simpsons", nemlig de serier, hvor Bart er straffet. Eller, hvis doven, så du kan inkludere filmen "Harry Potter og Fønixordenen". I det hovedpersonen er også straffet ved at skrive de samme ord, men da vi har at gøre med den magiske verden, skrev Harry dem på papir, og de blev trykt i hånden, og det viste sig, at han skrev med sit blod. Som et resultat, som en opmærksom tilskuer husker sagen endte med ar på armen. I dette tilfælde, siger "det er skrevet pen - ikke skære ned med en økse" bliver en skræmmende følelse. I den situation, af den unge troldmand pen og en økse går over i et enkelt instrument af tortur.

Det skrevne ord er stadig stærkere end oral

Gyldigheden af en titel alle kan gøre nemt. Folk betaler lidt opmærksomhed på hvad, hvem der sagde hvad. Er det en kvindelig nabo, men det handler ikke om dem. Historien kender relativt få eksempler på, hvornår en person er tiltalt for ovenstående. Men brændende bøger eller forfattere lidet misundelsesværdige aktie nogle mindeværdige for mange.

Faktisk hvad der er skrevet pen, vil ikke skære ned med en økse. Betydning af ordsproget er klart for næsten alle nu og selv uden nogen udflugter i historien, fordi en mand har længe været monteret Frygt og Bæven før ordet, men bestemt før ordet skrevet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.