Nyheder og SamfundKultur

Officielle symboler i staten: der er hymnen for Den Russiske Føderation?

Hvad er den nationalsang af staten? Dette er en af de statslige symboler på noget land. Sikkert, er der ikke sådan person, der ikke ville vide, hvad en nationalsang. Enhver nation har sin egen højtidelig musik, samlende og alle dens borgere. nogle gange ord til at afspejle essensen af staten selv, sine politikker, interne struktur, og så videre.

Historien om den russiske nationalsang

Våbenskjold, flag og nationalsang af Rusland - at tre af dets vigtigste tilstand symbol. Selvfølgelig, de helt sikkert fortjener respekt, men i denne artikel er vi interesseret i hymnen. I vores land har det længe været et par nationalsange, patriotiske og åndelige. De opstod i den tid af Peter den Store som en højtidelig sang. Meget meget jeg kunne godt lide kongen vivatnye kanter, som regel udføres af koret under officielle ceremonier. En kendt relaterede historiske kendsgerninger, at under hans tilbageholdelse med Sverige den Freden i Nystad zar Peter den Store, på knæ, sang en salme kaldet "ros Gud." Hæren i en tid med Velikogo Petra udført militære marcher, den mest berømte af dem var den march af Preobrazhenskij Regiment.

Første officielle udfører hymne Rusland er blevet "The Song of the russiske zar." Det blev udført til tonerne af den hymne England "God Save the King." Nogen tid senere havde han en ny tekst -. Et digt af digteren V. Zhukovsky 'Prayer russiske " Og kun i 1833 erhvervede den russiske musikalsk symbol sin endelige form. Folk vidste, hvad salme, fra synspunkt sin storslåede, følsom og stærk eksekvering. Dette, selvfølgelig, "God Save zaren." Siden da, han lød overalt - i retten i kejseren, i hæren i løbet af de civile særlige arrangementer og aktiviteter. Han har fået status af nationalsangen af det russiske imperium. Hans præstation var påkrævet i en militærparade, under indvielsen af de bannere, samt hær og flåde. Det var kun Februarrevolutionen afskaffet det. Siden da er det bruges flere salmer. Ved udgangen af 2000 ved dekret fra præsident Vladimir Putin godkendte den nu klingende musik Alexandrov og ord Mikhalkov.

Musik af den nuværende hymne var bekendt endnu borgere i Sovjetunionen under regeringstid af Joseph Dzhugashvili - Stalin. Det er derfor, de valgte repræsentanter for de mennesker, der havde den ære at tage den nye nationale musikalsk symbol, i hvilken som ikke ønskede at gøre. Det faktum, at den russiske nationalsang, hvis musik fremkalder associationer med Stalins undertrykkelse, mange syntes uacceptabelt. Ikke desto mindre er han stadig, efter megen debat, blev godkendt.

Så lad os opsummere, hvad der er nationalsangen. Denne musik-identifikationsmærke i en stat. Denne særlige stykke musik eller et tema, udføre den funktion at identificere staten, hvis officielle symbol det er. I dag, for fornærmelse (misbrug) af Den Russiske Føderation nationalsang kan gå i fængsel i op til et år, eller til at betale en bøde på op til tre hundrede gange mindstelønnen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.