Nyheder og SamfundKultur

Hvem er de smukkeste mænd i Rusland

Selvfølgelig for at bestemme den smukkeste mand det samme som at bestemme den mest lækker mad. Smager er så forskellige, at en pige vil kunne lide den unge skuespiller fra Voronezh og andre pensionering politikker. Naturligvis de mennesker rige og berømte, så han og en chance for at vinde på listen over de mest eftertragtede og søgte mere. Universelt anerkendte standarder for skønhed, måske, forbliver de samme. Du er nødt til at være ikke blot en succes, men også i deres egen brutale. Og din figur bør vække interessen af det modsatte køn. Men som enhver af os forstår, kan ikke være en af de smukkeste person i hele landet. Derfor er det nødvendigt at opdele mændene ved arten af deres aktiviteter. Og derfra til at gøre nogen konklusioner.

Naturligvis ingen gennemført en global undersøgelse, er det umuligt at bede hver pige, hvilken slags mand, hun bedst kan lide. Så skal du kun være styret af meningsmålinger på mange kvinders fora, blanke populære udgivelser. Det mest interessante oplysninger, selvfølgelig, kan findes på sitet Glaminfo.ru. Det er meget tydeligt beskrevet resultaterne af mange kvinders udtalelser. Mærkeligt, de samme repræsentanter for en stærk halvdel af menneskeheden falder ofte i ratings af de mest eftertragtede mænd fra år til år. Stabilitet, for ikke at tale.

Som vi allerede har bemærket, er mænd opdelt i de områder, hvor de har vist sig. De er:

  1. Vis forretning. Her måske den nemmeste at vise al sin skønhed.
  2. Politik. "De offentlige tjenere" i stigende grad falde på de sider af aviser, ikke kun nyheder, men også magasiner.
  3. Sport. Det er svært at ikke sætte pris på torsoen spiller, der bryder trøje efter at have vundet mål.
  4. Mediesfæren. "Blå" skærme viser ikke de grimme mænd.
  5. Business. Alt er klar. Fat pung på alle tidspunkter tiltrukket flere kvinder end oppustet torso.

Uanset hvad det var, psykologer i én stemme hævder, at jo stærkere en mands sociale status, jo mere han kan lide kvinder. Sandsynligvis argumentere det er simpelthen meningsløs. Kvinder er altid tiltrukket af stabilitet og relevans. Hvis en mand er i stand til at etablere sig ikke kun i sit land, men også rundt om i verden, så er det faktisk kan påberåbes.

Blandt politikere liste over skønheder førte den siddende præsident Vladimir Putin. Yderligere indrettet Astahov og Gref. Athlete piger isoleret fodbold Akinfeev, Bilyaletdinov og Kerzhakov. Hvis vi taler om showbusiness, de anerkendte skønheder er Bondarchuk, Bezrukov, Kutsenko, sanger Lazarev. Showman Malakhov, Urgant Dibrov tog førstepladsen på listen over mennesker, der gør showet. Men den smukkeste er de oligarker, Prokhorov, Abramovich og Khodorkovsky.

Ligesom det eller ej, og smagen og farven .... Yderligere fortsættelse alle kender. Og man ser din smukkeste mand! Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.