FinanserHandel

Amerikanske børs og det elektroniske handelssystem

I USA bestanden udveksle den dominerende stilling hører til New York Stock Exchange. Samtidig den ledende rolle i denne organisation ikke skaber nogen monopol på aktiemarkedet. Der er andre amerikanske børser, som finder deres plads i systemet. For eksempel er den anden amerikanske børs betydning. Det er også baseret i New York City. Hertil kommer, en væsentlig rolle spilles af den regionale amerikanske børs og Chicago Board Options Exchange.

Det skal bemærkes, at OTC-handel spiller en væsentlig rolle i det amerikanske aktiemarked. I øjeblikket det vigtigste mødested for denne aktivitet er den elektroniske handel med værdipapirer NASDAQ (NASDAQ). Denne amerikanske børs blev lanceret indsats fra National Association of Securities Dealers. Jeg begyndte at arbejde på markedet i 1971

I dag er denne platform er førende i antallet af amerikanske og udenlandske selskaber, hvis aktier sælges på børsen. Handelsvolumen på NASDAQ overstige den samlede udførelse af alle amerikanske børser tilsammen.

NASDAQ-systemet

Du kan ikke frygte at overdrive at sige, at i dag enhver finansmand eller forbundet med økonomien personen ved eller i det mindste hørt om begrebet "børs". NASDAQ - er den største markedsplads for værdipapirer i USA, besætter en førende plads i verden i lang tid.

Den grundlægger og ejer af den amerikanske børs er NASDAQ OMX Group. Erfarne finansfolk vide, at på NASDAQ at handle værdipapirer rentabel og nemt. Det er nødvendigt, ved den måde, at dette system er verdens største elektroniske ressource.

Fremkomsten af NASDAQ og udviklingstrin

Historien om elektronisk handel med værdipapirer systemet har sin oprindelse i 1971. Så, på anmodning af den amerikanske kongres blev undersøgt OTC børsen. Indledningsvis kommercielle operationer udføres ved en konventionel telefon. I 1987 er det finansielle marked kastet ud i krise og kollapsede. Ledelse af NASDAQ blev indført elektronisk placering af ordrer. Dette system blev navngivet statsejede virksomheder.

I 90'erne i sidste århundrede blev nogle amerikanske børs en del af NASDAQ. Først var der en fusion med den amerikanske børs, og i 2007 blev købt af Philadelphia Fondsbørs. Desuden blev fusionen med gennemført i 1992, London Stock Exchange. Sådanne skridt tillader NASDAQ i det første årti af dette århundrede at erhverve et ry som en af de bedste og de største elektroniske børser. På indikatorer såsom omsætningen af den amerikanske dollar og værdipapirer, har organisationen taget en førende position i verden. I dag NASDAQ er med rette blandt de øverste tre amerikanske børser.

Fordele og ulemper

Amerikanske børs har både klare fordele og ulemper. Dette gælder for NASDAQ-systemet. Til dato, handelsplatformen brugte 3700 virksomheder og virksomheder fra hele verden. NASDAQ er en af de mest likvide børser med det højeste niveau af volatilitet. Denne amerikanske børs er aktivt at udvikle, der tiltrækker hver dag nye værdipapirer investorer og kendte mærker.

Fordele NASDAQ børsen tiltrække investorer og handlende fra hele verden. Den høje flygtige ressource skelne denne udveksling af konkurrenterne er en stor fordel. en stor spredning kan identificeres blandt de exchange cons (spread), dvs. forskellen mellem den optimale salgspris og købsprisen af aktivet. Men risikoen - en ædel sag.

high-Tech

Det skal understreges, at NASDAQ siden introduktionen i første omgang var rettet til at arbejde med virksomheder og selskaber, der er involveret i produktion og udvikling af højteknologi. Og i dag på markedet fortsætter aktivt samarbejde med lignende organisationer. På Nasdaq handelsaktiviteter er sådanne kendte mærker som Google Inc., Intel Corporation og Microsoft Corporation. For nylig, den amerikanske kurs og af NASDAQ værdipapirer begyndte at tiltrække sine tjenester og kapaciteter flere og flere virksomheder og enkeltpersoner fra det tidligere Sovjetunionen.

Som konklusion

Det skal nævnes, at når der er åbningen af amerikanske børser Moskva tid. For eksempel New York Stock Exchange åbnede kl 16:00, og Chicago - kl 17:00, åben indtil 01:00 og 02:00 hhv. e Forløbet tid trading NASDAQ værdipapirer - fra 17:30 til midnat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.