Hjem og familieTilbehør

Kunst Supplies: maling på glas

Det er kendt, at malingen vand-dispersion type kan udmærket anvendes på en række forskellige overflader. Samtidig på markedet af produkter til kreativitet præsenteret separat versioner farveskema, specielt designet til nem og bekvem ansøgning om disse eller andre materialer. For eksempel særlige blæk til glas og keramik, lavet på basis af akryl. Disse farvestoffer er beregnet til tilrettelæggelse af maleri genstande lavet af glas, porcelæn (konventionel og knogle), keramik, porcelæn og lignende materialer. Derudover kan de også anvendes til farvning af en række plastoverflader, fx polystyren eller plexiglas.

Akryl maling på glas kan let modstå den intense stråling af ultraviolette stråler, perfekt blandet med alle de andre farver og godt bevare deres renhed, være i en blandet tilstand. I dette tilfælde behøver vi kun nævne, at for at få den bedste kompatibilitet inden for brugskunst eksperter anbefaler brugen af farvestoffer og en række mærker.

Akryl maling til glas er også meget resistente over for vand, og derfor når de anvendes på keramiske eller glasoverflader kan ikke bekymre sig, at malingen strømmer over tid, eller fader som følge af våd rengøring og eksponering for detergenter. Dækker perfekt ligger på overfladen og hurtigt forseglede det, behøver ikke at fastgøre det til at udføre enhver yderligere handling, såsom fyring. For at resultere i kvalitative akrylbelægning, kun to lag maling påføres på glasset tilstrækkeligt. Således dannes på overfladen "åndbare" og temmelig fleksibel film er kendetegnet ved fremragende vanddamppermeabilitet. Denne funktion muliggør brugen af akryl maling på glasset til dekoration af forskellige mineralske overflader.

Arbejde med en acryl-baserede materialer, er det vigtigt ikke at glemme de elementære regler for deres anvendelse: sådanne materialer er strengt forbudt påføres overfladen af artiklerne i kontakt med fødevarer. For eksempel ved maling kopper, tallerkener, eller enhver anden type af køkkenredskaber acryler udelukkende kan påføres den ydre overflade. For resten, brugen af denne form for glas og keramik farvestoffer er absolut sikker.

De mange butikker tilbyder en bred vifte af produkter til kreativitet, præsenterede i dag en bred vifte af produkter fra russiske og udenlandske producenter. Det er altid tilgængelig som en færdig kits, og de enkelte farver i de små banker - antallet af farver og enorme. Desuden i rækken af produkter, der tilbydes, kan findes og mange relaterede produkter til maleri: konturerne af keramik og glas, fortyndere og specielle farvede glas maling, der tørrer gennemsigtig. Valg er kun begrænset af de ønsker og muligheder for køberen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.