Hjem og familieTilbehør

Hvordan er en kiste til håndarbejde: nogle tips

Catching håndarbejde er hver faglært konstant konfronteret med problemet om, hvad de skal gøre med det hele har brug for små syning forsyninger og andet tilbehør (perler, knapper, nåle, fingerbøl, nåle, tråd, knapper, etc.). Den ideelle løsning til opbevaring af sådanne dimser - kiste til håndarbejde. Denne vidunderlige lille boks vil være en virkelig "hjerte" sy hjørne needlewoman, lagring ikke kun de nødvendige ting, men også hemmeligheder kunst.

Hvad en kiste til håndarbejde mest komfortable?

Et karakteristisk træk ved de mest praktiske og bekvemme dimser af denne art er tilstedeværelsen af en flerhed af kasser. Ved at købe en kasse i butikken, så tænk på forhånd om, hvad gren af husholdningsartikler, du har mest brug for, hvad der vil være deres størrelse og antal. Den mest praktiske skydedøre og have flere tiers enheder. Det er vigtigt at være opmærksom på kvaliteten af materialet og dermed den fremtidige levetid af kassen. Efter alt, de ting købt konstant "bevæger sig", så den vedhæftede fil skal være robust og pålidelig. Hvis du har små børn, er det ønskeligt, at kassen havde en lås for at undgå uforudsete situationer (barn kan sluge knapper eller kanylestik).

Kiste til håndarbejde: Skal jeg købe? Gør det selv!

Selvfølgelig, i butikkerne et stort udvalg af forskellige kasser til faglærte arbejdere. Men det er i tingene gjort på egen hånd, vil de blive forelagt alle nødvendige nuancer og finesser. For eksempel kan et træ kiste til håndarbejde konstrueres nogle meget interessante måder. Ordinære krydsfiner kassebjælker er opdelt i flere rum, der er indsat i små papir kasser. Alternativt kasse dannet af to eller tre trin glidende ovenfor generel spænde.

Hvordan simpel kiste til håndarbejde fra Matchbox?

For de små dimser (perler, perler, knapper), kan du lave en enkelt kasse af tændstikæsker. Obkleyte hver smukke klud eller papir og løse på en hård grundlag med lim "Moment". Det kan være som en mini-ting til at sætte i en tom æske chokolade, som har enkelt bunddækslet. Så du kan nemt skonstruiruete flere kasser til diverse tilbehør. Eller du kan gøre det til en to-delt: første "gulv" vil være glidende kasser ud af tændstikker, og den anden - kasser uden låg. Optioner kan indstilles. Da anvendelsen af emner og andre husholdningsartikler - .. Unødvendig lille plastik krukke (helst firkantet), kasse ud af te, tandpasta mv Det hele afhænger af din fantasi og formål.

Ideal - at have et sæt af kasser til håndarbejde

Hånd lavet et par kasser eller kasser vil være uundværlige hjælpere i håndarbejde. Efter alt, er det rart, når alt er lagt ud og i perfekt orden, og selv sorteres efter type. Derfor, for den største lethed have flere kasser med forskellige rum.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.