HobbyHåndarbejde

Blomster af båndene med deres egne hænder - en master class om fremstilling

Hvis du kan lide den originale indretning til at dekorere lykønskningskort, fotoalbum eller kasser, så prøv at mestre denne form for håndarbejde, som de blomster af båndene i hånden.

Master-klasse på at gøre sådanne nice dimser kan hjælpe dig ikke kun at beherske teknologien af sagen. Det vil hjælpe med at gøre din fantasi og lære at skabe deres egne eksklusive modeller.

Blomster af båndene med deres egne hænder - en master class i billeder

Fordelen ved en tape over andre materialer er, at det ikke kræver tid til at skære emnet og forarbejdning af stofstrimlen kanter (fx under anvendelse af en stearinlysflamme). Desuden et stort udvalg af farver, teksturer og størrelser af færdige bånd, som kan købes i specialbutikker, giver ubegrænset plads til fantasy kunsthåndværkere.

• Forbered et bånd bredde på ca. 5 cm. Lav et layout med en lineal. Mærkerne gør pen eller kridt hver 5 cm på den modsatte side -. Forskudt.
• Tag Tråd nålen og ind i det dobbelte (for styrkeegenskaberne forbindelser) endeløse længder.
• zigzag sy langs en linie fra den ene side af båndet til den anden, ved hjælp ristingene. Når du arbejder med jævne gøre stop for at plukke pibekrave. Dette letter processen.
• Montering: gradvist spiraler og vedhæfte tråden alle kronbladene. På bagsiden er sikkert sy blomster.

Af de bånd med deres egne hænder (værksted viste bare det grundlæggende af fartøjet), kan du oprette andre muligheder. Diameter og volumen af dekorationer afhænger af den længde, du har valgt, ved indledningen af deres arbejde.

Hvordan laver blomster ud af tynde bånd?

Disse søde ornamenter er nyttige for børnetøj, stifter og bøjler til små fashionistas. Bemærk, at disse tilbehør anvendes tynde rep tape to forskellige designs, men udført i en farve. Flower seredinku kan lukke eller smukke knapper, eller krystal, eller konfektionerede tekstilvarer dekoration. Sådan en dejlig blomst har brug for at holde sig til emnet (klip) til benene.
For skolepiger kan foreslå en anden mulighed. Blomster af nylon bånd vil ligne små buer til fletninger. Deres fordel er, at det ikke er nødvendigt, hver gang du ønsker at være smart i klasseværelset, igen og igen at binde dem - disse buer er altid klar til brug. Gør dem meget enkelt:
• Det er nødvendigt at skære arbejdsstykket 4 en længde på ca. 16-20 cm (afhængigt af den ønskede mængde af blomster).
• Brug lim til at forbinde enderne af hver bånd til at få ringen.
• Nu gør disse "otte" elementer og holder dem sammen med lim i midten af feltet.
• Lim alle detaljer, som vist på billederne for at få farven.

Af de bånd med deres egne hænder (værksted hjælper alle begyndere) kan gøre en masse smukke genstande. Hvis du øger antallet af dele eller bruge flere forskellige nuancer af det materiale, er det muligt at opnå uventede resultater. Blomsten bliver mere frodig og originalt. Og hvis vi anvender bånd af forskellige bredder? Eksperimenter med bånd - og du får en stor æstetisk nydelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.