ComputereComputerspil

Bevist: gamere forskellige kognitive evner og mere grå stof!

For fans af videospil har virkelig fremragende nyhed. Det viser sig, at titlen gamer beskriver dig ikke kun som en mand i stand til at gå gennem alle niveauer i den populære "race", men også som en meget intellektuelt udviklede menneske. Det er blevet eksperimentelt bevist, at videospil ikke hæmmer, men snarere at stimulere hjernen.

At være en gamer - det er nyttigt?

Forskere har opdaget, hvorfor denne fascination med en positiv effekt på den mentale udvikling. I løbet af spillet, spilleren bruger mange funktioner i hjernen, der forårsager det forbedrer opmærksomhed, motorik, reaktion og mængden af langtidshukommelse.

Det blev også konstateret, at ejerne af den offentlige mening, den afhængighed er meget bedre kognitive udvikling end resten af befolkningen.

Jo højere niveau i spillet, jo bedre

Den mest interessante del af forsøget var at sammenligne de funktioner, som hjernen bruger to typer gamere: amatører og eksperter. 30 personer i den første kategori var involveret i processen, og 27 - i den anden. Hovedformålet med undersøgelsen var ø cortex, som er ansvarlig for kognition og perception.

Eksperterne på området for videospil er blevet identificeret langt mere omfattende udvikling af de cerebrale halvkugler end i amatører. Dette er især mærkbar i den venstre hjernehalvdel. Denne halvdel af kroppen påvirker evnen til at udføre beregninger og skabe en logisk kæde. Derfor viste gamere eksperter selv som sande genier, nemt at danne et kompleks strategi til at håndtere forskellige situationer.

Hvem har mere grå substans?

En vigtig indikator for kvaliteten af hjernens funktion, er naturligvis den hastighed, de behandler oplysninger. Denne opgave falder helt og holdent på den såkaldte grå substans. Afhængig af mængden og beslutsom krop produktivitet. Ifølge de behandlede oplysninger, har hjernen eksperter inden for computerspil mere grå substans i forhold til de amatører. Den mest udtalte akkumulering bestanddel blev observeret i den venstre hemisfære og den centrale del af ø-cortex.

Due grå substans hjernen bearbejder information, baseret på hvilken den sender signaler til det centrale nervesystem. Det kan konkluderes, at de spillere, der er denne funktion udviklet perfekt. Så måske det offentlige, og det er fejl af de skadelige virkninger af computerspil på mentale evner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.