ComputereComputerspil

"STALKER Lost Alpha». Snyd: koder, vejledninger og hemmeligheder

Det er ingen hemmelighed, at alle tre dele af spillet "Stalker" bliver et sandt mesterværk, fascineret millioner af mennesker over hele verden. Post-apokalyptisk projekt var meget mere imponerende end de troede, og han beholdt den høje kvalitet i alle dele af spillet. Det skal dog bemærkes, at hele processen ikke er begrænset til det indhold, du tilbyder udviklere. Det faktum, at et stort antal ændringer eksisterer i dag, såsom "Stalker Lost Alpha», hvor passagen er ikke mindre spændende. Folk i deres tilstande tilføje nogle våben og korrigere visse mangler, men der er nogle ændringer, der helt omskrive historien, tilføje store nye steder og giver dig snesevis af timers ekstra gameplay mættede. Denne artikel vil blive beskrevet hændelser "Stalker Lost Alpha», passerer det, samt nogle tricks, der kan gøre det lettere for dig at gameplay.

Start af spillet

I spillet "STALKER Lost Alpha» passage begynder på samme sted og i den oprindelige version af projektet - i Sidor bunker. Du er nødt til at tale med ham og tage sit første job. På hvilken type job, og hvad der ellers giver dig en mission Sidor, giver det ingen mening at stoppe, fordi de er ekstremt simpelt (dybest set en serie at bringe nogle objekt), men også påvirker ikke historien.

Når jobbet i slutningen af Sidor, kan du gå til en losseplads - hvor du har en aftale med en stalker Gray, men bare ikke vil være i stand til at nå. På vejen vil du udløse to gange for stalkere radio - første dæmon, og derefter Yurik dig at hjælpe dem. Udfør et job, og så endelig at kunne tale med grå. Samtalen fører til det faktum, at du går om landbrug.

Når der, bliver du nødt til at blive involveret i kampen for at hjælpe Mole - han har de oplysninger, du har brug for. Desværre er det ikke alle, men kun en del af det. Han vil fortælle dig, at der er dokumenter i kælderen af pilen, samt en cache. Lokalitetsdokumenter er markeret på kortet med det samme, men er nødt til at kigge efter et skjulested. Naturligvis i kælderen er usikre, så forbered dig på at modstå. Saml alt hvad du behøver, og komme ud af bygningen reagere på opfordringen fra Rottefængeren, der har brug for at få dokumenter fra tredje sal i landbrugsindustrien, og derefter tage dem til baren.

Som du kan se i spillet "STALKER Lost Alpha» passage er langsomt ved at vinde momentum, ikke smide dig i tyk ting, og langsomt indføre tovværk.

mørke dal

Passage af spillet "STALKER Lost Alpha», vil dog ikke være en Cakewalk - at være i baren, giver dokumenterne til bartenderen. Han vil fortælle dig, hvad du har brug for at kommunikere med Petrenko, som til gengæld vil lede dig direkte til den mørke dalen. Når på det ønskede sted, bør du straks gå til gården, hvor du vil møde en dæmon. Han har en plan for udbredelsen af banditter database, du skal bare finde en forklædning.

Gå på jagt efter den hemmelige underjordisk tunnel, ved siden af det, vil du finde tre døde banditter, fra en af som vil være at tage tøjet. Concealer og trænge ind til det basisareal - nu alle de bander vil positivt forholde sig til dig, men du behøver ikke tage risici - bedre holde sig væk. Du har brug for at komme til fabrikken, men de kræver en adgangskode, så du bliver nødt til at søge i databasen og finde porten berusede bandit, der spilder bønnerne og fortælle dig adgangskoden.

Du går til fabrikken og mødte der Vadik, der bruges til at arbejde for Monolith. Han fortæller dig, hvor de dokumenter, du har brug for. Men når du tager væk dem, at fabrikken vil begynde militær razzia. For at komme udenfor og få i bilen - for I vil flyve en helikopter, men du har tid til at gemme sig i den mørke hule.

Som du kan se, passage af "Stalker Lost Alpha» spil bliver mere og mere dynamisk og farlig.

synd

Så længe du bevæger dig gennem den mørke slugt, vil du fortsætte med at forfølge helikopteren, så du har brug for så hurtigt som muligt at ringe til tunnelen. Du behøver ikke at gå ud af det, fordi det har en fod gren. Det var der, og du vil være i stand til at fortsætte i spillet "STALKER Lost Alpha» passage.

Sprout har universel krig stiger, så du skal altid være på vagt. Men dette ikke hjælper, fordi du er på en grund stun slag i hovedet. Du vågner op ansigt til ansigt med Welles, der er leder af gruppen Sin. Han fortæller dig historien om hans gruppe og accepterer at lade dig gå, hvis du skaffe dokumenter med banditter base. Maskering du stadig har, så du trygt kan vende tilbage.

Hog, lederen af banditterne, lave en gåde for dig, og du bliver nødt til at gætte det, ellers dør du, så på forhånd gemt. Når det rigtige svar vil blive annonceret, vil du få den kombination til sikker med dokumenter. Men ingen sagde, at du kan tage dem, så når du tager væk de dokumenter, vil alle banditter bliver aggressiv mod dig. Rydder sin vej og gemme sig for forfølgelse.

Det er så berømt twirled i spillet "STALKER Lost Alpha» passage. X18 - det er det næste sted, hvor du vil hen.

laboratorium

Når du befinder dig i et laboratorium X18, skal du finde fem dokumenter, som hver især er placeret i forskellige dele af bygningen. Gør det ret vanskeligt, fordi bygningen er stor, når som helst du kan hoppe ud mutant, og dokumenterne er ikke altid i en fremtrædende plads. Vi bør også være opmærksom på, at du skal være sikker på at dræbe byurrera som Petrenko, få dig til laboratoriet og bedt om at bringe hans hånd (det er bedre ikke at forsøge at forstå, hvorfor netop).

Cope med opgaven, kan du begynde at tage dem, der allerede er afsluttet. Først og fremmest gå til Velez - han vil give dig de dokumenter og alt det udstyr, som du havde valgt. Så gå til baren, men der er et problem - det ser ud, når du har set en af de synder, og i hans tilstedeværelse du ikke ønsker at tale nogen Petrenko, ingen bartender.

spire

Nu er du nødt til at udføre opgaven of Duty kommandør, den mest indflydelsesrige organisation i spillet. For at gøre dette, gå til Rostock plante - din opgave er at ødelægge alle mutanter, der har opholdt sig der. Når du handler med det, kan du vende tilbage til lederen af den gæld, som vil sende dig til panelet til Petrenko. Så vidt du husker, alle var meget tavs, når at komme tilbage i en bar medlem af Sin, og Petrenko har endnu ikke været i stand til at tale med dig. Så tal med bartenderen, og først derefter kan du passere opgaven og få de nødvendige data, som du sendte lederen af gælden.

bistand gennem

Nogle mennesker kan have svært ved passagen af dette spil - at hjælpe dem passere koderne for spillet "STALKER Lost Alpha». I virkeligheden specifikke koder til spillet der. Men hvis du har nok færdigheder og forståelse for programmering, kan du redigere filer, der er ansvarlig for dem, eller andre parametre, for eksempel, øge vægten båret af et tegn eller gøre ham immun over for visse typer af skader. Men en meget enklere måde er at trykke på funktionstasterne F1, F2 og F3, når du er i hovedmenuen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.