ComputereComputerspil

Kampe uden regler på pc'en - spiller på computeren

Mange mennesker kan lide at se kampe uden regler, og nogle er direkte involveret i denne sport. Med hver dag, der går det vinder momentum både i antallet af deltagere, og på popularitet blandt seerne. Derfor alle de film om kampene, spil og lignende underholdning. Det er værd at være opmærksom på de næste gren og kampspil - kampene uden regler på en pc (personlig computer). In-primært skyldes, at der i dag er et meget lille udvalg af spil i denne genre, og du skal finde ud af, hvad der er værd at spille, og i, at der er blandt denne minoritet.


Til en start skal det siges, at spillet om at kæmpe uden regler på pc'en har den form for kontrol. Forestil dig, hvor mange tricks og falske angreb kan udføres i baren, på jorden og clinch. Det vigtigste i disse spil - at huske alle de teknikker og nøgler, der skal trykkes på det rigtige tidspunkt. Sandsynligvis i forbindelse med dette problem af kampene uden regler er meget udbredt på konsoller, hvor der er mulighed for at spille på en behagelig controller. Det betyder dog ikke ophæve eksistensen af sådanne spil på pc'en.

En af de mest populære spil i hit og repræsenterer slagsmål uden regler på pc'en, er en serie af «UFC Undisputed» Spil, der kombinerer alsidigheden af krigsførelse, høj kvalitet animation bevægelser og visse luftforurenende gameplay. De mennesker, der ikke er bekendt med noget spil i denne serie, kan det synes, at mellem den gamle og den nye version er der ingen forskelle (det samme som i «Fifa» spil). Men for sande fans og fans af genren ændringer er ganske betydelige, eksempelvis tilføjelse af nye krigere (mere end 100), receptioner, combo angreb, animationer følelser og fagter.

«UFC Undisputed» vil give spilleren mulighed for at fusionere med billedet af den fighter for at føle ringen, for at lære alle stilarter kampsport. For enhver kamp skal behandles her med sindet, ikke blot trykke tilfældig kombination af slag. Afhængigt af hvilken type af fjenden og hans valgte kampstil og du skal bruge effektive metoder til modvirkende, der vil tage forrang en modstander. Spillet har mulighed for at ændre din helt, fremme deres karriere og vokse som den bedste fighter uden regler. Alt dette gør dette spil et af de bedste, som viser den mest levende og realistisk kampe uden regler på pc'en.

Et andet interessant repræsentant for denne genre på pc'en er det spil kaldet «WWE Raw Ultimate Impact», som er en hensynsløs og blodtørstige kampe med en rimelig andel af vold. Umiddelbart skal det bemærkes, at dette spil er kun for voksne, der, for ikke at skade barnets sind. I dette spil, kæmper uden regler på PC'en for at tage reel og brutale facon. Spillet tager sin realisme skader og de konsekvenser, der opstår efter en savnet strejke, eller endda en halv snes slag. Hver karakter er en individuel, både hvad angår kampen stil, og i den ydre design. En interessant og realistisk spil vil ikke gøre kede spiller i flere uger, og deltagelse i processen med venner og andre ligesindede og blev aldrig keder.

Nogen med tillid sagde, at kampene uden regler på computeren er ikke interesseret, har længe blevet forældet og repræsenterer ikke absolut ingen interesse for offentligheden. I dag har vi set, at det ikke er.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.