SundhedMedicin

Biokemisk analyse af blod: normale værdier

Meget ofte, når du besøger lægen er vi tvunget til at gøre biokemisk analyse af blod. Ud over de resultater, fraktioneret indskrevet i en særlig form, som kun kendes læger. For os er det vigtigt at have en idé om, hvilke indikatorer er normale, og som er tvunget til at lede efter årsagen til problemer i kroppen.

humant blod - er sæde for de dannede elementer, som udfører bestemte funktioner i kroppen. Hvis patienten blev udnævnt biokemisk analyse af blod skal der tages normale værdier i betragtning, afhængigt af alder. Desuden er nogle af indikatorerne for kvinder og mænd er forskellige, selv i normale - det er også værd at overveje at gøre blod kemi, som er den normale parametre, som allerede nævnt ovenfor, den enkelte.

Overvej blod "i dele". Plasma, hvilket er en blodkomponent, for det meste består af vand, protein, uorganiske og organiske stoffer. Også her er der ilt og kuldioxid. Blod biokemi, systemets ydeevne er i høj grad afhængig af kvaliteten af plasmaet, faktisk udfører meget af det arbejde for opretholdelsen af homeostase, er involveret i stofskiftet, tilbagetrækning af affald fra kroppen.

En væsentlig rolle spilles af proteiner - albumin og globuliner. Det første transporteres af bilirubin i blodet, fedtsyrer, metalsalte, narkotika. Albumin produceret af leveren og bestemmelse blodtryk, tilvejebringe væv og celler-drevne.

Den anden kategori af proteiner - globuliner - bærer fedtstoffer, hormoner, der er involveret i dannelsen af antistoffer. Sådanne arter som immunglobuliner beskytter organismen fra sygdomme. Blod biokemi analyse, afkodning resulterer i forekomsten af sygdommen altid vise en forøget mængde immunoglobuliner. Det betyder, at i en organisme der er patologiske processer, som kroppen reagerer den øgede produktion af denne særlige proteinarter. Normalt på et sådant resultat, vil lægen være særlig opmærksom på nyrer, lever, tarme, Gynækologi. Denne type protein er c-reaktivt øget sine indikatorer viser dvælende inflammatorisk proces.

Hvis patienten har blodkemi, vil normale niveauer fortælle lægen om calcium, natrium, kolesterol, jern, bilirubin. Selvfølgelig, hver person har niveauet af disse stoffer vil være anderledes, og det er fint, men manglen på visse befolkningsgrupper af calcium og fosfor kan føre til alvorlige konsekvenser, advarer om, at du har brug for så hurtigt som muligt.

Anden blodkomponent - lipider. De er også inddelt i grupper. Bemærk, at antallet af lipidparametrene afhænger af alder - jo ældre personen er, jo højere hans niveau. Hvis lipider er forhøjet, kan der brug for at konsultere en gastroenterolog, kardiolog eller endokrinolog, som denne situation kan indikere tilstedeværelsen af leversygdom, aterosklerose og diabetes.

Gennem biokemisk analyse af blod, bør normale værdier være og glucose - er meget vigtig, fordi glucose afspejler generelt niveauet af "energi" i kroppen. Hvis glukoseniveauet er lav, betyder det, at kroppen er opbrugt og lider under en mangel på energi. Typisk er disse patienter oplever træthed, mangel på søvn, sløvhed og svaghed

Blod breder sig i hele kroppen og også de hormoner, der er ansvarlige for mange processer. Denne væksthormoner, sex hormoner, hormoner, skjoldbruskkirtel og andre. Takket være den koordinerede arbejde af de organer og kredsløbssygdomme i organet er oprettet hormonbalance, overtrædelse af hvilket fører til alvorlige konsekvenser. En hormonel behandlingsområder - en af de mest alvorlige.

Selvom patienten er styret i de vigtigste indikatorer for blod, den endelige diagnose er en læge med alle de funktioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.