Mad og drikkevarerOpskrifter

Pandekage opskrift på mælk: lækker!

Pandekager ikke så enkelt, det er en kunst. De er til stede i køkkenet i de slaviske folkeslag. De bage og på hverdage, og på helligdage, krydret med sovs og smør, fyldte i form af konvolutter og ruller. I Rusland, pandekager er en favorit delikatesse og populær egenskab af Maslenitsa. Pandekage overvejet symbolet på solen. Fra pandekager vores forfædre mødt foråret og save vinter. Pandekager serveret med smør, honning og creme fraiche.

For at bruge forskellige mel pandekager. Pandekager, bagt af hvedemel, opnås en jævn gylden brun og har en særlig smag.

Pandekager er bagt i hver familie. Nogen der kan lide pandekager er tynde, nogle med huller, og en person med en sprød skorpe. Opskrifter til pandekager der er mange, og det er meget svært, det er simpelthen umuligt at vælge den bedste. Men opskriften på pandekager med mælk, måske, mange bliver nødt til at smage.

Madlavning pandekager på mælken begynder med tilberedning af fødevarer. Vi er nødt til at tage æggene af 4 stykker, to glas mælk, en kop mel, tre spiseskefulde smør, to spiseskefulde flormelis og salt smag.

Hvordan til at lave mad pandekager med mælk? Først skal du adskille æggeblommer fra de hvide og gnid med smør indtil da, indtil en homogen masse. Så har du brug for at tilføje flormelis og fortsætte til pund. Efter en homogen masse, hæld mælk og bland godt. Nu skal du langsomt tilsæt sigtet mel, ælt dejen. Separat piskeris pisket hvide og forsigtigt hældt i en dej, saltet blev tilsat og omrørt til smag. Dejen er klar, og du kan begynde stegning.

Hvis pandekager med mælk at gøre en tynd, de er velegnede til udstopning. Dejen skal være flydende og spredt over en gryde med et tyndt lag. Til bagning tynde pandekager brug for en særlig let pande med lave kofangere. Panorere før hver pandekage smurt med solsikkeolie eller svinefedt. Pandekager er bagt på begge sider.

Hvordan til at lave mad pandekager med mælk til fyldet?

Til tynde pandekager du skal tage fire æg, en liter mælk, mel, tre kopper, en halv kop solsikkeolie, to spiseskefulde smør, to spiseskefulde sukker og salt smag.

Madlavning pandekager med mælk består af følgende trin: æggeblommer adskilt fra proteiner. Protein blev afkølet og findelt æggeblommer. Mælk bør opdeles i halve og en halv til varme, tilsæt derefter solsikkeolie og smør, salt og sukker, pulveriserede æggeblommer og blandes. Så har du brug for at tilføje en anden del af mælken, mel og lave dejen. Mindst tilføje de piskede æggehvider, røre og bages straks. Muligt for at undgå klumper, skal du bruge en blender.

Her er en anden opskrift på pandekager med mælk. For disse pandekager brug for en pint af mælk, to kopper mel, tre æg, en spiseskefuld af sukker (kan være mere) og olie - oliven eller en vegetabilsk - en spiseskefuld. Salt, vanilje og kanel føje til smag.

Dette er den enkle opskrift på pandekager med mælk. I en dyb skål blandes æg, sukker og salt. Hæld den sigtede mel i blandingen, grundigt slibe og vente, at hele mel absorberet. Så den resulterende homogene masse gradvist hæld mælk og en god piskning piskeris. Dette skal gøres for at sikre, at testen mislykkedes klumper. Olie hældes i den færdige dej og blandes. Det tilføjes til pandekagerne ikke holde sig til panden. På ganen, kan du tilføje vanilje og kanel. Til pandekager blev opnået med huller i dejen med to til tre spiseskefulde vand.

Steg pandekagerne skal du godt opvarmet stegepande. De tynde pandekager er stegt hurtigt, så du vil ikke være i stand til at bevæge sig væk fra pladen. Den anden side af pandekagen er stegt blot et par sekunder. Sådanne kan være pandekager leveres med varmt eller creme fraiche eller marmelade, og det er muligt at pakke dem i en fyldning, for eksempel ost eller kød. Og du kan ændre opskriften på pandekager med mælk, ved at fjerne for eksempel æg. Disse veganske pandekager opnås tynde, sarte, og også meget velsmagende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.