Mad og drikkevarerOpskrifter

Duftende kylling i ovnen med en sprød skorpe. Forskellige muligheder for enhver smag

Kylling i ovnen bliver lækrere. Her organisk kombinerer to processer: afkog og stegning. Og alt dette på samme tid. Der er et par hemmeligheder, der giver dig mulighed for at gøre det, for at få en vidunderlig kylling i ovnen med en sprød skorpe. Dette kan ses som et eksempel.

Kød i rasp

Brug rasp med til at sikre, at produktet ikke er tørret ud indefra under påvirkning af varme, og der kunne ske, for eksempel velsmagende kylling i ovnen med en sprød skorpe. Til denne udførelsesform behøver følgende produkter: 1 pr kyllingekrop 1 kop brødkrummer, 1 tsk salt, hvidløg krydderier, formalet sort peber, Provence urter (eller tørret timian), halv tsk en paprika og et glas mayonnaise.

Madlavning på denne måde er ikke svært. For at gøre dette:

 1. Kylling opdelt i portioner.
 2. I en separat skål, bland alle de tørre ingredienser.
 3. Forvarm ovnen til 185 grader.
 4. Hvert stykke kød først dyppet i mayonnaise, og rul derefter korrekt i den fremstillede duftende blanding.
 5. Placer den fremstillede præform i en bagning (eller form), præ-smurt med olie.
 6. Bages i 40-50 minutter.

Resultatet er en unik saftig kylling i ovnen med en sprød skorpe. Det er perfekt som en hovedret til middag, og det kan tjene stort set alle side parabol.

Fornøjelsen er helt

Eventuelt en fugl skæres i stykker. Der er mange måder og metoder, som forbereder vidunderlige kylling i ovnen med en sprød skorpe. Til dette behov: 1 medium kyllingekrop, 4 purløg, spiseskefuld sennep, lidt salt 3 spiseskefulde mayonnaise (alle) og peber.

Opfyld alle behøver ikke at skynde sig, trin for trin:

 1. Frisk (ikke frosne) kylling drysses med salt og derefter godt rist (indendørs og udendørs), peber og hvidløg.
 2. Mayonnaise og sennep til at forberede marinaden. Tilsæt lidt salt.
 3. Fremstilling af blandingen at gnide slagtekroppen fra alle sider og sat i køleskabet i omkring en time. I løbet af denne tid, bør hun blidt marineret.
 4. Efter en time fra kontrolgruppen køleskabet kylling, sætte det på fnug bageplade og dækkes med folie.
 5. Bagning kylling sendt til ovnen i 40 minutter. Temperaturen bør være 180-185 grader.
 6. Tag kyllingen, fjernes folien, og fuglen igen for at sende det i ovnen i 10 minutter.

I løbet af denne tid, bare dannede en skorpe er den mest ønskelige.

Opskrift på fjerkræ

At købe en fugl i butikken, kan du ikke være helt sikker på, at fadet vil vise sig af det præcis som du ønsker. Det er bedst egnet til dette hjem kylling. Opskrifter i dette tilfælde kan du bruge en hvilken som helst. Men det er bedre at bruge en lang velkendt og velafprøvet. For eksempel er det opnåede fremragende saftig kylling med sauce, kogte i ovnen. Til denne opskrift er ingen strenge proportioner, behøver kun: en stor kylling, salt, laurbærblade, krydderier og hvidløg.

Alt er gjort i samme åndedrag:

 1. Vasket slagtekroppen tør med et væv og derefter skåret med en kniv på brystbenet og ekspandere.
 2. Riv udvalgte duftende krydderier og salt.
 3. På forberedt bagning hælde nogle peberkorn, kaste laurbærblad (2-3 ting) som bakkes op kylling seng oven på dem.
 4. Hæld vand, så det dækkede en tredjedel af slagtekroppen.
 5. Send en bagning i ovnen ved 220 grader og lad det stå et par timer, indtil kyllingen er helt klar. Med jævne mellemrum er det nødvendigt at hælde saften, som vil akkumulere rundt.
 6. Kylling klar til at komme ud af ovnen, til at videregive til et fad, og saften drænet ind i en separat skål. Der også fylde knust hvidløg.
 7. Den resulterende sauce hæld den varme fugl hurtigt og skær den i stykker. Vil afgive bud, rosenrødt indenlandske kylling. Opskrifter sauce kan raffineres for sig selv.

Duften af denne mad vil få appetit på nogen, ikke engang de mest sultne gæster. En gylden brun vil kun forstærke dette ønske.

kilocalorie

Kylling - et diætetisk produkt. Nutritive gøre sin behandlingsmetode, og forskellige tilsætningsstoffer. For eksempel kylling med valnødder viser sig meget velsmagende, men farligt for dem, der ser deres vægt. Andre kan prøve at koge det en virkelig elegant fad. Produkter har brug for meget lidt: 700 gram kylling en par af rå æg, 300 gram afskallede valnødder, salt, solsikkeolie, mel og sort peber.

Når alle produkter er på lager, kan du begynde at forberede:

 1. Mørbrad og plentifully frastøde drysset med salt og peber.
 2. I en separat skål, slå æggene ved hjælp af en gaffel eller piskeris.
 3. Vilkårligt hakke nødder og hæld dem i en skål, og den anden sætte melet.
 4. Et stykke af mørbrad roll i mel, så dyppe i ægget og godt paneret i nødder.
 5. Præformlegemet er sat i en gryde med varm olie og steg godt på alle sider.

Til en tabel sådan kylling af valnødder serveret i et fad foret med salat. Urter kan også bruges som garniture.

Bird i en krydret sovs

Der er endnu en meget enkel, men meget interessant opskrift på kylling med en sprød skorpe. Det er helt usædvanligt sammensætning af ingredienser: kylling for 1 til 2 dessertskeer af salt og sukker, lidt krydderi som ønsket.

3 viser tilberedningstrin:

 1. Fremstilling kød. Kyllingekrop vask, tør, og opdelt i portioner stykker. Hvis det ønskes, hver af dem udvalgt til denne drys krydderier.
 2. Fremstilling af siruppen. Hæld de tørre ingredienser til den varme stegepande, rør og varme, indtil indtil de bliver til en tyk mørk karamel. Hæld gryden kop koldt vand, og blandingen blev gradvist opvarmet til fuldstændig opløsning af den fortykkede slik.
 3. Stegning af kød. Kyllingestykker foldet på bagning (eller sider), hæld siruppen og sættes i ovnen i 35-40 minutter ved 190 grader. Lad ikke fadet i lang tid forsømt. Indtil kødet tilberedes, den har brug for lidt tid til at hælde sovs dannet.

Denne opskrift på kylling er ideel for dem, der foretrækker de spektakulære fødevarer og ikke-standardiserede løsninger.

japanske motiver

Japanske kokke også gerne bage kød. I deres opskrifter bliver excentrisk og meget velsmagende kylling i ovnen. Sojasauce spilles ikke den sidste rolle. Han er medlem af den berømte teriyaki. Det kan købes i butikken, men det er bedre at forsøge at gøre det selv. Til fremstilling af usædvanlige retter skal bruge: 1 ½ kilo kyllingekød spsk revet ingefær, et par fed hvidløg, 0,5 kopper sojasovs og 3 spsk honning.

Fremstillingen begynder med kødet:

 1. Vask kyllingen slagtekroppen, tørt stykke køkkenrulle og skæres i stykker.
 2. De resterende komponenter af formuleringen fremstillet teriyaki.
 3. Hæld den kogte vægten af kyllingen og lad det marinere i 3-4 timer.
 4. Kød pænt sat på bakken, og bages indtil gjort ved 180 grader. Det vil tage omkring 1 time.

Det viser sig meget saftigt kylling og sojasauce og andre ingredienser gør deres bedste for at gøre det endnu mere lækre og bud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.