Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan koger kødboller i multivarka "Redmond"?

Kødboller i multivarka "Redmond" udarbejdet overraskende hurtigt og nemt. Efter alt, er det kun nødvendigt at rulle frikadellerne, læg dem i en skål, og resten af køkkenet enhed vil gøre sig selv. Dog skal det bemærkes, at for sådanne fødevarer er stadig ønskeligt at separat forberede en side parabol.

Hvordan at lave mad frikadeller i multivarka: en trin for trin opskrift

Nødvendige ingredienser:

  • fersk svinekød og oksekød (pulp kun) - 250 g;
  • pære løg og grønne pile - 2 stk. og stråle;
  • Langkornet ris - ½ kop;
  • en lille hønseæg - 1 stk;.
  • solsikkeolie - 25 ml;
  • krydret tomatpuré - 2 store skeer;
  • Hvedemel - 2/3 kop;
  • 30% creme fraiche tyk - 3 store skeer;
  • salt marine mellemstore - efter eget skøn;
  • allehånde sort - 1/4 dessertske.

Fremgangsmåde til fremstilling af hakket

Kødboller i multivarka "Redmond" kan være fremstillet af oksekød, svinekød eller lammekød. Imidlertid besluttede vi at bruge det blandede produkt, da det vil være mere mørt og velsmagende. Således bør det tage 250 gram svinekød, den samme mængde oksekød, grundigt vaske dem, skåret i stykker og male i en blender sammen med løg.

De forarbejdning af korn

Også kødboller i multivarka "Redmond" indebærer brug af langkornet ris. Den skal gennemløbe, vask, anvendelse af en sigte, og derefter kogt i kogende saltet vand. Derefter gryn krævede skylning fratage fugt og sat til hakket oksekød med løg. Alle ingredienser skal være blandede hænder, gradvist at tilføje til dem et æg, hakket løg, havsalt og allehånde.

Fremgangsmåden til fremstilling af en bouillon

Til kødboller i multivarka "Redmond" har vist sig lækker og velduftende, anbefales det at separat lave en cremet tomat sovs. Dette kræver at hælde i skålen et par glas drikkevand, tilføje til det creme fraiche, tomatpuré og hvedemel. Dernæst skal alle ingredienser være blandet, og tilføje eventuelle krydderier eller krydderurter, hvis det er nødvendigt.

dannelse kurser

Efter hakket kød er klar, er det nødvendigt at samle op på 1,5 dessertskeer, rullet til en kugle og rul i hvedemel. Tilsvarende udføres, og alle de andre produkter.

varmebehandling

Til frikadeller ikke tabte sin form i færd med at slukke, opfordres de til at pre-yngel. For at gøre dette i skålen skulle hælde lidt olie, sat tilbage alle de frikadeller, og drej derefter bagning mode og holde den i skålen med låget åbent ca 3-5 minutter. Efter dette, at beholderen skal tilføjes den tidligere kogt cremet tomatsauce og sætte slukning program for 1 time.

Hvordan at bringe til bordet

Kødboller i multivarka, foto, der er anført ovenfor, en meget blød og velduftende. Efter deres forberedelse skal spredes ud på en la carte retter side skålen, og hæld sovs på toppen og sætte nogle frikadeller. De er også anbefales at drys med hakket persille og dild, at indsende en frisk grønsag salat og hvedebrød.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.