HjemlighedSkadedyrsbekæmpelse

Blodsugende insekter: myg, hestefluer, klæg, tæger, lopper, lus, myg. retsmidler

I præsenteret for din opmærksomhed artiklen, vil vi fokusere på ektoparasitter. varme blod er for de udpegede repræsentanter for dyrelivet naturlige fødevarer.

Blodsugende insekter er anbragt på en sådan måde, at afhængigt af betingelserne for eksistens, er de på udkig efter et objekt for angreb af duften af hud sekreter af kropstemperaturen eller i udseende.

Vi mødes med de blodsugende insekter som ydersiden af huset og på gaden: i skoven, vi angriber myg - myg, myg, tæger, horseflies og horseflies og hjemme - væggelus, lus og lopper.

I denne artikel har vi forsøgt at detaljer og fremhævede detaljer beskyttelse mod blodsugende insekter, taler om den fare, som de udsættes vores sundhed, hvis vi ignorerer de farlige parasitter eller demonstrere modstand mod deres bid.

Kløe, som er forårsaget af bites af blodsugende insekter, som følge af tilstedeværelsen i deres spyt af specielle enzymer, blod fortyndingsmidler og ikke giver hende en blodprop. For nogle mennesker, det provokerer allergiske reaktioner, herunder dødsfald. Oftest de bide svulmer og klør, der er ridset.

Blodsugende insekter er ofte bærere af farlige sygdomme - pest, encephalitis, tyfus, malaria og andre.

Beskyttelse mod blodsugende udendørs

Fra sommeren i skoven eller på søen, skal du altid bære en flaske frastødende mitter. Myg Diptera generaliseret opkald alle blodsugende insekter, der lever i græs, træer og buske.

På apoteker en lang række af de mest forskelligartede og effektive insekticider og repellanter, afskrækkelsesmidler blodsugende insekter, for eksempel har lang og veletableret "DEET", "Repekul", "Benzftalat", "Taiga", "Benzimin", "Solarolo" og andre. De kommer i form af aerosoler, salver, emulsioner og cremer. Men effekten af kortlivede produkter. Efter omkring en time, afhængigt af forskellige faktorer, er lugten svækket, og de insekter begynder at angribe igen. I modsætning til de insekticid afskrækningsmidler der først ødelægger insekter og er ekstremt toksiske og sidstnævnte kun frastøde myg.

På trods af, at kemikalier er meget praktisk og effektiv, er de ikke alle lige sikker - de fleste af dem indeholder dimethyl gift. Små børn og gravide kvinder er et stof absolut kontraindiceret. Denne kategori af mennesker er bedre at bruge naturlige olier af kryddernellike, kamfer, anis og lavendel.

Vanilla mod mitter

Sød og delikat smag af vanille er behageligt at vores lugtesans, men det er utålelige mitter. Fremstille en opløsning af vanille og hæld det i en sprayflaske. Fra tid til anden sprøjte væske på sig selv og barnet, og ingen Diptera du ikke griber.

Egnet selv syntetisk vanillin, der sælges i købmandsforretninger i departementerne bagning krydderier. En pakke opløses i varmt vand og hæld i flasken. Det er meget nemt og bekvemt.

Du kan lave en løsning, og af naturlig vanille. For at gøre dette, skære pod og skrab kernerne med den indre pulp. Derefter placerer frøene fra papirmasse i det kogende vand og sat i et vandbad. Efter en halv time fjernes fra varmen og sat at indgyde i et varmt sted. Efter to timer er opløsningen klar til brug. Et glas vand, der kræves 6-8 bælg. Ulempen ved dette værktøj er dens farve - det er meget mørkt og efterlader spor på tøjet. anbefales at blive tilføjet til badet ved badning barnet Denne infusion. Baby, lugte af vanilje kan sove i klapvognen på altanen eller i haven - myg og andre blodsugende insekter, ikke engang vil flyve op til ham, ikke noget at bide.

den slimede

Disse små vampyrer er vektorer for tularæmi, Krim-Congo hæmoragisk feber og fillyarioza. Den slimede-myg - meget små (1 til 4 mm) fra blodsugende insekter fundet i russiske breddegrader. Især en masse af dem i Taiga skove og tundra. Der var tidspunkter, hvor de små myg beslaglagt til døden sove i træerne lidt bedugget mand.

Blod er varm mad til voksne kvinder. Eftersom alle faser af bidende myg udføres i vand, den største sandsynlighed for at blive offer for deres bid dem, der er i nærheden af ferskvands reservoirer for stående vand.

Afskræknings- og vegetabilske olier med en stærk og skarp aroma frastøde myg meget effektivt. Valg af offeret, er bidende dansemyg styret af duften af hud sekreter.

Bid af blodsugende repræsentanter snarere smertefuld, som Myg ikke perforere huden, som gør de lange proboscis myg og bide kæberne, som har en form af to skarpe stiletter.

myg

Myg alle udviklingsstadier, ud over den Imago, der blev afholdt i ferskvandssøer, damme og moser. I våde skove og tundra af dem er der ingen anden frelse end insektmidler og beskyttende myggenet. Det er interessant, at feeds på blod af menneskelig komariha snarere end mandlige-myg. Komariha, dvs. kvindelige drikkevarer blod for reproduktive funktioner, mandlig modtager den samme mad kun fra plantesaft.

Æteriske olier af kryddernellike, anis og kamfer afskrækkes af alt det blod-sugende, herunder myg. Du kan forberede en blanding af flere forskellige olier. Modtaget en fremragende og sikker beskyttelse mod myg og andre blod-sugende, jagt i nærheden.

At gå til naturen, så glem ikke at tage en flaske med en blanding, der skal bruges flere gange. Som vi har nævnt ovenfor, i en time eller mindre forårsaget på huden lugt svækker, og de flyvende blodsugende insekter begynder at angribe igen.

Den kvindelige myg producerer en karakteristisk subtil lyd. Når myg især talrige i luften kan høres den uophørlige brummen. Især lyutuyut dem i varmt vejr, før regnen. Bites hurtigt betændt og opsvulmet hud. Uanset kløe sår, er det umuligt at rede - vil kun blive endnu mere kløende, og kan forekomme blodforgiftning. Hurtigt fjerne irritation hjælp apotek "Psili Balm", "Fenistil" og butandisyre salve, samt vandig bagepulver opløsning.

Myg er aktive hovedsageligt fra maj til oktober, men det sker, at myg familie flytter i varme og fugtige kældre af huse. Så fra deres knirkende og bidende er der ingen frelse og vinter.

Hvis mitter lever ikke længere end tre dusin dage, er myggene født i sensommeren, efter 1-2 måneder, med anfald af kolde vejr, falder i diapause, hvorfra kommer ud med debut af varme.

Med hensyn til sygdomme, der bæres af myg, er det visse typer hjernebetændelse, malaria, denguefeber, gul feber, og Elefantiasis. Den farligste i denne henseende kvinder, der gennemgik diapause.

Langsigtet beskyttelse mod myg - er først og fremmest, afskaffelse af arnesteder for avl nær menneskelig beboelse. Disse foranstaltninger omfatter: dræning af små stillestående vandområder og vådområder, renlighed og hygiejne i kælderen, aktiv brug af insekticider.

Kampen mod blodsugende insekter er muligt og miljømæssigt forsvarlig måde, i særdeleshed, bundfældningsanlæg fisk myg fisk spiser myggelarver, plantning eukalyptustræer på bredden, og opdræt af visse arter af grampositive, sporedannende jordbakterier, der er mad insektdræbende myggelarver, dansemyg og myg.

Horsefly og gadfly

beskyttelse mod fluer og horseflies er de samme som fra enhver mitter. Disse afskrækningsmidler, salver og de samme varianter.

Horsefly bid er meget smertefuldt og allergener. Hurtigt at fjerne hævelse og kløe er mulig ved hjælp af en vandig opløsning af bagepulver.

En anden god afhjælpe virkningerne af bites - oplæseren fra glycerol, alkohol jod og ammoniak. Skal blandes med 40 g jod og alkohol, tilsættes 60 g glycerol og rystes. Når blandingen bliver farveløs, et lægemiddel lindre hævelse og kløe klar. Han havde ikke skræmme væk insekt, men vil lette staten bidt og neutraliserer effekten af antikoagulerende sprøjtes ind i såret. Inden anvendelsen af hætteglasset bør rystes, eftersom glycerol har en tendens til skalle af og falde til bunden.

Klæg, i modsætning til fluer, ikke drikker blod, og lægge deres æg under huden på varmblodede dyr. Bide gennem et lille hul i det hunnen lægger æg, hvorfra larver, der lever af blod og væv hos et pattedyr. Heldigvis i vores land klæg, angribe en person, der ikke er for tit. Vores klæg stadig farligere for husdyr -. Får, geder, køer, osv Tilfredse og sunde dyr er sjældent bidt. Som regel klæg angreb de svage og syge dyr, når de kommer ned til kroppen af vand at drikke vand, eller sove udendørs.

Horseflies inficere dyr tularemia og miltbrand, og klæg - larver.

Klæg og horseflies kan ikke tåle lugten af birk tjære, sort hyldebær, anis, nelliker, og petroleum.

hjorte flue

Deer flyve, hun elg flyve, flyve-lus, hjorte kryds, elg lus og mider elg. Befolkningen i dette blod-sugende er direkte relateret til antallet af rådyr og elg, selv om det er parasitære ikke kun på dem, men også på mindre dyr - ræve, grævlinger, hunde og andre, selv i fugle. Må ikke skyr det og menneskeblod. I vores land, en flue-lus foretrækker Europa til Ural-regionen. Hun er budbringer af en sådan farlig sygdom af kvæg, miltbrand.

Vælg et offer hjorte fluer med fokus på bevægelse. angribe kun voksne. Små børn kan ikke være bange for dem. Jagt sæson - efterår, og kun når der er et tørt og vindstille vejr.

Lus flue forbliver indtil begge knuget deres tornede ben ind i huden af offeret. Umiddelbart efter, at det nulstiller sine vinger og bliver som en skovflåt. Riv den væk fra kroppen er meget svært, men det skal gøres, fordi efter en individuel flyver i det modsatte køn med henblik på at slå sig ned og fandt offeret lægge æg. De første 30-60 minutter af blodsugende insekter gennemsøgning, der søger efter det mest afsides sted med tætte blodkar, og først efter at starte måltidet.

Bites-lus flyver ubemærket, men de er skarpe og smertefulde og kløende vises kun på andendagen. Samtidig med ham på det berørte websted vises solid lille papel, der varer i to til tre uger.

Det bedste forsvar mod fluer, Keds - særlig beklædning med en hat og passende insektmiddel.

mide

Specielt farligt for beboerne i de fleste regioner i Rusland skov flåter. Selv om deres bid er ikke smertefuldt, de er bærere af massen af tunge sygdomme - Lyme sygdom, tick-borne encephalitis, hæmoragisk feber og borreliose.

Insekt aktivitet steg kraftigt fra slutningen af foråret til begyndelsen af de varme sommerdage og falde indtil frost.

Flåter gemme sig i det høje græs og hoppe på tøjet. De bevæger sig nedefra og op, på udkig efter de åbne områder af kroppen, så bukserne skal skjules i sokker og skjorte - bælte. Lange ærmer og krave skal knappes, og på hovedet - tørklæde eller hætte, og bedre og derefter, og meget mere.

Notice mide urolig. Det er meget små - op til 2 mm, men i lyse tøj er klart synlig som en sort plet.

At gå ind i skoven, skal du behandle huden og tøjet særlig frastødende mod flåter, og efter cirka en time, gentages proceduren.

Tilbage hjem, er det ønskeligt at straks inspicere selv. Favorit insekt sted - bag ørerne, i lysken, armhuler og hals.

Hvis der findes en skovflåt, kræves det så hurtigt som muligt at fjerne det uden at rive ned. Det er i spytkirtlerne indeholder bakterier patogener.

Træk kryds med en pincet eller en speciel tekstil sløjfe.

I øjeblikket er skove og steder populær hvile før starten af sommersæsonen behandlet med særlige midler mod flåter derfor går på natur, så prøv at bo tæt på de steder, der er udstyret for ferierejsende, og ikke gå væk fra de asfalterede stier.

Mider plage ikke kun mennesker, men også dyr. Efter hver gang nøje undersøge deres kæledyr for flåter. Mod angreb af blodsugende dyr ved manken og langs rygsøjlen forårsage et par dråber af den universelle "Bars". Lopper og flåter, er han betragtes som en af de bedste.

Populære folkemusik retsmidler fra hjemmet blodsugere

Boligerne opfylder følgende repræsentanter for de blodsugende insekter: bugs seng, lus og lopper. Bemærk, der er ganske vanskeligt at slippe af med disse parasitter.

For det første, fordi de er mest aktive om natten og angribe hurtigt, som regel, når en person er i søvn.

For det andet, fordi de er meget små i størrelse og har en beskyttende farve.

For det tredje er de af natur konstrueret således, at intet menneske eller varmblodede kæledyr (katte, hunde, undulat, etc.) ikke kan eksistere - instinkt forplantning presser dem til det menneskelige bolig.

For det fjerde kan nogle af dem bor i kældre og lofter, trænger ind i lejligheden kun for dem at drikke blod, og derefter komme ud.

Derfor er konklusionen - vind bedbugs, lopper og lus er yderst vanskeligt. Lettere og mere korrekt - for at forhindre deres forekomst i lejligheden overhovedet. Hvordan man gør det?

Fra tidernes morgen vores forfædre brugt forskellige urter, myggebalsam. Lugten af rosmarin, salvie, rejnfan, kamille, lavendel hadefulde parasitter, så arkene og madrasser blev rådet til at lægge blomster, blade og grene af planter.

Hygiejne dwelling opretholdt ved tilsætning af vand til at tørre støv naturligt eller syntetisk eddike, salt, urtete.

Fast-Talk praktiseres endda boliger og andre magiske ritualer, for eksempel, indsamlet af skadedyr afregnet i bygningen, og smide dem i en kiste for de døde eller flage under fryse. Man troede, at efter brødrene forlader hjem og hvile hjem blodsugende insekter.

Væggelus

Med hensyn til at sprede nogen sygdom væggelus mistanke. De bør dog være bange på grund af den store ubehag, de skaber for mennesker, der bor på det område, de eftertragtede. Voksne væggelus og deres larver lever af menneskeblod. De ikke griber ind i dyrene som en tyk pels forhindrer den valgte hud. I fare er unge børn oftere, hvis der er nogen i huset. Hvis de ikke gør det, så alle de andre. Det hele afhænger af størrelsen af befolkningen i væggelus og deres appetit.

I løbet af natten fodre bugs gentagne gange. Han kravler på den menneskelige krop, efterlader karakteristiske spor af bites. Efter stop handler injicerbar antikoagulerende deres sår begynder at kradse.

I morgen Væggelus skjulesteder i møbelkomponenter i joint, i sengetøj, bøger, el-slot, og andre svært tilgængelige steder.

Hvis du ikke ved, hvordan at ligne bugs, kan de ikke blive bemærket. Disse insekter ligne flad ært brun. Billedet viser ligne bugs, men det er en kraftig stigning. Den nuværende størrelse - op til 4 mm. Forstå, at dette insekt, ikke bare en plamage, er det meget vanskeligt. Hverken hoved eller foden, han ikke havde set. Blod fyldte bug forøges meget i størrelse.

For at slippe af væggelus er vanskelig. Selv forlade lejligheden i lang tid vil ikke hjælpe, da disse blodsugere kan dvale i et par måneder og vågne op med tilbagelevering af ejerne.

Naturlige fjender bugs betragtes indenlandske kakerlakker, men her kan du selv bestemme - starte dem eller ej.

At væggelus ikke afvikles i en lejlighed, du har brug for at observere streng hygiejne hjem - regelmæssig våd rengøring, støvsugning, kogt og strøget linned som væggelus elsker at lægge æg i folderne i de lagner, dynebetræk, pudebetræk og madrasser. Skabene og senge hvert år, er det ønskeligt at lægge friske krydderurter - rosmarin, malurt, rejnfan, søde flag, rødder kvik og kamille, Matrem. Ved detektering af mindst én fejl bør være så hurtigt som muligt at behandle alle de objekter i rummet, ammoniak, eddike, terpentin, petroleum, acetone eller denatureret alkohol. Hjem blodsugende insekter kan ikke tåle lugten. Også, kan de ikke tåle sollyset, så prøv at gøre sommeren oftere på altanen puder og madrasser. Hvis der var mindst én fejl, så i sådan en storming det vil ikke blive hængende i dit hjem og i endnu højere grad at forlade afkom, men vil kigge efter en anden, mere rolig oase.

Bugs komme ind i lejligheden med møbler, bøger, ting bragt fra ferie, og så videre. D. Hvis hotellet havde bedbugs, så er det sandsynligt, at de vil kravle ind kufferter og tasker. Desuden bugs kommer ind i lejligheden, og gennem åbninger.

Vsha

Catch lus kan være i et offentligt sted - på bussen, i toget, på arbejde, på et hotel, etc. Men at slippe af disse blodsugere er ikke så svært som bedbugs eller lopper ...

Tre typer af ektoparasitter - hoved, kønsbehåring (ploschitsa) og krop lus, kan ikke leve uden en mand og uden hans blod. Ganske få dages sult, og de voksne dør. En anden ting - deres larver, nits. De kan ikke flytte ind i voksen scenen i flere måneder, men under gunstige betingelser, forvandles til voksne på 5 dage.

Lus, eller pediculosis - dårlig sygdom, såkaldte sociale. Årsagen er, at lus - en konsekvens af dårlig personlig hygiejne. Dirty tøj, slidte uden ændringer, uren krop - to faktorer, der bidrager til udviklingen af lus. Epidemic tyfus og recidiverende feber er forpligtet til lus, inficeret blod overføres fra inficerede til raske mennesker.

Den voksne lus (fotografere hende foran dig) er ikke mere end 4 mm. Nit 4 gange mindre. Nit er fastgjort til håret eller fnug klud.

Lus og deres larver kan ikke tåle temperaturer under -22 grader og +44 ovenfor, så de er taget fra tøjet ved kogning eller stryges med et varmt strygejern.

Med hår lus fjernes som en folkemusik og apotek faciliteter. For små børn fra 4 år anbefales "spinosad" voksen shows, "Ivermectin" og "Permethrin". De to sidste ødelægger ikke kun lusene, men andre ektoparasitter, herunder lopper.

Snylter på mennesker kønsbehåring, garderobe og hoved lus (hår Foto inficerede nit, er præsenteret i denne artikel) er ikke i kontakt med husdyr og vilde dyr, og kan ikke skjules så smart som en Væggelus. I isolering fra mennesker, det hurtigt dør, derfor, at slippe af med lus er enkel.

Ved folkemusik retsmidler omfatter: indpakning hoved med en blanding af petroleum og eventuelle olier i forholdet 1: 1; tranebærsaft, der dræber lus og nits opløse shell; tjære sæbe; hvidløg saft; tinktur af Hellebore; eddike og andre. Midler skal overleve på håret i mindst en halv time, og efter vask og skyl håret eddike (50 ml pr 1 liter vand). Så skal du kam ud nits fintandet kam. En uge senere, gentages proceduren.

Imod angreb pediculosis hjælp af lavendel olie og tea tree (blodsugende insekter kan ikke stå deres lugt). Det er nok til at sætte et par dråber på huden bag ørerne, og lus ønsker ikke at drikke dit blod.

loppe

Lopper kan inficere os med mere end 20 sygdomme, herunder pest, tularæmi, tyfus og hepatitis. Bærere af patogener er primært rotter. Også bærer risikoen for hunde og katte, der bringer lopper på gaden. Hvis loftet af levende fugle, så kan de være en smittekilde.

Bloch bemærket, er ikke nemt: det er meget lille (1-2 mm) og har evnen til øjeblikkeligt og springe langt.

Slip af lopper kan være at begrænse deres indtrængen ind i huset. Hvis hunden eller katten går udenfor, så hun skal bære en speciel krave protivobloshiny. "Bars" er også effektiv. Fra loppe dit kæledyr, og dermed vil du beskytte et par dråber påført dyrets manke.

Kemiske præparater mod blodsugende insekter

I øjeblikket apoteker solgt insekticider, held ødelægge bugs, lopper og lus - "trichlorfon", "dichlorvos", "metaphos", "Malathion" "Raptor", "Delta ..." eller "Lambda Zone", "Combat" "The bøddel", "Sinuzan", og andre. De sprøjtede eller ryges hele rummet. fri luft adgang til behandlingstiden skal skæres væk. Folk i rummet bør ikke være i mindst et par dage, fordi alle disse stoffer er meget giftige.

Hvis det er umuligt at ødelægge selvstændige avlet parasitter anbefales at tage ved hjælp af eksperter fra de sanitære-epidemiologiske stationer, der er i hver by.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.