HjemlighedSkadedyrsbekæmpelse

Hvad og hvordan at undslippe de mitter i haven og huset

Sommer! Hvor længe skal vi vente på denne lovende sæson, når man kan gå på ferie, for at slappe af i naturen, steger kebabs i landet, at gå ind i skoven for svampe og bær. Men nogle gange, især hvis du ser en masse regn ødelægger hele billedet et stort antal af blodsugende insekter. Derfor er det et presserende problem, hvordan man kan flygte fra de myg og finde de mest effektive midler til det.

På den ene side, mitter, i modsætning til myg bide ubemærket. Deres spyt har stoffer, der har smertestillende virkning. Men efter bid på huden synes rødme, kløe og brændende. Kløe kan fjernes med en opløsning af bagepulver, en bid at behandle alkohol. For at undgå allergiske reaktioner, rådes til at tage antihistaminer, såsom "Suprastin", "Diazolin".

Det er vigtigt at vide, ikke kun måder at undslippe de mitter, men også hvordan man undgår deres bid. For ikke at tiltrække de små blodsugende insekter, anbefalede sommer slid lyse farver, bruge specielle beskyttende lotion og geler før de går ud. Gnus tiltrækker lugten af sved. Hvis en mand angreb en stor skare af myg, så resultatet af bid kan blive forgiftet. De første tegn på det anses for at stige i temperatur og udseendet af ødem. I sådanne tilfælde er det nødvendigt at konsultere en læge.

En måde at undslippe de mitter kan fortælle folkemedicin. For eksempel går ind i træet, er det muligt at udarbejde en løsning baseret vanille lugt, som giver ingen mitter. Du bliver nødt til at opløse en pose af vanillin i polutoralitrovye flaske fyldt en tredjedel med varmt vand. Ved sprøjtning bør påføres huden opløsning. Frels os fra blodsugende insekter nelliker. Krydderiet er nødvendigt at hælde et glas kogt vand, kog og cool. Så den resulterende struktur rengøres områder af kroppen, som ikke er beskyttet af tøj.

Effektiv metode til at undslippe de mitter - særlige beskyttelsesforanstaltninger cremer og sprays. De anvendes før de går ud på hud og tøj. Særlige personlige værnemidler, kan anvendes i adskillige timer. Men her ligger et alvorligt problem. Stoffer, der er indeholdt i dem kan forårsage allergi. Det sparer brugen af æteriske olier. Små blodsugende insekter kan ikke stå duften af basilikum, tea tree, cedertræ og eukalyptus.

Udover aerosoler, cremer og gennemprøvede måder at beskytte de mennesker, der er en særlig enhed, der vil hjælpe og udendørs, og indendørs. For eksempel desinfektionsvirksomhed - en god insektmiddel, der virker fra lysnettet. Det er opvarmet, og placeret inde i pladen eller væsken begynder at sprede lugt ubehagelige midges. En lignende effekt opnås ved anvendelse af en spiral. Det antændes under forfald det frigiver stoffer, der forårsager små insekter ønsker at være væk fra dette sted. Du kan også anvende ved mitter ultralyd repeller, det er absolut sikre produkter til human brug. Hvis du ønsker at kalk ubudne gæster, så hvorfor ikke købe Insectocides "Skat", som er en speciel lampe, der kører på netværket. Dens lys tiltrækker mitter, de flyver op til sit net, som er under højspænding og dø.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.