BilerSUV'er

"Nissan" -pikapy - kraftfulde og pålidelige maskiner

Nissan Motor Company er den japanske bilproducent, en af de største i verden. Virksomheden blev grundlagt i 1993. Nissan ejer bilproducenter selskaber ligger ikke kun i Japan, men også i Mexico, Storbritannien, USA, Sydafrika og så videre.

Klassiske biler fra Nissan Motor Company bygget på grundlag af Nissan Terrano prøve - en "Nissan" -pikapy. Denne model først dukkede op igen i 1946. Under hele tiden af sin produktion er ændret utallige gange: varieret udseende, opgraderet køreegenskaber, øget komfort.

Produceret "Nissan" -pikapy Cab i to- eller fire-dørs version. Den forhjulsophæng af bilen var udformet som en dobbelt uafhængig, og tilbage - som en afhængig. Derudover bageste suspension havde fem jet trykkraft. Her firehjulstræk skiftede mekanisk.

Pickup kiggede enkle, men attraktivt. Selv om ejerne af denne model er meget populær med sin forbruger kvalitet, har bilen ikke de dikkedarer i udstyret. Kabinen pickup alle gjort enkelt og vinkel i overensstemmelse med principperne for minimalisme. Bemandede "Nissan" -pikapy kraftfulde diesel- og benzinmotorer volumen på 2,4 liter og 2,5 hhv. Populære biler med motor 2,5 Di prale af den maksimale hastighed, som kun er 160 km / t. Nissan Pickup blev foretaget fra 1946 til 2005.

Lad os se på "Nissan" -pikapy andre modifikationer. For eksempel, bilen er til rådighed i denne serie siden 2004 - Nissan Titan fuld størrelse. Denne model virker på Nissan F-Alpha-platformen samtidig med delefiltre Infiniti QX56 og Nissan Armada. Denne bil blev nomineret i 2004 for en præmie nordamerikanske Truck of the Year.

Titan er fremstillet varevogne Crew Cab og King Cab og fragt platform - kort eller lang. Den største ulempe er manglen på bilen V6 motor. Også kabinen er en enkelt sæderække, hvilket reducerer komforten af produktet.

Prøv at estimere styrken af Nissan NP 300 Pick Up og dens enestående i klassen off-road muligheder! Dette er en fremragende model af virksomheden "Nissan"! Vælg-et-300 er perfekt til jobbet om transport af tunge byrder, og for almindelige rejse rundt i byen. På det, kan du endda gå på en rejse. Meget holdbare og pålidelige, han nemt perevezot voluminøse varer. Denne bil har fremragende håndtering. I Rusland er denne model kendt som firehjulstræk variation med en dobbelt kabine. Kabinen har plads fem passagerer og er udstyret med to rækker af sæder.

Prøve Comfort er udstyret med klimaanlæg og 16-tommer aluminiumsfælge med strækkemidler vinger. Premium-versionen er lavet med side trin og radio med CD-niveau 2 DIN. I alle versioner af pickup har et komfur, startspærre, opvarmede sæder og bagrude.

Afhængigt af konfigurationen tilgang vinkel når 31 grader, og clearance af NP 300 Pick Up er 0.230 m eller 0,240 m. Tyngdepunktet er for lav. Med denne pickup parameter stå rulle op til 48 grader. Nissan NP300 nemt beherskes ford halv meter dyb. Desuden er denne maskine er i stand til øjeblikkeligt at overvinde løfte vinkel 39 grader. Hvor andre maskiner ikke kan bevæge sig, pick-up nemt bliver ved at bevæge sig.

Åh, denne fantastiske "Nissan" -pikap! Billeder du kan beundre det uendelige. Men det er endnu bedre at forsøge at bære det på de mest forskelligartede last vejer op til 1 ton og trække et påhængskøretøj med en vægt på op til 3 tons. Efter alt, en ganske rummelig last seng længde på 1485 mm tillader det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.