Nyheder og SamfundKultur

Moral - en sand moralsk praksis

Moral - det er et stort og komplekst emne. Mange tager sig den frihed til at tale og til at udtale sig om dette spørgsmål. Men den lethed, og antallet af diskussioner viser, at fuldstændig klarhed i forståelsen af betydningen af moral, åndelighed og moral er fraværende.

Moral - en rigtig moralsk praksis, intern selvkontrol adfærd. Denne accept af ansvar for de handlinger, der er begået. I dette tilfælde kan den moralske kun være en fri mand, fordi den er baseret på princippet om fri vilje. Moral - det er et internt installation af den enkelte til at fungere som hans samvittighed fortæller ham, efter hans principper.

etik regler

Undertiden moral forstås som synonym for moral, men disse begreber er opdelt i den tid af Hegel. Moral er kun et eksternt krav om menneskelig adfærd, der er en ordentlig sfære, perfekt, og moral - er realm af ting, virkelig. Efter alt, er der en stor forskel mellem, hvad folk tænker ordentligt og den måde, de rent faktisk gør.

I dette tilfælde, hvis en person er berøvet sin frihed til at vælge og handlefrihed, han kan ikke bære det moralske ansvar for, hvad han gjorde for dem. Selvom følelsesmæssigt den kan overleve. Nogle gange refereret til som moralsk skelnen mellem godt og ondt, men kun hvis den enkelte forstår forskellene mellem disse to kategorier. Efter alt, de fordele og ulemper er forskellige fra godt og ondt. De seneste begreber forbundet med en vis valgfrihed.

dannelse af moral

Moralske relationer udvikles mellem mennesker, der søger at udøve deres moralske værdier. Disse relationer omfatter solidaritet, retfærdighed, kærlighed, eller, tværtimod, vold, konflikt og så videre. Den moralske bevidsthed - det er et frit valg mellem godt og ondt, og forstå forskellen mellem dem. Moralsk blindhed - den manglende evne til at skelne godt fra ondt.

Begrebet moralsk opførsel i ethvert samfund dannet på forskellige måder, og det kan ændres over en lang historisk periode. I dag, for eksempel, taget sig af børnene, det anses for korrekt og human. Men i det gamle Sparta at dræbe barnet var helt normal ting at gøre, hvis han var født fysisk svag og uudviklet.

Mange mennesker tror, at moral - dette Bud, proklamerede kristen moral. Disse standarder anerkendes ikke kun af kristne, men de fleste af menneskeheden. De fordømmer snyd, tyveri, mord, ringer for at ære vores forældre og elske vores næste. Disse enkle recepter værd en stor oplevelse for menneskeheden fornuftigt af mange generationer af mennesker.

Alle de ovenstående regler alle ved, men det er død kapital for en mand, hvis han ikke kommer i overensstemmelse med de krav, som moralen. Tager ansvarlige beslutninger, gøre tingene på, at hjælpe mennesker, mennesker , der lever på de moralske krav, snarere end jungleloven. Moral - det er præcis , hvad der gør os til mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.