Kunst og underholdningMusik

Yuri Tsaler ( "Mumiy Troll"): biografi, personlige liv

Tsaler Yuri Alexandrovich - den berømte russiske guitarist. Hans biografi er af interesse for mange af hans fans. Det var om denne mand og vil blive drøftet i artiklen.

Barndommen og ungdommen

Yuri Tsaler blev født den 22. maj 1973 i en af fødeklinikker Pervouralsk - en lille by i Sverdlovsk-regionen. Drengens forældre har besluttet at sende ham til at engagere sig i at spille klaver i musikskolen. Tjajkovskij, selvom juryen modvilligt at det ikke var. I et af sine interviews, en musiker med et smil, mindede om, at når den forladte skole, en af lærerne i musikskolen fortalte ham: "Hvad lykke, Jura, du endelig stoppe med at lave musik!"

Efter dette, Yuri forsøgte at få et job, men der er ikke længe forsinket. For eksempel kan en brød-bagning kompleks arbejdede på en simpel bager. Future Star "Mumiy Troll" var i stand til at holde ud for kun ét skift, hvorefter pensioneret.

I gymnasiet, en alvorlig indvirkning på Tsaler har sådanne kult bands som "DDT" og "Alice". Dette førte til, at George begyndte at spille guitar og blev interesseret i rock 'n' roll.

Begyndelsen af en kreativ måde

Så hvordan man finder den rigtige kunne ikke arbejde for dig selv Tsaler, besluttede han med sin far (en temmelig velkendt jazzman, saxofonist) og en yngre bror til at handle i en af de mest hyped institutioner i byen, som hun elskede at hvile den kriminelle elite. Denne ejendommelige familie musikalske gruppe kaldet "Den yngre gruppe af optimister". Denne usædvanlige navn kan forklares ved det faktum, at den øverste Tsaler spillede i "optimist" gruppe.

Nogen tid senere, i begyndelsen af de vanskelige 90'erne, Yuri indsamler sin egen gruppe "Bird Zoo." Demo af det nye hold er blevet sendt til konkurrence af unge kunstnere. Hun uheld fanget Peter Mamonov, der efter hendes audition var glad. Han kontaktede straks og tilbød Tsaler ung gruppe af hans eget pladestudie for at arbejde på deres debutalbum, men på mundtlige aftaler, der beskæftiger sig desværre ikke fik.

"Bird Zoo" var i stand til at optage en magnitoalbom, som blev ganske populær på det lokale niveau, men snart døde pludseligt et af bandets medlemmer. Denne tragiske begivenhed var afsæt for sammenbruddet af holdet. Efter nogle overvejelser Tsaler beslutter sig for at fortsætte sin karriere i Moskva.

Yuri Tsaler i "Mumiy Troll" gruppe

Vant i hovedstaden, Tsaler fik hurtigt et ry som en talentfuld kunstner, så der er ikke noget overraskende i, at det var adresseret Ilya Kormiltsev med et forslag om at slutte sig til den nyoprettede gruppe "Mumiy Troll" til ham i efteråret 1997. Jury reageret på tilbuddet og fandt sted i et team lead guitarist.

Som musiker siger, i første omgang, han havde en meget hård - lidt fra en usædvanlig travl tidsplan for ture og ture for ham. Et par måneder senere Tsaler begyndte selv at tænke på at forlade gruppen, men stadig var i stand til at overvinde sig selv og gradvist vænne sig til den nye driftsform. Efter et stykke tid, er det blevet en integreret del af holdet Yuri Tsaler. "Mumiy Troll" mange mennesker forbinder med det.

Tsaler Karriere hurtigt gik op. Til begyndte det at vende til soundtracket til den berømte russiske instruktører. Så i 2004, sammen med forsangeren Yuri "Mumiy Troll" Ilya Lagutenko skrev sange til filmen "The Book Thieves", og i 2008 skabte han musikken til en række film, "Sig mig, Leo."

Desværre har dette ført til forvirring i teamet. Lagutenko var utilfreds Tsaler sideprojekter og overdreven uafhængighed, så Yuri Tsaler forlod gruppen "Mumiy Troll" under en af hans koncert ture i 2013. For hende gav han 16 år af sit liv.

Zemfira og "Shizgara"

Tsaler ved indgangen til hans præstationer i "Mumiy Troll" er begyndt at hjælpe den russiske sten diva zemfira under studieoptagelser. Yuri Det spillede flere guitarer i 4 albums kult sanger. I slutningen af 2000'erne, Yuri også hjulpet i at optage et soloalbum Tatyana Zykina.

Som nævnt ovenfor, er denne aktivitet blevet Tsaler underliggende årsag til hans konflikt med Lagutenko og pleje af "Mumiy Troll".

I 2013 de 4 berømte musikere, hvoriblandt var juryen besluttet at afholde et cover band "Shizgara". Det vigtigste besættelse af det nye hold var at give en ny lyd mest berømte hits af slutningen af det tyvende århundrede. Inden for denne gruppe, Tsaler står den dag i dag, selv om, og ikke glemme gamle venner: guitarist i sommeren 2015 gav flere fælles koncerter med zemfira.

Yuri Tsaler: kærlighedsliv

Personlige liv Tsaler altid forblev bag et slør af hemmeligholdelse. Musikeren er ikke tilbøjelig til at reklamere for deres forhold. Det er velkendt, at Yuri aldrig var gift. Som guitarist siger han, at han har, at "kreativ forskning". Men Tsaler ikke benægte muligheden for hans ægteskab i den nærmeste fremtid, hvis i sit liv vil møde pigen i hans drømme.

interessante fakta

Af alle de musikalske stilarter mest appel Tsaler sjæl, folkemusik og jazz. Jeg elsker det til disse musikalske genrer guitarist, formentlig arvet fra sin far.

Nu George har 9 guitarer. Alle af dem blev erhvervet af dem efter flytning til Moskva. Det siges Yuri, indsamle sit værktøj, han ikke går så godt for ham nok guitarer.

Tsaler - en trofast vegetar. Også de mennesker omkring ham sige, at Yuri er en meget from mand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.