LovSundhed og sikkerhed

Kollektive sikkerhedssystemer

Intensiv tilstopning af miljøet, den massive udnyttelse af naturressourcer, er indførelse af teknologi og automatisering i alle områder af menneskelig aktivitet ledsaget af teknologiske, biologiske og miljømæssige risici.

I dagens udviklingslandene til de naturlige faktorer af miljøforurening blev sat adskillige skadelige virkninger af menneskets indflydelse. For at beskytte befolkningen mod virkningerne af disse faktorer anvendes kollektiv beskyttelse.

De hjælper i mange situationer, og i de industrisektorer af mennesker. population Kollektive beskyttelsesanordninger anvendes til at forebygge eller reducere virkningerne på befolkningen af truende og skadeligt produktion og naturlige processer.

Retsmidler er opdelt i følgende typer:

- Sikkerhed - anvendes til automatisk slukke udstyr og maskiner ved en afvigelse fra den naturlige drift, eller når den person, du er i farezonen;

- bremse - automatisk, semi-automatisk, manuel og mund;

- indhegning - anvendes til isolering fra arbejdsområdet kørende maskiner, presser field bearbejdningsmaskiner, slagelementer;

- automatiske anordninger til måling af tryk, temperatur, statiske og dynamiske belastninger, der kendetegner driften af udstyr og maskiner kontrol;

- sikkerhedsskilte.

Den mest pålidelige måde at beskytte mod virkningen af kemiske eller biologiske stoffer, fra naturkatastrofer, eller i tilfælde af masseødelæggelsesvåben anses for at være brugen af beskyttende krisecentre. Disse omfatter opførelse af nedfald, husly og enkle værelser.

Beskyttende strukturer er klassificeret efter placering - bygget, kælder, fritstående, bygget uden for bygninger; på vilkår af bygning - konstrueret på forhånd eller direkte konstrueret under nødsituationer.

Som følge heraf er de retsmidler, inddeles i tre typer:

Den første - en førerværn rejst specifikt til at beskytte (Beskyttelsesrum, asyl civilforsvar).

II - en konstruktion tilpasses eller eftermonteres under cover og overdækket (undergrundsbaner, tunneler, kloakker, minedrift arbejdssteder).

Den tredje - en simpel læ (gruber, erosionskløfter, gruber, stammebåde, nicher).

Kollektive sikringsordninger, er opdelt i klasser alt efter deres bestemmelsessted. Blandt de mest almindelige udgivelse:

  1. Enheder, der regulerer luften miljø af industribygninger, arbejdspladser.
  2. Enheder belysning afregning.
  3. Midler til beskyttelse mod høj udsættelse for ioniserende, infrarød, elektromagnetisk og ultraviolet stråling - forsegling, beskyttende strukturer.
  4. Midler til beskyttelse mod høje niveauer af udvendig støj, vibration og støj - lyddæmpere, antivibrationssystemer indretninger, hegn.
  5. Metoder til beskyttelse mod virkningerne af mekaniske, kemiske og biologiske risici - ventilation, advarselsskilte, forsegling.

Virkningen af industrielle støj - en af de faktorer for brug af kollektiv beskyttelse. For at forhindre øget støj på arbejdspladsen, når det udstyr, brugt midler til beskyttelse mod støj. This isolerende enheder, lydabsorberende barrierer, lyddæmpere, fjernbetjening enheder. De eliminere eller reducere støjen, svække dens indvirkning på at beskytte produktionsmedarbejdere.

Kollektive sikringsordninger - er den vigtigste og mest betydningsfulde måde at forebygge de negative virkninger af de skadelige mekanismer, nødsituationer og de negative virkninger af skadelige faktorer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.