RelationerBryllup

Som tilstrømningen af elegance og billige brudepige kjoler

Tip 1: Vælg den farve, ikke den kjole

Kjole brudepige generelt valgt i overensstemmelse med tetoy fest. Imidlertid er sådanne outfits sjældent udarbejdet af standarderne for brudepiger, så det betaler sig at blive alt for indlysende i sammenligning med de andre kjoler devushek.Reshenie dette problem er at vælge en enkelt farve, såsom flåde eller grøn, og give hver bruden en prøve bånd denne farve. Hvis du vælger en grundfarve som sort eller mørk grøn, vil du ofte opleve, at mange af dine brudepiger allerede har en kjole i den farve, og dermed frigøre dem fra at skulle købe en kjole overhovedet.

Tip 2: Faktura, og videresalg butik starovschika

Dress brudepiger er ligesom brudekjoler: de er normalt bæres én gang og derefter sætte i skabet for evigt. Det betyder, at, som en brudekjole, du har en god chance for at finde en kjole til brudepiger i genbrugsforretning og starovschike. Disse butikker sælger kjoler, der er blevet professionelt tør renses og er i god stand, ofte på en dyb rabat på grundlag af historisk kostpris. Når du køber skal du huske at spørge om returret, hvis du naidete fejl i kjolen efter at bringe det domoy.Nuzhno bemærkes, at selv om dette er en stor sposobs spare penge, men Rocco kjole i den rigtige størrelse, stil og farve og kræver held. Men hvis du har en pige, så tag hende til butikken for at shoppe, for at finde den ægte vare.

Tip 3: Prom Kjoler

Prom sæson sluttede i slutningen af foråret, når kjolen vil gå på salg med store rabatter. Tag alle dine veninder til at shoppe på samme tid. Således ikke kun vil du have en dejlig dag shopping, din kæreste bare få en kjole til en fantastisk pris.

Tip 4: Gå online

Også i online butik sælger en lang række kjoler, der aldrig har slidt eller slidte kun én gang. Det er nemt at søge ofte naidet sælger, som har en masse kjoler i samme stil, otlichashih forskellige størrelser - det ville være en stor opdagelse. Men den største ulempe ved at handle online er den manglende evne til at prøve på kjoler, før de køber. Glem ikke at spørge sælgeren om returret i tilfælde af at du er utilfreds med kjoler.

Tip 5: Brug rabat!

Når du køber en brudekjole, spørge om rabatter for køb af kjoler til brudepiger på samme sted eller butikker. Du vil ofte opleve, at butikkerne vil give 10-15% rabat på køb af kjoler til brudepiger. Selv om en sådan reduktion ikke kan spare så mange penge som videresalg butikker eller online shopping, men virkelig du vil have et bredt udvalg af kjole, desuden dette køb giver Naite kjole i samme stil og farve.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.