Sport og FitnessAerobic

Generelle udviklingsmæssige øvelser for pep

Hold din krop i god form, for at være aktiv, glad og tilfreds liv hjælper generelle udviklingsmæssige øvelser.

Til deres gennemførelse ikke kræver særligt udstyr, voluminøse simulatorer. Disse øvelser kan gøres næsten hvor som helst. Men deres virkning er fantastisk: den strammet figur, et sundt sind og grænseløse indre styrke.

Standard komplekse generelle udviklingsmæssige øvelser er at arbejde på plasticitet og fleksibilitet i kroppen, for at styrke rygmuskler (for korrekte arbejdsstillinger og udholdenhed), fødder og hænder. Samt arbejdet med pressen. Den ideelle resultat i sidstnævnte tilfælde vil endda "terninger" tryk, og flad, stram mave overvejes. Det samme gælder for musklerne i balder, ben og arme.

Selvom motion aldrig har været din favorit fag i skolen, du styrken til at nå de ovennævnte mål.

Således har vi overveje i detaljer generelle udviklingsmæssige øvelser i fysisk uddannelse:

1. Varm op. Det er aktive og lette bevægelser (før opvarme mere komplekse øvelser).

I stående stilling, kan du udføre en krop vender sig, hånd cykling; hoved rotationer (som venstre og højre, op og ned); torso fremad; squats; angreb (ben er fremsat og "pumpede" - vægt og rytmiske svingninger af kroppen med vægt på benet). Dette kan også omfatte Mahi hænder, hoppe (på stedet, dels, på den ene fod), i et ord, enhver aktiv bevægelse.

Ofte ringer generelle udviklingsmæssige øvelser, har i tankerne en træning.

2. De grundlæggende øvelser. I denne del af den næste klasse (som i øvrigt skal udføres 2 gange om ugen - det er det nødvendige minimum for at holde kroppen i god fysisk form), kan du arbejde på en muskel gruppe (over problemområder), og kan udføre 2 øvelser for at uddybe alle muskelgrupper.

For eksempel benmusklerne: at i en udsat position kundgøre alt fra barndommen øvelse "sakse" (brat krydse benene i luften). Til afstresning skuldre (meget udbredt problem i dag "arbejdsnarkomaner" - den belastning på vingerne og skuldre) - løft op og ned et par gange. Push-ups - en mere udbredt øvelse - der skal styrke rygmuskler, bryst muskler udarbejdelse.

3. Udstrækning. Et træningsprogram bør være let at udfylde og glatte bevægelser, så musklerne til at strække, gøre den mere fleksibel ben, arme og overkrop.

Umiddelbart efter udførelse af de vigtigste genoprettende motion, stræk, lægge hænderne op. Og strække, langsomt inhalere luft. Nå det højeste punkt, stigende på tæerne, holde vejret i et par sekunder. Og skarpt slappe af, sænker sine hænder, bøjning kroppen i taljen og udåndede kraftigt. Det er nyttigt at udføre denne enkle afslappende teknik efter hver "vanskelig" øvelse.

For at strække benene, gentag angrebene. Hånd og krop vil nærme følgende øvelse. Sæt dig ned i en positur "lotus" (hans ben krydsede og hænderne hvilende på sine knæ, håndfladerne op). Tag en dyb indånding, lægge hænderne op, strække hele kroppen (ikke kigge op fra gulvet) til hænder. udånder langsomt og returnere armene til udgangspositionen.

Placer den ene hånd på tværs af de krydsede ben. Hvis det er den venstre hånd, får du en lille hældning af hele kroppen på venstre side. Højre og tage til side uden at stoppe elevatoren op. Ræk ud efter det. Dernæst glide din hånd til venstre side, bøjning hele hans krop bag hans hånd. Stretch, så alle musklerne i den højre halvdel af kroppen spændt, "strakt". Derefter langsomt returnere din venstre hånd til startpositionen. Gentag med højre hånd. Denne øvelse - en stor mulighed for at gennemføre en anden "fizminutki".

Således er de generelle udviklingsmæssige øvelser - en bemærkelsesværdig simple bevægelser, komplekser, som der undervises i skolen (fysisk uddannelse klasser). Og med god grund: de er virkelig nyttige. De hjælper med at holde kroppen i god fysisk stand. Dette er især vigtigt i mentalt arbejde, lav mobilitet i forbindelse med rejser bag rattet og på grund af de andre fordele ved det moderne liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.