SundhedSund kost

Tyttebær blad: egenskaber og anvendelser

Hvem kender ikke om tranebær? Der er simpelthen ingen, alt er kendt. Og ikke kun fordi det er en lækker bær, nemlig dens nyttige egenskaber. Den mest værdifulde betragtes et ark af tranebær, egenskaberne af som er meget større end anvendeligheden af bær.

lingonberry blade bruges til behandling af følgende sygdomme: pyelonephritis, cystitis, urolithiasis, men den helbredende egenskaber af tranebær er meget bredere end de ser ud, og er i stand til at helbrede en række andre sygdomme.

Hvad er nytten af blade, tranebær, dens anvendelse, korrekt brug og kontraindikationer.

Bladene indeholder en række nyttige elementer, som omfatter lycopen, glikozidai vaktsinin, såvel som i bladene indeholder en stor mængde af flavonoider. Desuden ellagic stede i blade, kininsyre og vinsyre, er også observeret og garvesyre.

Men bær indeholder ascorbinsyre, sukker og en masse af organiske syrer. De er i bladene, men i små mængder.

Mange "god" indeholder et ark tranebær. Ark Egenskaber, at den har antiseptisk og antimikrobiel virkning og er et diuretikum. Bladene anvendes som antiinflammatoriske og sårhelende middel, da de er fremragende beroligende, anvendes som en tonic og en cardioaktive lægemiddel.

Blade bruges til behandling af influenza og herpes-virus. Blade tranebær - en god antivirus program. Ud over bær og blade er stadig bruges, og skud af tranebær. De har svampedræbende og antihistaminer bruges også i behandlingen af kræft.

Grund indeholdt benzoesyre, er blade anvendes som et antiinflammatorisk middel. Det anbefales at gøre infusioner, te, tinkturer, og forbruges af mennesker, der er, for eksempel på en kost som sådanne nipitki indeholder en masse protein.

Diabetikere er også rådes til at være opmærksomme på bladene tranebær. Nyttige egenskaber ligge i, at de er i stand til at sænke blodsukkeret til normale niveauer. Anses et effektivt middel til afkog og infusioner af blade, tranebær med gigt, gigt, osteochondrose, og ganske ofte de anvendes til sygdomme i mave-tarmkanalen.

Indeholdte flygtige tjene som en glimrende antiseptisk. Decoctions af blade, tranebær gode til at hjælpe med at håndtere en staph infektion.

Traditionel medicin har længe brugt tranebær som præparater som er i stand til at behandle forskellige sygdomme, forebygge udvikling deraf (forebyggelse). Traditionelle healere vidste, hvor nyttigt et ark tranebær. Egenskaber, og mere specifikt den vigtigste egenskab - evnen til at behandle en lang række sygdomme.

Hvad kan du gøre for tranebær blad? Bouillon.

Kogende vand - 200 ml, fyldt med 1 spiseskefuld lingonberry blade. Koges ved svag varme i 30 minutter. Når bouillonen er afkølet, er det nødvendigt at dræne og tilsæt kogende vand til hvis volumen var i begyndelsen.

Denne bouillon hjælper folk, der lider af nyresten. Tag en halv kop bouillon behov for efter et måltid, fortrinsvis varm. Kan fortyndes i et halvt afkog af grøn te. Da bouillon - et diuretikum, bør det drikke med forsigtighed, fordi det skyller kroppen af calcium og kalium. Pauser modtagelse bouillon under behandling er afgørende.

Som et profylaktisk middel anvendes ikke kun bær, men også sheet tranebær. Dets egenskaber kan bidrage til at forebygge nyresygdom, blære og mange andre sygdomme.

Der er ikke noget problem i, at lige fra starten i dag, forebyggelse af sygdomme i ekskretionsorganerne system. Uanset hvad der blev sagt, men det er altid nemmere at forebygge sygdomme end at behandle det. Afkog af blade af blåbær - er en enkel og omkostningseffektiv, naturligt middel, der vil spare dig fra mange sygdomme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.