SundhedSund kost

Physalis: nyttige egenskaber og karakteristika sonovnom

De fleste planter er kendt for deres gavnlige egenskaber. Men ikke hver eneste af os ved præcis, hvad planter og kulturel nyttige for os, og hvilken form for ydelser, de bringer til os. Mange af dem simpelthen ikke ved en bred vifte af mennesker på grund af forskellige årsager. En af disse mindre kendte planter er Kap stikkelsbær. Nyttige egenskaber dens frugter er almindeligt kendt i Sydamerika, fordi det er dette kontinent er dens fødested. Ifølge legenden, anlægget først begyndte at vokse Inca (en af Physalis navne - Berry Inca), og kun i midten af det 19. århundrede Sydamerika mødtes med gyldne bær (titlen, så du også kan møde Kap stikkelsbær) på grund af det faktum, at de engelske bosættere bragte hende der.

Om hvad der er nyttigt cape stikkelsbær, forklare nærmere skyldes, at befolkningen i slaviske lande er bekendt med planten er meget overfladisk, og nogle gange slet ikke kender. Det vil være nyttigt at bemærke, at Kap stikkelsbær har både spiselige og giftige former. Normalt ender vi spiselig form, Tørret Golden Berry, så intet at bekymre sig om. Men det faktum, at han havde mødt i naturen Physalis, skal passe.

Inca bær er rig på fruktose og glukose, som adskiller den blandt andre grøntsager (Cape Gooseberry tilhører grøntsager). Physalis, nyttige egenskaber, som også i nærværelse af store mængder af jern og pektin, stimulerer hæmoglobin og viser kroppen af giftstoffer og toksiner.

Naturligvis Kap stikkelsbær, som gavner er mest udtalt, når de anvendes i sin rå form er ikke en undtagelse blandt andre frugter og grøntsager. Beboere i næsten alle lande se denne grøntsag i tørret eller konserveret form, hvilket væsentligt reducerer niveauet af dets gavnlige egenskaber. Men selv i denne form, dets anvendelse er også betydelig, med kappe stikkelsbær, som omdannes i eller hvorfra marmelade er kogt, bliver den oprindelige smag og smag. Hver af os kan også lander en kappe stikkelsbær, nyttige egenskaber, som kan overstige egenskaber indenlandske grøntsager i din have eller dacha. I dette tilfælde kan frugterne nydes i frisk form, samt at tørre eller bevare.

Da planten dyrkes i flere årtier, har folk spores visse sundhedsmæssige forbedringer efter Physalis forbrug. Således frugten regulerer mængden af galde i kroppen og stimulerer tilbagetrækning af overskydende væske fra kroppen. Det hjælper i forebyggelsen af nyresten og saltaflejringer. Men Kap stikkelsbær, nyttige egenskaber, som vil indgå ikke blot i forebyggelse, bidrager også til fjernelse af salt ansamlinger, der allerede dannet sten.

Bortset fra ovenstående anlægget har antiinflammatoriske og beroligende egenskaber. Så hvis du forkølet, eller i din krop har fokus på betændelse, spiser cape stikkelsbær, men helst rå.

Også Physalis frugter er meget nyttigt, når du har brug for hurtigt at genskabe vitamin forsyning af kroppen. Tidligere, når medicinen endnu ikke praktiseres produktionen af vitamin komplekser, anbefales Golden bær at spise hele tiden.

Af Physalis gjort salver, der heler sår og som anvendes i behandlingen af gigt. Hertil kommer, Physalis - den eneste grøntsag, der hjælper kroppen med at bekæmpe strålesyge og modstå dens forekomst.

Nyttige egenskaber af planten er også i det faktum, at det er nyttigt at diabetikere, folk, der har haft kirurgi, såvel som dem, der lider af forhøjet blodtryk jævnligt.

Men hvis du bruger denne grøntsag som et naturligt lægemiddel bør konsultere en læge for at undgå forringelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.