Sport og FitnessAtletik

Populære fitnesscentre i Nizhny Novgorod

Fysisk uddannelse er vejen til lykke. Det giver sundhed, følelse af fylde af liv og evne til at arbejde.

I dag er særlige rum vælge en træning, hvor der er trænere, læger, udstyr. Vi bør ikke glemme deres egen sundhed. Du kan også træne på gaden og i hjemmet. Det hele afhænger af de ressourcer til rådighed i form af plads, penge og fritid. Desuden bør det vurdere egnetheden af et bestemt sted til træning. For eksempel til at køre på en travl motorvej - det er en direkte vej er der ikke. I dette tilfælde, bedre liggende på sofaen, spiser donuts - vil være meget mere nyttigt.

Det første skridt er at vurdere sundhedstilstanden ved at tale med en læge. Det bør tage hensyn til tilstanden af organismen som helhed, ikke kun af hjertet. For eksempel kan nogle typer af endokrine sygdomsaktivitet forhindre.

I denne artikel vil vi tale om, hvordan man vælger et motionscenter (Nizhny Novgorod). Priserne for klasser i klubberne, vil du se.

Fitness club "Sparta"

I betragtning af fitnesscentre i Nizhny Novgorod (Avtozavodskii område), det er det værd at fremhæve. "Sparta" - det område af de hårdføre og stærke mennesker. Navnet på staten har længe været et kendt navn. Spartan mål - at overvinde forskellige forhindringer: åndelige og fysiske. Beboere i Sparta i prioriteterne sætte fysiske sundhed.

Gym instruktør (Nizhniy Novgorod), fitness club "Sparta" lånt de grundlæggende regler for livet af spartanerne. Daglig fysisk belastning - nyttig. Hele klub - det er lyse og rummelige værelser for individuelle og gruppe sessioner, et fitnesscenter, samt omklædningsrum og brusere. Der er en god klimaanlægget.

Årsabonnement - 9300 rubler.

Fitness club "K.o.K.s."

Fortsætter med fitnesscentre i Nizhny Novgorod, vil gerne fremhæve "K.o.K.s.", som vil hjælpe dig til altid at være i form. Eksperter fra center for dig at have hentet alle mulige nyttige behandlinger og fitness-programmer til kropspleje.

Du kan blive tilbudt en række forskellige måder at holde din krop i god form. I motionscenter for nemheds skyld har samlet de mest populære vægttræning, Callanetics, pilates, klasser for gravide kvinder, aerobic, omfattende træningsprogram, stretching, yoga, dans, kampsport.

Årsabonnement - 14.500 rubler.

Energi Fitness Club

Behagelig atmosfære, samt alle betingelser for rolige sport, opretholdelse skønhed og sundhed i din krop - det er præcis, hvad klubben tilbyder. Det tilbyder et fitnesscenter forsynet med professionel kvalitet udstyr af de bedste producenter i verden.

Der er også en cardio: cykler og elliptiske undervisere til at styrke hjertemusklen, løbebånd, fitness holdundervisning med professionelle instruktører og en bred vifte af programmer. Hertil kommer, til en attraktiv pris turbo solarium, fitness bar, hvor du vil blive behandlet til lækker frisk juice, massagerum, rummelige omklædningsrum med rene finske saunaer. Disse tjenester, du kan tilbyde, ikke alle fitnesscentre i Nizhny Novgorod.

Enkelt session - 250 rubler.

"Fitness-drive '- gym (Nizhny Novgorod, Moscow Region)

En moderne fitness-klub beliggende i indkøbscentret "New Era". Her finder du atmosfæren i klubben, samt alle betingelser er egnet til sport.

Hvis du er vant til at arbejde på resultatet eller ønsker at få den maksimale effekt fra sessionerne, kan du bruge de tjenester af en træner.

Det skal bemærkes, at for at opnå optimale resultater, du har brug for ikke blot en ordentlig kost og intensiv træning, men også idræt et særligt måltid. Til dette formål "Fitness-Drive" giver dig en cocktail med kulhydrater og protein, energi sportsdrikke samt midlerne til at lette korrektion af figuren og vægttab.

For folk, der ønsker at lære at styre sin egen krop, en afgift på godt humør og få tillid til dig selv, skal du åbne en danseskole. De klub Yogaundervisning kombinere en kun 3 Praksis: Pranayama, Hatha Yoga, yogoterapiya.

Månedligt abonnement - 1900 rubler.

'Lady Fitness' Club

Vi vil fortsætte med at undersøge fitnesscentre i Nizhny Novgorod. Blandt dem er den "Lady Fitness" - en klub for damer, der opfordrer alle kvinder til klassen.

I wellness gym klasser er meget effektive resultater vægttab muskeltonus, danner en smuk silhuet med en let belastning på rygsøjlen og hjerte - passer til alle niveauer og aldre. Individuel program er altid lavet af erfarne undervisere, afhængigt af formålet, og derefter spores alle de troende til at udføre øvelser.

Gruppe-programmer - en fremragende kombination af aerob træning med styrketræning. Club "Lady Fitness" gør det muligt at oprette en slank krop, men samtidig give et komplet udvalg af karrosseriet, der udgør under kontrol af en ernæringsekspert. I klubben er der familien rabatter og mulighed for at købe et gavekort.

Årsabonnement - 10.800 rubler.

Fitness club "Relief"

Hvad andre fitnesscentre Nizhny Novgorod fortjener opmærksomhed? "Relief" - et fitnesscenter klasse "økonomi" med en optimal kombination af kvalitet, pris og med en hjemlig atmosfære. Dette værelse med et stort antal af blok simulatorer, cardio og frie vægte og et veludstyret mødelokaler til gruppe programmer.

Enkelt session - 350 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.