ForretningSpørg eksperten

Hvad er beregningen af omfanget af salget

I øjeblikket er den stigende udvikling af markedsrelationer, stort set alle virksomhedsejer står over for behovet for at udføre en beregning af omfanget af salget af varer eller tjenesteydelser. De indhentede oplysninger er den vigtigste indikator for effektiviteten i virksomheden.

Det første skridt er at definere, hvad der menes med "mængden af beregningen." Det er en omfattende begreb, der omfatter hele mængden af overskuddet, som selskabet modtager for salg af bygge- og anlægsarbejder, tjenesteydelser eller varer i en vis periode. For præcist at bestemme mængden af salget, er du nødt til at være baseret på nettet. Netto vil være lig med den samlede pris for de realiserede bygge- og anlægsarbejder, varer eller tjenesteydelser uden hensyn til gennemførelsen af lånet. Det er også nødvendigt at foretage et valg.

Dette tal kan beregnes ved følgende formel: Rt = TXP. Rt - er det samlede resultat, P - produktionsmængde, T - det samlede beløb solgt.

Hvis du følger denne formel, er det klart, at den fortjeneste afhænger af mængden af produktionen og dens værdi.

Men hvis vi skal gøre volumenberegningerne for foretagendet med perfekt konkurrencepolitik, viser det sig, at T - er en konstant. Og i dette tilfælde har vi en model, hvor funktionen indikatoren afhænger af mængden af solgte produkter, tjenesteydelser eller arbejder.

Afslutningsvis udarbejdelsen den ideelle formel, hvor du kan foretage beregning af salg, skal det bemærkes, at det er vigtigt at overveje størrelsen af omkostningerne. Da de er direkte afhængige af den mængde af produktionen. Med andre ord bliver omkostningerne større med en stigning i produktionen. Derfor salg af tjenesteydelser eller salg af varer, der er produceret af firmaet, direkte proportional med mængden af de udstedte varer, tjenesteydelser eller arbejder. I dette tilfælde formlen til beregning af volumen vil se ud som følger: C = Rt -Ct. Hvor C - er en indikator for salget, og Ct - en indikator for de generelle omkostninger.

Det er værd at bemærke, at det ikke er nødvendigt at fokusere på de store mængder af forarbejdede varer. Da en stigning i produktionen fører til en stigning i omkostningerne, der over tid kan reducere overskud og forårsage skader.

Tip: Beregningen af salget, er det værd at være opmærksom på de vigtigste aspekt - korrekt beregning af omfanget af de producerede varer, tjenesteydelser eller arbejder, hvor selskabet modtager den højeste resultat for perioden. For at gøre dette, foretage beregning af stikprøvestørrelsen.

Prøvestørrelse - er en kvantitativ indikator af de elementer, der skal udforskes. Det er angivet på basis af visse forudbestemte betingelser reguleres. For eksempel, i studiet af den offentlige mening for markedsføring forskning kunden er klar over, at prøven er 2000-3000 mennesker. Derfor er det anbefales, at en given mængde.

Også prøven størrelse bestemmes på basis af statistiske analyser. Denne metode til at bestemme den minimale indeks forudsat en tilstrækkelig nøjagtigt resultat. Normalt sker dette ved at begrænse udgifterne til undersøgelsen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.