TravelingHoteller

Hotel Atlantica Mikri Poli Crete 5 *: fotos og besøgende anmeldelser

Sommer - tid for hvile, at mange mennesker foretrækker at bruge på stranden. Et af de populære turiststeder er den græske ø Kreta. Det er en romantisk sted, indhyllet i et slør af gamle sagn og myter. Hertil kommer, på øen rejsende venter hvide strande og luksus hoteller. En af dem er Hotel Atlantica Mikri Poli Crete 5 *.

Selvfølgelig folk, der planlægger deres ferie for at være interesseret i nogen af de tilgængelige oplysninger på stedet af stoppet. Hvordan ser det ud hotellet og er beliggende tæt på stranden? Hvad er antallet af turister venter på? Kan jeg tage et barn? Uanset om det er værd at komme her? Svarene på disse spørgsmål vil være nyttigt for mange turister.

Beskrivelse af hotellet placering

Selvfølgelig det første spørgsmål, der interesserer af turister - placering hotel Mikri Poli Atlantica Kreta 5 *. Kreta, Ierapetra, maleriske ferieby i en af de smukkeste bugter i den sydøstlige del af øen. Det var her, på en bakke, der tilbyder en betagende udsigt over havet, og er bygget hotel, der tilbyder rejsende et krisecenter, hvile og service af høj kvalitet. Ca. 1 km fra hotellet er den maleriske fiskerlandsby Markigialos. Afstand til Heraklion lufthavn ligger omkring 120 km.

Selve hotellet består af en hovedbygning og flere hyggelige bungalows. Det område er store, overdådigt udsmykket med grønne områder, så bruge tid her er altid en fornøjelse.

Hotel Atlantica Mikri Poli Crete 5 *: et foto og en kort beskrivelse af værelser

Living betingelser - dette er et vigtigt øjeblik for alle rejsende. Efter alt, i aften jeg vil slappe af på en blød seng i et hyggeligt værelse. 210 rummelige værelser i forskellige kategorier - det er hvad hotellet tilbyder sine kunder Atlantica Mikri Poli Crete 5 *. Familie Inland view ai, Standard værelser, Suites, Store Suites - hver af disse værelser (nogle rooms rooms selv 2 eller 3) er perfekt til et behageligt ophold.

I rummet finder du en kompakt, komfortable møbler, men også et sæt husholdningsapparater. Især kan du bruge klimaanlægget, uden hvilken det ikke kan gøre i de varme måneder. Og alligevel er der en mini-bar (fyldt efter anmodning), TV (du kan se satellit-kanaler), telefon, lille pengeskab (mod gebyr), et sæt af varme drikke (herunder te poser og lækker kaffe).

På ethvert tidspunkt, kan gæsterne bruge badeværelset. Der er en rummelig, moderne bad (nogle værelser har en-suite), spejl, toilet, håndvask og hårtørrer. Du kan regne med rene håndklæder og basale hygiejne poster.

Hvad med maden tilbydes til gæster?

Gæsterne på Hotel Atlantica Mikri Poli Crete 5 * kan vælge den bekvemme strømforsyning system. For eksempel kan du betale kun morgenmad, ernæring eller endda afvise denne service. Under alle omstændigheder kan du altid spise i hotellets restaurant (i tilfælde af svigt, men vil du nødt til at betale regningerne for hver middag eller frokost).

Buffet serveres i hovedrestauranten, Laurel. Her finder du moderne møbler, rolig atmosfære, stor tjeneste og naturligvis et stort udvalg af Græsk, Fra Middelhavsområdet og internationale retter. Som anmeldelser, maden her er virkelig velsmagende og frisk.

Andre catering Hotel

På hotellet Atlantica Mikri Poli Crete 5 * der er andre steder, hvor du kan spise. Anbefaler Eksempelvis gæster nødvendigt mindst en gang at besøge restauranten Lo Spuntino. Det virker næsten hver dag, men du skal bestille i god tid. Her kan du nyde de mesterværker af middelhavskøkken i en rolig og hjemlig atmosfære.

I løbet af dagen, arbejde og værtshus på stranden, hvor der serveres ikke kun drikkevarer, men også snacks. Puljen har også en bar, hvor gæsterne kan nyde en kop kaffe, kolde drikke, juice og endda lækker hjemmelavet is. En god tid kan være i Blue Moon loungebar.

Glem ikke, at i landsbyen er der mange cafeer, barer og endda butikker, hvor du kan købe frisk frugt og andre produkter. Med magt på øen problemer der er ingen anden.

Hvor er stranden?

Varm hav og strand - det er præcis, hvad drømmen om mange turister. At denne plan kan tilbyde hotel Atlantica Mikri Poli Crete 5 *? Kreta - en ø, der er berømt ikke kun i gamle historie, men også de mange strande. Hotellet har sin egen strækning af kysten, som ligger kun 50 meter fra Hotel territorium. For at komme til stranden er et par minutters langsom gang.

Strand, samt indgangen til havet, er dækket med det bløde sand. På stranden er ren, fordi hotellets personale her rengøres hver dag. Der er en bar, hvor du kan få en kold drink eller dessert. Selvfølgelig kan gæsterne slappe af i en komfortabel liggestol med en topmadras. Her turister kan få rene badehåndklæder. Anmeldelser sige, at havet er roligt, og en gradvis indgang i havet er godt for gæster, der ønsker at slappe af med dit barn.

Er der nogen betingelser for rekreation på stranden?

Selvfølgelig vil gæstfriheden på stranden finde noget at gøre og mere aktive, nysgerrige turister. For et mindre gebyr kan du leje en båd eller vandcykel, kano. Gæster, der er interesseret i en mere spændende underholdning, kan ride på både, banan båd, få en dosis af adrenalin, der har testet parasailing. Der er alle nødvendige betingelser for windsurfing og sejlads. Du kan endda besøge dykkerskole hvor du også kan få de rigtige udstyr og kurser i tillæg til dragten. Og rejsende ofte køber bådture rundt om øen, som bringer en masse sjov for folk i alle aldre.

Hotel Atlantica Mikri Poli Crete 5 * (Grækenland, Kreta, Ierapetra region): række ekstra tjenester

Dette hotel betragtes som en af de bedste på kysten. Naturligvis kan gæsterne regne med en række ekstra ydelser. Der er en privat vaskeri (servicere det i prisen er ikke inkluderet). Gæsterne gratis brug af hotellets parkeringsplads. Af den måde, her kan du leje biler, hvad enten bil eller cykel (det forenkler bevægelsen på øen).

Næsten hele området har en internetforbindelse. For gæster den er udstyret med en dejlig butik, hvor du kan købe ikke kun souvenirs, men også diverse husholdningsartikler bagateller. Der er et business-center og et rummeligt værelse konference, som bruges ikke kun til erhvervsmæssige aktiviteter, men også til at organisere forskellige fester.

Hvordan de bruger deres fritid gæster? Fritid og underholdning

Gæsterne behøver ikke at kede sig. I gården er der tre udendørs swimmingpools, hvoraf den ene er udstyret med jacuzzi. Her har gæsterne en god tid, slappe af og nyde at tilbringe tid på at kende hinanden. Der er også en indendørs swimmingpool, åben om aftenen og i koldt vejr.

Må ikke være kede og sportsfans. For dem er udstyret med en fremragende fitnesscenter, og retten på basketball og mini-fodbold, tennisbaner. Du kan tilmelde dig gruppe klasser i aerobic. Spaen tilbyder en række wellness og skønhedsbehandlinger, herunder massage og professionel. Du kan have det sjovt med et spil dart, billard, bordtennis.

Det er ikke alle, der kan tilbyde hotel Atlantica Mikri Poli Crete 5 *. O. Kreta - et sted med en fantastisk historie. Vær sikker på at benytte sig af en lokal udflugtsskranke. Her vil du taler om de mest interessante og smukke steder på øen, der er værd at besøge.

Er der nogen betingelser for børns aktiviteter?

For mange forældre, rejsende interessant er spørgsmålet om, hvorvidt eller ikke at tage barnet til at hvile i Atlantica Mikri Poli Crete 5 *. Lassithi, Kreta - det perfekte sted for en familieferie. Et hotel dit barn kan regne med alle mulige underholdning.

Først er det nødvendigt at tale om bekvemmeligheder. Selvfølgelig, efter anmodning i et værelse straks levere ekstra opredning. På restaurant, kan forældrene bede om en særlig høj stol (hvis det er et lille barn). Af den måde, er der en god børnemenu. Og i hotellet har en babysitter med hvem du trygt kan overlade barnet i et stykke tid. Af den måde, er de betales særskilt.

Med hensyn til underholdning hotellet Atlantica Mikri Poli Crete 5 * har også noget at byde på. For eksempel, i gården for børnene er udstyret med så mange som to puljer af forskellige dybder. Du kan have en stor tid på legepladsen med masser af gynger og interessante attraktioner. Der er en spillehal, hvor de større børn (og deres forældre) kan spille forskellige spil på konsoller. mini-klub døre er altid åbne - her dit barn vil have det sjovt i selskab med jævnaldrende og erfarne lærere, engagerende kunst, deltager i holdspil, teaterforestillinger, og så videre ..

Børnene arbejder hele tiden animatorer, så de ikke bliver nødt til at gå glip af. Og om aftenen for unge gæster organiseret forskellige forestillinger, dans og diskoteker. Du kan være sikker på, at dit barns fritid er lyst og mættet.

Hvordan til at tale om hotellet turisterne?

Udsigt til turister, der allerede har formået at bruge mindst et par dage på hotellet - en kilde til meget værdifulde oplysninger. Så siger rejsende om dette hotel Atlantica Mikri Poli Crete 5 *? Anmeldelser, og næsten uden undtagelse, er positive. Dette hotel på grund af sin fordelagtige placering er perfekt til stort set alle typer af ferie, herunder familie (for børn der er nok underholdning).

Værelserne er rummelige og ren, sengen komfortabel og udstyret fungerer korrekt. Særlig tak til gæsterne forlader de kokke, der forbereder en utrolig velsmagende - du kan få frisk mad, menuen hver dag, så prøv at sprede i den største restaurant og de lokale barer i løbet af dagen.

Nærheden til stranden - en klar fordel. Ja, og på hotellet er der altid noget at gøre. Arbejde i de gæstfrie mennesker, der er villige til at hjælpe med at løse eventuelle problemer. Af den måde, at kommunikere med udlændinge er primært på engelsk, men på russisk næsten ingen, der taler.

Turister anbefale dette sted at bo, ikke kun stranden, men også sight-seeing, erhvervslivet, ungdom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.