TravelingHoteller

Hotellet "Delfin" (Kroatien) - en charmerende hvilested

Turkise vand i havet, den blide sol, duften af fyrreskove - alle venter på turister i Kroatien. Naturen i disse dele er slående i sin skønhed: der er mange søer, grønne skove og stenede strande, ren luft og fortryllende landskab. Alt dette tiltrækker mange turister på ferie. Desuden er Kroatien veludviklet infrastruktur og hotel tjeneste. Hotellet "Delfin" (Kroatien) ligger tæt på turistområdet og den hyggelige by Porec.

whereabouts

Hotellet har en rolig beliggenhed, omgivet af majestætiske fyr park. Kun tres kilometer væk hotel "Delfin" (Kroatien) fra Pula internationale lufthavn. Den nærmeste center, og er en by Porec, kun fem km. Strand ligger 50 meter fra hotellet, som er meget praktisk og komfortabel for turister. Ikke langt fra "Dolphin" er et supermarked og et udvalg af restauranter og caféer.

bygning har

Hotellet "Delfin" (Kroatien) er en bygning på seks etager med 793-værelses bolig. Denne standard lejligheder til en, to eller tre personer. Værelserne er telefon, komfortable bad eller bruser, nogle har altaner og terrasser. Hotellet gjort en fremragende moderne renovering, det har en udendørs swimmingpool. "Dolphin" hotel (Kroatien) er et godt sted for budget rejsende.

Beach-området

I nærheden, et par dusin meter fra hotellet, er en hyggelig strand. Det er hovedsageligt sammensat af småsten, delvis overdækket med en konkret platform. For at gøre brug solsenge, at prisen for deres leje med paraplyer kun tre euro. Denne strand har en kvalitet certifikat, der angiver den bedste og ren strand område. Ro og harmoni skelne hotellet "Delfin" (Kroatien). Billeder af dette fremragende sted for rekreation og fascinerende opkald tilbage igen.

forsyningssystemet

På et vist tidspunkt passerer morgenmad, frokost og middag, er al den mad organiseret i henhold til "buffet". Interessant og attraktivt aspekt vil være tema middage afholdes en gang om ugen. Vegetarer kan bruge en speciel menu.

Service og underholdning

Fantastisk sted for en afslappende familieferie bliver Kroatien ( "Dolphin" hotel). Priserne i dette kompleks i højsæsonen per værelse spænder fra 80 til 100 dollars om dagen. En af de største fordele ved hotelkomplekset er en stor udendørs swimmingpool med havvand, en komfortabel solterrasse med liggestole og parasoller (med et areal på over 300 kvadratmeter). På stedet er en sauna og et solarium, frisør. Hotellet tilbyder værdiboks, internet-området, slappe af i tv-rummet. De, der foretrækker aktiv afslapning, hotellet "Delfin" (Kroatien) tilbyder windsurfing og dykning, fodbold eller basketball. Der er også et veludstyret legepladser til mini-golf, volleyball, bordtennis og store. Ønsker at nyde skønheden af kysten kan leje katamaraner eller prøve kræfter med ridning en vandski og kano. Og når ferien er forpligtet til at købe en souvenir i en souvenirbutik på stedet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.