Nyheder og SamfundPolitik

Oleg Kozhemyako - en erfaren leder

Den nuværende guvernør i Sakhalin-regionen, Oleg Kozhemyako - en mand med en rig biografi. Han kommer fra Chernigovka, som er beliggende i den Primorsky Territory. Efter sin eksamen fra high school indtastet han monteringen College Khabarovsk, og ti år efter sin eksamen i 1992, blev en elev af Fjernøsten Institute of Commerce. Ligesom andre borgere i Sovjetunionen Oleg Kozhemyako betjener to år i de væbnede styrker.

Virksomhed til fisk

I de tidlige 90-erne af det sidste århundrede, er ab guvernør i Amur region aktivt engageret i iværksætteraktivitet ved at åbne en kooperativ "Seaside", som derefter omdannes til en stor industriel struktur.

I slutningen af 90'erne, Oleg Kozhemyako interesseret i fiskeri forretning, ledet af den kendte venture bestyrelsen for OJSC "Transfiguration base af trawling flåde", den finansielle tilstand, som lod meget tilbage at ønske i disse år. Oleg Kozhemyako lykkedes dog at bringe virksomheden ud af krisen. Han var også ejer af destilleriet "Argo-1" og beskæftiger sig med produktion af vodka, som han kaldte "Nikita Kozhemyaka."

Erobringen af politisk Olympus

I 2001 en badeby forretningsmand besluttede at prøve sin hånd i den politiske arena. Han bliver medlem af parlamentet i den lokale lovgivende organ, samt medlem af Dumaen udvalg, som fører tilsyn problemstillinger inden for fødevarepolitik og naturforvaltning. Et år senere, Oleg Kozhemyako bliver repræsentant i overhuset i det russiske parlament fra Primorje. Det skal bemærkes, at repræsentanter for den lokale administration, der ledes af Sergeem Darkinym, var imod denne udnævnelse, men ejeren af destilleri "Argo-1» lobbyister hjalp holdet af ex-guvernør Yevgeny Nazdratenko.

I september 2004, erklærede han sin afskedsbegæring som senator og blev den højre hånd Federation Råd Speaker Sergei Mironov.

Ansættelse til kontor

I slutningen af 2004, Kozhemyako Oleg Nikolaevich tager den tredje position i guvernørvalget valg af Kamchatka regionen, med støtte fra kun 14% af stemmerne.

I januar 2005 en politiker fra det maritime område får posten som vice-guvernør Koryagskogo selvstyrende Okrug (CAO), engagerende kurateret "nordlige levering". To måneder senere, lederen af KAO Vladimir Loginov forlader sin post, og i april 2005 sit sted har udpeget Kozhemyako Oleg Nikolaevich. Dog vil denne status at arbejde i en badeby forretningsmand to år, siden efter foreningen af Kamtjatka og Koryak han træde tilbage. Men den politiske karriere Oleg Nikolaevich havde en strålende efterfølger - han bliver tilbudt et job assistent leder af præsidentens administration.

nyt indlæg

Allerede i efteråret 2008 Oleg Kozhemyako - guvernør. Denne gang blev han betroet Amur-regionen. Bemærkelsesværdig er det faktum, at han i 2012 vandt valget til guvernørposten, og igen tog posten som leder af administrationen af bebudelsen.

Det skal bemærkes, at Oleg Kozhemyako (guvernør i Amur-regionen) lavet en masse nyttig information for regionen. Alle ved, at det ovennævnte emne i Den Russiske Føderation er en "donor", med enorme gæld. Til trods for disse alvorlige problemer, kunne havet forretningsmand ikke gøre situationen værre: han var selv i stand til at gennemføre nogle investeringsprojekter. Især blev indgået med "Gazprom" at øge de regionale investeringer. Glem ikke, at i Amur-regionen implementeret et ambitiøst projekt kaldet "rumhavn" Øst", og selv om den fordel, at Oleg Nikolaevich i dette tilfælde er minimal, men den opmærksomhed den føderale regering til tingenes tilstand i regionen er steget. En eller anden måde, men det Amur-regionen, ifølge de seneste placeringer, fast besat stillingen i regionen med høj økonomisk bæredygtighed.

Bemærkelsesværdig er det faktum, at Kozhemyako i rækkefølgen af effektiviteten af centralbankchefer tog det 17. position, hvilket naturligvis er en god indikator.

En anden aftale

For nylig blev Oleg Kozhemyako udnævnt til leder af Sakhalin-regionen. Dette kan betragtes som en stigning i den politiske karriere.

Sakhalin, bestemt ikke så tæt befolket som Amur-regionen, men har en temmelig stærk økonomi. At bemærke, året før GRP af øen udgjorde lidt mere end 670 milliarder rubler, mens Amur-indekset var på omkring 211 milliarder rubler.

Under alle omstændigheder Kozhemyako skal gøre meget for at fremme velstand i regionen betroet ham. For det første skal vi aktivt udvikle sektoren for olie og gas, til at investere penge i fiskeindustrien. Derudover skal du gøre et forsøg på at slå sig ned med Japan spørgsmålet om dens territoriale krav på nogle russiske ø. Regionen vil kræve betydelige investeringer.

Desuden er det vigtigt at skabe orden i anliggender af forgængeren Kozhemyako - Alexander Khoroshavina der i øjeblikket bor i fangelejr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.