TravelingHoteller

Tunesien. Hotel Tej Marhaba 4 - en beskrivelse og anmeldelser

Sandsynligvis, ikke alle af os havde hørt om sådan et vidunderligt sted som hotel Tej Marhaba 4 (Sousse). Selvfølgelig er dette ikke overraskende, for i dag en moderne turistindustri kan tilbyde et stort antal hoteller, lejligheder, villaer og bungalows i stort set alle hjørner af kloden.

Hvad er forskellen Tej Marhaba 4 er ikke engang et hundrede, men tusinder af sådanne steder på planeten? I virkeligheden er der en masse funktioner: det serviceniveau leveres, og en ideel beliggenhed, og storslået natur åbning fra vinduerne hotel.

Denne artikel fortæller om ferie i et unikt sted kaldet Marhaba Tej Hotel 4. Som hovedregel, når du vælger et hotel næste lejer betaler meget opmærksom på flere faktorer, blandt hvilke den vigtigste, måske, er at overveje placeringen, serviceniveau, tilgængelighed og kvalitet af stranden. Det er netop læseren lærer, planlægge din ferie i Tej Marhaba 4 (Tunesien), gennemgår de mange besøgende også vil blive givet nedenfor.

Den generelle beskrivelse af hotellet

Det første, der fanger øjet, er det faktum, at Tej Marhaba 4 er omgivet af en have.

Dybest set, 8 etager af hotellet bygningen. Endvidere vandrere og anbragt i et separat hus med numrene "apartment" type.

Her komfortable værelser udstyret med aircondition, er svømmebassiner placeret på et stort område, tennisbaner, billard, er det muligt at ride på heste. Blandt andet for ikke at nævne et kunstgalleri, koncertsal og den berømte strand "Bou Jafar", hvortil fra Sousse Tej Marhaba 4 er kun 100 m.

Til dykning og strand sport i denne smukke ferie stedet har alle betingelser. For at komme til byen Sousse, berømt for sin historiske fortid, er det nødvendigt at dække afstanden på 1 km fra hotellet. Barer og restauranter Sousse Tej Marhaba 4 er altid klar til at acceptere klienter.

Hvem vil lide denne form for fritid

Ifølge eksperter, kan der være en stor tid som voksen feriegæster og forretningsfolk såvel som unge, der foretrækker at have det sjovt støjende virksomheder.

Der er alle betingelser for en familieferie, herunder for at hænge ud med børnene. Beliggende i Tej Marhaba 4 giver komfortabel betingelser for arbejde og forretningsmøder. Der er et konferencerum og flere mødelokaler.

Men det er ikke alt. Hotel Tej Marhaba 4 (kommentarer fra mange rejsende til yderligere bekræftelse) er vidunderlig og forholdsvis billig gave butik, hvor du kan købe gaver til venner og for sig selv at købe eksklusive poster i hukommelsen.

Typer af magt og funktioner i den foreslåede mad

Når du besøger andre, især oversøiske og eksotiske lande, stor interesse er mulighed for at nyde det lokale køkken.

Hotellet Tej Marhaba 4 (Tunesien) foreslået at drive både "halv-bord" systemet og "all inclusive". Buffet er grundlaget for de foreslåede elsystemer.

Turister, der vælger "halvpension" forudsat morgenmad og middag og kan købes for en merudgift på drinks og snacks i hotellets bar, og systemet "all inclusive" indebærer levering af morgenmad, frokost og aftensmad, samt modtage gratis alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer og snacks barer placeret på hotellet.

Det skal bemærkes, at for nylig i Tej Marhaba 4 (af anmeldelser Rejsende er bevis på den succes, innovation), en mulighed for at betale kun morgenmad på hotellet med en drink, og de andre måltider er organiseret efter eget skøn.

Caféer og restauranter i hotellet

hotellet Tej Marhaba 4 undtagen den største restaurant (buffet), driver en grill restaurant, der ligger på stranden. Derudover kan du have en stor tid i barer: i USA den hyggelige hjem, en moderne lobbybar, bar ved poolen.

Meget populær blandt turister nyder som en engelsk pub. Der er også en restaurant, der serverer nationale tunesiske retter, og en italiensk restaurant. Kort sagt, den mad hver feriegæst kan organisere på en sådan måde, han bedst kunne lide.

Et paradis for gourmeter

Ikke langt fra Tej Marhaba 4 (Tunesien) er Ice Cream Palace, som, i udtalelsen fra besøgende, er en sand flugt fra den afrikanske varme.

Her gæster tilbydes mere end 100 slags is, et udvalg af cocktails og søde desserter. Ice Cream Palace inkluderet i den italienske café-kæden.

På siden af paladset af bygningen det ser meget rart - et glas struktur med et stort antal tabeller placeres udenfor. Det har 3 etager, så masser af plads.

Kategorier, indhold og antal værelser

Værelser i alt - 350 giver de nødvendige betingelser for et behageligt ophold (bad / bruser, aircondition, satellit-tv og telefon), roomservice og håndklæder skiftes dagligt.

I lobbyen i receptionen kan du gøre gratis brug af Wi-Fi internetforbindelse. På stranden ligger i nærheden af hotellet, gratis liggestole og parasoller.

Tjenester, der leveres mod betaling

Ifølge kundens anmodning afgiftspligten service og fuldt lager mini-barer. Også for de penge (både lokale og distribution af fremmed valuta) og brugen af mødelokaler (3) og haller for forhandlinger (2).

Ved receptionen er der sikkert - et løfte, vi skal lade 20 TND, og at betale for brugen af 0,7 TND per dag.

Betalt tøjvask og SPA. Ved hjælp af et kreditkort eller kontanter, kan du betale for en gym, retten på tennis og ligger 9 km fra hotellet golfbanen.

Fordele for ferie med børn

For forældre med børn er det meget vigtigt, at hotellet har en fredelig beliggenhed og komfortable nok.

Faktisk værelser på Tej Marhaba komfortabel. Administrationen tager sig af hver gæst, hvilket er grunden til alle værelser er udstyret med aircondition, det er, kan du være sikker på, at hotellet har alle faciliteter til gæsterne ikke lider af varmen og indelukkethed.

Alle værelser har private badeværelser med bruser. Sandstrand med komfortable går i vandet - det er meget godt.

Feedback fra turister, fortrængning på stranden der, så du kan spille med barnet på kysten i de sjove udendørs spil. For forældre, er det vigtigt, at Tej Marhaba 4 (Tunesien), tilbyder hotellet en babysitter service.

Det skal bemærkes, at bosatte sig i dette hotel, kan du ikke bekymre dig om, hvad der bliver nødt til at finde butikker og apoteker - er alle disse obligatoriske forretninger er i nærheden og har alt hvad du behøver til turister.

Har en badeferie for hotellets gæster

For turister opholder sig der, at en stor mulighed slappe af på stranden, "Bou Jafar." Det er faktisk en smuk lys kyst. Sand det hvide, meget fint. Sådanne betingelser er ideelle til en badeferie i det turkisblå hav.

Gode betingelser her for familier med børn og turister i alderen, der ikke kan lide stress og jag og fremfusende støj, der normalt ledsager hvile ungdom. Solsenge og parasoller er gratis på denne side.

Hertil kommer, at det er nødvendigt at pre-optager pladsen på havet der - alle lagt med den højest mulige komfort under sådanne forhold. På stranden bar, der serverer hotellets gæster.

Hvis mad program betalt for "all inclusive" systemet, et ekstra gebyr for at gøre det er ikke nødvendigt for snacks og drikkevarer.

Muligheder for aktive rejsende

Selvfølgelig, det styrter til havet, ikke kun fans af en afslappende badeferie. En masse fans til aktivt at bruge deres tid på at vælge Tej Marhaba til at ændre aktivitet, der synes at dem den bedste måde at komme til hægterne. Muligheden for vandaktiviteter til rådighed på hotellet mod betaling. Meget tilfreds med deres mangfoldighed. De hotel stop, dykkere, surfere, amatører at ride en scooter, katamaran og vandski.

Dykkere finder Sousse godt sted for dykning, trods det faktum, at der ikke er nogen farverige koralrev. I havet nær byen kan du finde et bredt udvalg af fisk. Her er alt hvad du behøver til dykning: avanceret udstyr og erfarne specialister, som er i stand til at yde al nødvendig bistand.

Takket være regeringens politik, der sigter på at beskytte det naturlige miljø, kystlandskabet Sousse, dens dyr og planter er i fremragende stand. Vanskelige steder at dykke i disse steder er ikke så erfarne dykkerinstruktør anbefale begyndt at lære dykning er i farvandet, som er placeret i nærheden af Sousse.

Gratis mulighed er også meget attraktiv. Fans af beachvolley, bueskydning, aerobic, bordtennis og endda basketball er uden tvivl stor tid på stranden. Oplad kan få mulighed for at ride på heste og billard.

Vi dirigere den skønhed og komme til hægterne

Sundhed og skønhed på ferie skal være i søgelyset. Hotel Tej Marhaba tilbyder gode betingelser for at forbedre kroppen og tage sig af en forbedring af udseendet. Fitness center, sauna, dampbad, spa, solarium og massage - alt dette bidrager til sundhed.

Du kan oplade at besøge medicinsk kontor, hvis det er nødvendigt.

rejsende anmeldelser

Mange ferierende afsat de vidunderlige anmeldelser om tidspunktet for opholdet Tej Marhaba 4.

Som regel turister sige eksotiske naturlige funktioner. Hvad ligger ved siden af Medina (gamle by), er det meget praktisk, da problemerne med ture blandt turister ikke opstår. På stranden også sige en masse godt. Næsten gennemsigtig fint sand - om dette du kun kan drømme om! For resten meget godt, og at stranden område, som hører til hotellet er indhegnet, er outsidere til det område er ikke tilladt. Evnen til at bruge gratis parasoller og liggestole gør et godt indtryk. Og på stranden er der ingen grund til at hustle.

Om udflugter for turister indtryk fremragende som meget tæt på hotellet er en gammel by omgivet af mure, som tidligere havde til sikkert at beskytte byen fra havet. Udforsk observation tower Khalef al Fata - historie buffs dette kun kan drømme om! Øget interesse fremgår af turister og moskeer. I Sousse, som er placeret 4 Tej Marhaba Hotel, en masse af dem. Den Store Moské er tilgængelig, selv for dem, der ikke muslim, fordi det er anerkendt officielt vartegn. På den anden moskeer, kan turister nyde udenfor. Men selv en ekstern undersøgelse giver en idé om storhed disse bemærkelsesværdige strukturer. Omkring dem, ingen tvivl om, at føle historiens vingesus. Man behøver blot at lytte til indre følelser, og for øjnene af de rejsende bragte malerier af den majestætiske fortid.

Turister med interesse knyttet til historien, altid markere mindeværdig samling af gamle mosaikker, som holdes i den lokale arkæologiske museum. Meget interessant information kan findes i den private Museum Dar Essid, der er indrettet som et hus af en velhavende embedsmand af det XIX århundrede.

Men det etnografiske museum - en unik mulighed for ikke blot at se usædvanlige objekter, men også at føle, og derfor forstår de særlige forhold i opfattelse af verden af mennesker, der bor i Tunesien - i et meget usædvanligt sted med et europæisk synspunkt.

På trods af de forholdsvis billige priser for rejser ture og en ganske veludviklet turist infrastruktur, turister ofte understrege, at hotellet Tej Marhaba 4 ikke gjort alt for at holde en uforglemmelig og meget betyder rejsende. Nogle gange er der rapporter om utilstrækkeligt varieret kost, en del af udgifterne til tilladelsen. Men problemet er løses, så tæt på hotellet er der mange restauranter, barer og caféer. Du kan også besøge det lokale marked og købe alt hvad du behøver.

Kvaliteten af service og arbejde af personalet som helhed ikke gør indsigelse. Desuden er en gennemgang ofte understreget, at det ikke er for kræsen turist kan have en god hvile her og nyde den vidunderlige natur og mulighed for at besøge de gamle og moderne attraktioner.

Af den måde, en positiv holdning - dette er en stor mulighed for at få flest visninger og forsøge at minimere sediment fra misforståelser!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.