Mad og drikkevarerSupper

Vietnamesisk pho suppe - en opskrift. vietnamesiske køkken

I mange lande i Østen har deres egne originale retter, forskellige nationale unikke funktioner. Vietnamesiske køkken - er ingen undtagelse. Den er karakteriseret ved brugen af ris, fiskesauce, sojasauce, rig på urter og grøntsager. Og selv om de mest almindelige typer af kød i Vietnam er kylling og svinekød suppe med oksekød Fone er ofte (selvom det er muligt og "kylling" version). Denne artikel vil forsøge at fortælle dig, hvordan det kan fremstilles i overensstemmelse med vietnamesiske opskrifter.

Hilsen fra Vietnam

Kender du de mest populære vietnamesiske retter? I Rusland, dette køkken er langt mindre udbredt end for eksempel Kina. Blandt de originale opskrifter kan identificeres nem - pandekager i rispapir med fyld. Som Vietnamesisk sige, hvis du ikke har prøvet nem, kan vi sige, at du ikke kender dette land, selv have været der mange gange. Fremragende smag og har ris med grøntsager og rejer, også fremstilles i Vietnam. Vietnamesiske køkken - en salat med calamari i Vietnamesisk (der fisk og skaldyr udsat minimalt forarbejdede og spist næsten halvfærdige). Kendt juleferie fad - ris kage Trung bade og vietnamesisk rejer pilaf, og akutte ris-ost bolde. En te i Vietnamesisk - med frugt og koldt - sandsynligvis spiste mindst én gang, mange, især i sommervarmen.

Suppe Fone Bo

Er kendt og er en vidunderlig første kursus - den originale og alsidig, tilfredsstillende og nyttig. Mange kokke-professionelle betragter det som en perfekt indstilling giver det første møde med den mad i dette land. Bouillon, kogt med krydderier, erhverver en meget usædvanlig smag. Du kan, ved den måde, forberede bouillon på forhånd (som nogle vietnamesisk), og så er det selv madlavning tager mindre end 15-20 minutter.

Detaljerne om fremstilling og anvendelse

Med hensyn til den russiske suppe, gazpacho for spanieren, Lagman for usbekere, og suppen pho - det vigtigste starter for enhver vietnamesisk. Pigeon suppe giver energi og oplader strøm til hele arbejdsdagen (mange Vietnamesisk foretrækker at spise dette måltid i morgen - men det gør ikke noget). Den serveres ikke kun i restauranter, men også på gaden - hælde dele af de store potter. Suppe er en af statistikken over de mest købte i verden: det tredje sted efter miso og minestrone. Og for at tilberede det selv, skal du købe ingredienser til rådighed på ethvert supermarked eller på markedet, som er billige. Fra madlavning funktioner: gør retterne primært baseret på oksekød, men nogle kogt suppe pho med kylling. Oksekød samme, for eksempel kan være en kogt eller rå, skåret i små tynde skiver, der når parathed uploadet i kogende bouillon (kogte med anis, ingefær og andre krydderier). Noodle retter bruges til ris. I øvrigt kan i nogle skaldyr og bruges som tilsætningsstoffer.

Vietnamesisk suppe pho. opskrift

For at fremstille oksekød skålen muligheder vi har brug for: oksekød knogler - omkring et kilo produkt, et kilo oksemørbrad, et par pærer, et par gulerødder, ris nudler (Fin), soja spirer, lime (eller citron), chili peber, persille. Af urter og krydderier, vi bruger nelliker, stjerneanis, lavrushku, anis, peber, ingefær, kanel. Nogle kokke mener, at denne kombination af krydderier er grundlaget for at træffe det rigtige Vietnamesisk suppe pho. Opskriften på sin forberedelse er ikke alt for kompliceret. Det synes at være fundet med ingredienserne. Nu fortælle, hvordan at forberede fadet selv.

Trin for trin Master Class

  1. Kog bouillonen. For at gøre dette, vaske knoglerne og fyldes med vand. Vi lægger på ilden til en småkoge. Kog i 10 minutter og dræne vandet. Vi hælder frisk vand og igen sat i kog.
  2. Groft skåret skrællet løg. Ingefær og skæres i store stykker, steg dem alle sammen i en gryde uden olie. Hæld i puljen til madlavning knogler.
  3. Der også indføre alle disse krydderier og gulerødder med persille rødder, hakket groft. Lidt salt. Ved lav varme cook mindst 3 timer (den oprindelige opskrift - 6 timer). Konstant omrøres og fjerne skum. Pop-up fedt er også nødvendigt at fjerne: suppe formodes at være gennemsigtig.
  4. Sådan koger Vietnamesisk suppe pho? Opskriften er ganske enkel. Nudler lægges i blød i koldt vand. Nudler brug ris, fint. Så koge nudlerne for fremtiden for suppen separat (3-5 minutter) og vaskes for ikke at holde sammen.
  5. Kogte bouillon filtreret. Hvis du spiser kød på knoglerne - afskåret.
  6. Løg og persille fint skåret (mulig som elsker koriander og tilføje til).
  7. Oksemørbrad - våd - lidt frosset i fryseren, så skære var den mest bekvemme. Endvidere ifølge princippet stroganina, skæres i tynde gennemskinnelige små plader. Advarsel! I den oprindelige opskrift, vil kødet blive sat i en skål rå. For dem, der ikke ønsker at risikere: lavere stroganina i kogende vand i et par minutter (ikke inkluderet), og træk det ud.
  8. Kalk (eller citron) er tvunget til at smage hver i en plade. Men du kan, hvis det ønskes, og presse ind en fælles lager.

Sådan ansøger

Alle fremstillede ingredienser ekspanderes dele af skåle. Du er nødt til at sætte nudler, soja spirer, kød med ben, råt kød, masser af greens, chili til at smage alle. Al den uberørte skønhed fyldet godt kogende bouillon (råt kød, hvis du stadig tør ham til at sætte, efter opskriften af den oprindelige, skal være under den termiske påvirkning af bouillon at nå parathed direkte på pladen, hvilket giver kød en unik smag. Før brug i en skål blandes godt. Vietnamesisk spise med spisepinde, traditionelle drikke væske fra skålene. Men du kan have denne suppe og ske og gaffel, hvis man holder sig til ikke brugt.

med kylling

Sådan koger Vietnamesisk pho suppe (opskrift med kylling)? Forberedelse er det endnu nemmere end med oksekød. Alle ingredienser forbliver den samme, bortset fra oksekød. Hans stedfortræder kylling. Du kan tage en stor gryde eller en lille kylling hel eller ting fire ben. På samme måde tilberede vi bouillon (ca. tre timer mindst). Vi fanger og adskille kødet fra benet. Klip. På pladen vi sætte stykker af kyllingekød, ris nudler, kogt er forudinstalleret, hakkede greens, soja spirer (i stedet for frisk, kan dåse anvendes: de sælges i supermarkeder i departementerne til sushi). Fyld alt dette kogende bouillon, og kan indtages.

resultater

En lille skål suppe pho om morgenen - det samme måltid, maven er i stand til at sprede og fylde kroppen med mad og energi. Men dem, der ikke kan lide at spise så tæt tidligt om morgenen, og du kan tilbyde et måltid til frokost, og til middag, da det er multifunktionelt og indeholder funktionerne i både den første og anden. Og Sørg for at prøve den virkelige pho med råt kød: smagen af en specifik, da den klassiske!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.