SundhedMedicin

Vaccination mod mæslinger. Hvor mange gange skal det til voksne og børn?

Blandt befolkningen er der stadig eksisterer en misforståelse, hvis mæslinger - en lungesygdom, og barnet skal have haft dem. I en ikke så fjern fortid i familier, selv en tradition, at så snart et medlem af familien blev syg, helbred begynder at lukke kontakt med ham for også blive smittet. Denne idé er meget forkert og farligt! Mæslinger - er ikke bare en harmløs sygdom. I denne artikel vil du lære, hvordan sygdommen opstår, dens symptomer og virkninger, hvor mange gange i livet er vaccineret mod mæslinger, og over hvilken periode.

Hvor farligt er mæslinger?

Mæslinger - smitsom sygdom, der overføres ved luftbårne dråber. Det tager ikke kun sted i den akutte form, men også fyldt med komplikationer, alvorlig øjenskade, hele nervesystemet, og mulig død. Den største fare for børn anses for at være en svækkelse af immunitet, med det resultat, at i bedste fald kan udvikle lungebetændelse eller mellemørebetændelse. Selv om disse sygdomme, især for et lille barn kan ende i tragedie, men langt de fleste tilfælde med komplikationer såsom i dag med succes klare.

Mere farligt er, når virussen fortsætter i kroppen efter helbredelse, mens trænge dybt ind i mater. I disse tilfælde ofte udvikler alvorlig, langsomt fremadskridende skade som hjernen og rygmarven (meningitis, encephalitis, meningoencephalitis).

Sådan behandler mæslinger?

Forskere i årevis har forsøgt at finde en måde at bekæmpe denne sygdom. Og mens det ikke var muligt at besejre det helt, selv om en vis udstrækning strømmen af sygdommen kan forbedres eller endog forhindres ved indgivelse af et stof gammaglobulin. Men det er kun effektiv, hvis indføres i kroppen senest seks dage efter kontakt med patienten. I dette tilfælde, selv om infektionen har allerede fundet sted, men selve sygdommen endnu ikke har haft tid til at udvikle sig. Beregn denne gang er meget vanskelig, fordi du ikke selv kan være opmærksom på en sådan kontakt. Hertil kommer, gamma-globulin beskytter dit barn kun omkring tre uger og derefter proteinstruktur af stoffet falder.

Forebyggelse af mæslinger

Mere effektiv beskyttelse og forebyggelse af sygdommen er i øjeblikket vaccinationen - en vaccination mod mæslinger. Hvor mange gange gør det, bør alle voksne kender. Vaccination er nødvendig for alle, uden undtagelse, især førskolebørn, da de bærer sygdommen sværere.

I dag vacciner er lavet af højeste kvalitet, er monovalente (en komponent) og multivalente (flere komponenter) ud over de sidste mæslinger forebygge sygdomme som mæslinger, fåresyge og skoldkopper.

Hvor mange gange har at blive vaccineret mod mæslinger?

Alle kender til vaccination mod mæslinger, hvor mange gange man gør det, og efter et stykke tid. Men dette spørgsmål kan besvare et par stykker. I forskellige lande er alderen for den første dosis defineres på forskellige måder, dybest set, det er på grund af varigheden af livet for mennesker, deres immunitet, og mange sygdomme. Under alle omstændigheder, vaccination mod mæslinger i flere dusin gange reducerer risikoen for sygdom, uanset hvor på menneskelig beboelse. Alle har brug for at vide, hvorfor det er så vigtigt at vaccine mod mæslinger, hvor mange gange gør hendes børn og voksne, som interval skal overholdes mellem vaccination.

Vaccination mod mæslinger: hvor mange gange gør det i Rusland?

I Rusland er det bydende nødvendigt at blive vaccineret mod mæslinger. Hvor mange gange skal afhænger af, hvornår vaccinationen blev givet 1:

  1. Hvis i 9-12 måneder, bør vaccinationer gøres 4-5 (9 mo. 15-18 mo., 6 år, 15-17 år, 30 år). Dette skyldes det faktum, at vaccination ved 9 måneder skaber immunitet hos spædbørn kun 80-90% (i 1 år immunisering er 100%), således at 10-20% af børn skal vaccineres igen.
  2. Hvis en 1-års vaccination er kun 3-4 (1 g, 6 år, 15-17 år, 30 år).

Efter inokulering i 1-2 dage kan holde temperaturen eller lille ubehag opstår. Det bør erindres, at mellem vaccinationer skal være mindst seks måneder. I dag er en børnelæge eller en terapeut forpligtet til at forklare, hvad mæslinger, hvor mange gange der er vaccineret mod denne sygdom, og hvorfor det er nødvendigt.

Hvad hvis du eller dit barn er stadig over for denne sygdom?

Den mæslingevirus reagerer ikke på medicin, så selv de stærkeste antibiotika ikke kan udøve nogen indflydelse på ham. medicin lægen ordinerer behandlingen kun i tilfælde af komplikationer.

Den bedste og vigtigste hjælp i kampen mod denne sygdom er den korrekte patientpleje. Solstrålerne er dødelige for mikroorganismer, mens frisk luft helbreder kroppen. Derfor satte sengen i stråler oplyste sted, men så sollyset ikke skinner direkte ind i øjnene. Ofte ventilere rummet hver dag og tør gulvet i rummet med en fugtig klud. I mæslinger sygt barn ofte gnave øjne, alt i form af tørre skorper på øjenlågene forbliver i hjørnerne af hans øjne. For at lindre tilstanden, patientens øjne, skyl med varmt prokipevshey par minutter farvande. Det er meget smertefuldt, når sygdommen hoste og løbende næse, åndedrætsbesvær, så barnet skal ofte tilbyde en varm drik.

Hvad du ellers har brug for at vide?

Større opmærksomhed bør fodre patienten. Appetit under sygdom vil blive reduceret, så prøv at trimme mad en nem, nærende og samtidig velsmagende og lækker. Der er ingen grund til at efterkomme enhver diæt, men det er ønskeligt at gøre produkterne i menuen, rig på vitaminer. Også, ikke skubbe der med magt, men pas på, således at barnet er mere end at drikke frugtsaft, frugtdrikke, te. Efter et måltid, du har brug for at skylle munden med kogt noget vand. Dette vil beskytte mod stomatitis, som ofte er en komplikation af mæslinger.

i dag er det nødvendigt at kende alle voksne, hvorfor vaccination mod mæslinger, hvor mange gange gør det i løbet af livet, og efter hvad tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.