SundhedMedicin

Sådan behandler hals.

Med ondt i halsen hver person står ganske ofte, og ikke kun om vinteren. Om sommeren, når overvundet af den intense varme, og der er en overvældende ønske om at tage nogen sodavand, ofte tænker ingen over reaktionen af halsen. Oplysninger om, hvordan at behandle halsen derhjemme, er det nyttigt at kende alle.

For at ødelægge bakterier og virus, samt at stoppe den inflammatoriske proces, skal du først anvende skyl. På samme tid fra alle dele af oropharynx, selv de mest skjulte, bliver slim fjernes, som indeholder mikroorganismer, der forårsager betændelse, samt toksiner. Purulent kork resulterer skylning vaskes, og det bidrager ikke kun til at rense lakuner af mandlerne, men fjerner også problemet med debatterne vejrtrækning. Behandling af sygdomme i halsen skylning er meget almindeligt, da det er en af de nemmeste og overkommelige måder. Meget ofte, kan et positivt resultat opnås efter den første skylning. Men at stoppe der er ikke nødvendig. Det er vigtigt at udføre procedurer på en regelmæssig basis, for en vis mængde tid.

Mange mennesker har ingen idé om, hvordan man behandler en hals, hvilke løsninger der skal anvendes i dette tilfælde. Hævelse af slimhinden i oropharynx brønd fjerner sodavand og saltvand. Hvis halsbetændelse bliver mere alvorligt, så lægen ordinerer furatsillina opløsning, natriumborat, kaliumpermanganat. Også anvendes en vandig-alkoholisk opløsning af menthol eller borsyre. Baktericide egenskaber, som disse opløsninger fremmer ødelæggelse infektion placeret i mundhulen. Ondt i halsen vil fjerne og enkel varmt vand og citronsaft fortyndet i lige dele vodka.

Man bør være opmærksom på, hvordan man behandler halsen korrekt. Skylning bør udføres så ofte som muligt. Varigheden af hans skal være mindst fire - fem minutter. Løsninger, er det ønskeligt at skifte i løbet af dagen. deres temperatur må ikke overstige ni og tredive grader. Det er denne temperatur er skadelig for patogener. Den varme opløsning bør ikke anvendes, da det vil brænde slimhinde.

Til mindre rejst spørgsmålet, hvordan man behandler halsen, er det tilrådeligt at udføre forebyggende skylning, især under udbrud af epidemier eller efter et ophold på et sted, hvor syge mennesker er. For at gøre dette, kan du bruge ekstrakter af urter, der har anti-inflammatoriske virkninger. Det er også muligt at blande to teskefulde salt i et glas varmt vand og derefter blev opløsningen filtreret.

Andet effektivt redskab til behandling af halsen er dens smøring. Det anvendes til angina, akut pharyngitis, kronisk tonsillitis. Eller bomuldsgaze imprægneret med en lægemiddelopløsning nødvendigt at smøre og betændte områder af den orale overflade er det ønskeligt at trykke root spoon tungen til forarbejdning hårde dele. Denne metode har en mere forlænget virkning på patientens overflade af halsen væv. Smøring er nødvendigt at lave to - tre gange om dagen.

Også bidrager til at mindske smerter i halsen og varm komprimere. Gaze gennemvædet med fortyndet alkohol, overtrukket cellofan og påført halsen. Oven i hende svøbt et uldent klud. Komprimer skal passere to - tre timer. Denne procedure flere gange om dagen.

Meget almindelige infektiøse sygdomme af en hals. De kan være forårsaget af bakterier, vira, svampe.

Karakteristiske repræsentanter for virale infektioner er de forårsagende midler af herpes, infektiøs mononukleose, og mange andre vira, der forårsager SARS.

Mindre almindelige svampeinfektion, der sædvanligvis forekommer som et resultat af immundefektsygdom.

Det er vigtigt at rettidig opdage den inflammatoriske proces og træffe passende foranstaltninger. Ved behandlingen af halsinfektioner er nødvendigt strengt individuelle tilgang, afhængigt af arten. Sygdomme af denne type bestemmer en læge, hvis anbefalinger bør udføres strengt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.