ModeSmykker

Vævning kæder af guld: typer, beskrivelse, foto

Ingen grund til at være en guldsmed til at forstå, hvad det vildt populære og i stor efterspørgsel disse typer af smykker som armbånd og halskæder. Især godt lide den spænding set i sommermånederne. I de varmere måneder, folk nøgne hals og arme. I sådanne tilfælde, guldsmykker ser meget imponerende.

Vævning kæder og armbånd begyndte i oldtiden. De var ikke kun om halsen og arme, men også sat på deres fødder. Vævning kæder af guld - hårdt arbejde, og selv smykker af ædle metaller i oldtiden symboliserede rigdom, magt og autoritet. I dagens verden af smykker kan fremhæve ikke kun sikkerheden for værten, men også sin unikke stil.

Hvad kunne være vævningen af kæder? Arter billeder af forskellige modeller er vist nedenfor.

På trods af de høje omkostninger, kan få modstå fornøjelsen af at eje mindst et smykke. Ønsket om skønhed ofte får folk til at bruge en masse penge på sådan noget.

Guld kæder: vævning, foto-modeller

Sorter af smykker vævning ganske meget. Denne mangfoldighed giver alle mulighed for at vælge den mest passende løsning. Tidligere vævning guldkæder var et spørgsmål udelukkende håndlavet. Moderne teknologi har sat processen på automatisk.

I dag kan smykke gøres både manuelt og maskinelt. Sidstnævnte giver en mulighed for at diversificere "mønster" kæde eller armbånd, samt gøre luksus lighter.

Selvfølgelig vil manuelle vævning kæder meget mere værdsat. Men dekorationer er lavet med industrielle maskiner er tilgængelige på juveler: deres pris er meget lavere.

Således kan smykker pris variere afhængig af typen af vævning. For eksempel, en guldkæde for kvinder, vævning, som kaldes "Bismarck", vil være langt dyrere end kæden samling maskine "anker" væve.

Dekorationer, der synes den blå luft, lavet for elskere af fine produkter. Dem, der gerne de massive kæder og armbånd, også har masser at vælge imellem.

Hvad er en kæde og et armbånd?

Kæden er nu en af de mest almindelige smykker. Det kan bæres af både mænd og kvinder, og selv børn. Kæden kan også fungere som en tilføjelse til suspensionen eller pendant, som uafhængig smykker.

Armbånd, til gengæld - den samme kæde, kun kortere. Det kan udføres i de samme vævning teknikker som dekoration til hals.

Hvad er guldkæder? Weave foto

Guld kæder er vævet på forskellige måder, men det er muligt at identificere en række traditionelle muligheder, der har fælles karakteristika og giver mulighed for at modtage ligner dekorationer tankerne blandt denne mangfoldighed. Denne mangfoldighed giver en person til at skabe sin egen unikke stil, som vil være i harmoni med sine finansielle formåen og personlige præferencer. Hver metode til at skabe et armbånd eller kæde har sit eget navn, som danner miljø i århundreder i smykker håndværkere. Så, vævning guldkæder: grundlæggende måder at skabe smykker.

Kæde "Kaiser" ( "Cardinal", "Bismarck")

En af de mest komplekse vævning teknikker, men også en af de mest almindelige - er "Bismarck" teknologi, som ofte også kaldet "Cardinal" eller "Kaiser". Vævning kredsløb på denne måde gør det muligt sporet til at modtage den originale eksklusive guld, sølv eller andet metal, der består af to eller flere rækker.

Kæde "Bismarck" - en respektabel og massiv smykke, som er karakteriseret ved høj styrke. Pålidelige link-forbindelser gør det muligt at modstå tunge belastninger. Vævning kæde af "Kaiser" teknologi - en metode til fremstilling af en klassisk dekoration til den smukke halvdel af menneskeheden, og for den stærke.

Smykker, vævet på en sådan måde er førende blandt lignende ornamenter, da de anses for den mest stilfulde og attraktive.

Anker vævning armbånd og kæder

Teknologi vævning anker - det er ikke mindre almindelig måde at gøre smykker. guldkæde lavet i denne teknik repræsenterer enheder er forbundet i serie. De er poleret og er forbundet i ankerkæden af nutiden.

Med andre ord, er de ulige enheder placeret i ét plan, og endda til gengæld - i den anden. Guld ankerkæder udsøgt skønhed og bemærkelsesværdig styrke vandt kærlighed til en stærk halvdel af menneskeheden.

Hvad er fordelene ved denne vævning? Først og fremmest, er det nemt for pleje af smykker, såvel som dets høje styrke. Desuden, ligesom ved fremstilling af smykker og enheder konfiguration er bedst til at bære kæde karakteristisk for medaljon af undertøj eller en krydsning.

Krebsdyr eller tape vævning og kæde armbånd

Ligesom de to foregående smykker produktionsteknologi, bånd vævning er meget populære. Elementer af kæden eller armbånd er korrekt tilsluttet, er placeret i et plan. Det vil sige, båndet vævning giver en flad, poleret på begge sider af det produkt, som er behagelig at have på din arm eller hals. Den tilsyneladende fordel er, at det ikke vil være slået ud eller snoet.

pansrede væve teknologi har vundet en særlig kærlighed til mænd, fordi det giver en massiv og kraftfuld guldsmykker, der er kendetegnet ved høj styrke.

Med hensyn til form og størrelse af de elementer af produkter, kan de være meget forskelligartet, som vil give enhver repræsentant for en stærk halvdel af menneskeheden vælge den bedste form for smykker.

Kæde af "Nona" ( "Le Figaro") teknologi

En af de mange sorter af teknologier pansrede væve. Denne fremgangsmåde til vævning guldkæder og armbånd betragtes som en af de mest usædvanlige og interessante. Færdig smykker, vævet i denne teknik har kortfattet design, som du kan bære som en enkelt kæde af dekoration, eller sammen med brystfinner kors.

Guldkæder vævning metode "python" ( "italiensk")

I sin kerne, denne form for vævning - en mere kompliceret form for vævning, "Bismarck". Men teknologien har sine fordele. For eksempel, guldkæder skrive "python" ser mere feminin og udelukkende på grund af en form for flimmer, når de flytter.

Kæde "cobra" ( "Snake")

Smykker, vævet på en "kobra", perfekt supplement business stil af tøj som en smuk og stærk halvdel af menneskeheden. Guld kæder, der er fremstillet på denne måde, skabe indtryk af kontinuitet og integritet. De har en klar oversigt over kombinere elementer dekoration.

Kæder som "reb" ( "flagel")

Dette væveteknik gør det muligt at oprette en særlig form for smykker. Kæder, vævet på denne måde, forskellig tæthed af små sammensatte komponenter skudt ned, hvis en tyk reb. vævning teknologi "flagel" - er oprettelsen af universel smykker, der kan kombineres både med forskellige medaljoner, vedhæng og brystfinner kors, og anvendes separat.

Vævning kæde "rævehale"

Hos kvinder, en af de mest foretrukne teknikker til vævning guld smykker er en "ræv hale". Hun har vundet kærlighed af den smukke halvdel af menneskeheden ikke kun på grund af dens gennembrudt appel, men dejlig munter sang under kørslen. "Fox hale", sammen med vævet "reb", rangeret blandt gruppen af pansrede tangles.

væveteknik "Farao"

Hvad er fordelene ved denne form for vævning? kæde vævning teknologi "Farao" giver guldsmede at skabe en af de mest holdbare og pålidelige forbindelsestyper. Disse ornamenter er kendetegnet ved høj styrke på bekostning af slidstyrke enheder sites.

Guldkæder foretaget i denne teknologi, velegnet til både kvinder og mænd. På grund af den rige mønster af disse ornamenter kan bæres alene eller kombineres med en række af vedhæng.

Vævning kæden "diamant"

vævning teknologi "diamant" gør det muligt at oprette en guldkæde med en diamant-formede enheder, som er placeret i hinanden. Dette smykke anses universel. De er velegnede til alle alder og køn.

Du kan få en vidunderlig volumen på grund af specifikke mønster af vævning teknologi guldkæde "diamant". Desuden kan disse komponenter af smykker være enten enkelt eller dobbelt eller tredobbelt.

På grund af den klassiske fremgangsmåde til at kombinere elementerne i de kæde vævning teknologier er altid i efterspørgslen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.