Nyheder og SamfundBerømtheder

Historien om et par: Dzhim Hatton og Freddie Mercury

Det er stadig ikke accepteret højlydt diskuterer, er ikke helt typisk kærlighedshistorie. Mange tror par af samme køn indfald, tåbelige, perverse, men faktum er, at disse mennesker var, er og vil være. Så hvorfor skylden? Især, at blandt dem der er mennesker, der forlod deres præg på historien, musik og kultur. For eksempel, Freddie Mercury og hans sidst kendte partner Jim Hutton.

efter gardinet

Som det altid er tilfældet, den smudsige detaljer af denne persons liv dukket efter hans død. Det har kun været tre dage, og allerede det hele publikum følte, at Dzhim Hatton døde af AIDS, selv om de nøjagtige sygdom lægerne kalder det, men nævnte, at årsagen var rygning. Overraskende lidt præcise, evidensbaseret informeret om Jim. Han var en stille mand, uanset hvad medierne om det. Måske er det dette træk delvist at bringe den tættere på Mercury. Tom, også, kunne ikke lide den opmærksomhed af pressen. Musiker gav sjældent interviews og holdt i relativ fred.

bekendtskab

Det første møde fandt sted i en bar i 1984. Allerede kendt på tidspunktet Freddie Mercury Hutton tilbudt en drink. Samtalen derefter fulgte. Hutton genkendte ikke i første omgang en musiker og derfor talte uden begejstring. Efter det første møde en potentiel par skiltes og et halvt år at komme igennem tiden til at mødes i den samme bar! Der kørte allerede en gnist, og efter en kort periode med Dzhim Hatton flyttede til Mercury. Yderligere to år, de boede sammen, og senere i deres liv kommer sorte periode gik i opfyldelse homoseksuelle pest - aids. I 1987 blev han fundet Freddie. Han tilbød straks at partner til at forlade, siger, at han ville forstå og tage sig af det. Men Hatton var stejlt. Han sagde, at han elsker og vil ikke gå nogen steder. Indtil sin død, Mercury Dzhim Hatton tog sig af ham, for at vise alle mulige pleje, han er tæt ved og støttes. Hans elskede Hatton overlevede mere end 10 år.

omgivelser

Rygtet gossiped om, at Freddie Mercury var en mand af udsvævende og betalt for promiskuitet. Er det sandt? Måske var han på udkig efter kærlighed? Musikeren liv var et par virkelig nære venner, miljø valgte han omhyggeligt. Dzhim Hatton og Freddie Mercury har været sammen i seks år, de fleste af den tid var for Hatton vanskelig på grund af sygdom kæreste. Selv i livet af musikeren var Piter Fristoun, hvem han betragtede som sin nærmeste ven. Og, selvfølgelig, Meri Ostin, der var kæreste med Freddie, syv år før ændringen af orientering. Han dedikerede mange sange og beholdt hengivenhed for livet. Overraskende er der kilder, der tilbagevise eksistensen af disse mennesker! Særligt hård kritik gennemgå erindringer folk taler om sin nærhed til rockstjerne.

Farvel til den æra

Jim Hutton begravelse fandt sted i Irland. Medierne har ikke glip af muligheden for at huske nærhed Jim og Freddie. Sidste Hutton efterlod en pæn sum og jorden i Carlow, hjemsted for Jim. På trods af, at Jim HIV-infektion blev fundet for tidligt som 1990, døde han af en anden grund. Af den måde, er netop på grund af denne infektion undertiden kaldes dræber Hutton Mercury, efter sangeren annoncerede sin diagnose på blot et par dage før sin død i 1991.

Indtil nu, omstændighederne ved musikerens død indhyllet i mystik. Nogle gange kan alle du finde information om, at Mercury døde af bronchiale lungebetændelse, som forårsagede AIDS. I 1987 offentliggjorde han en artikel om Mercury og bandet dronningen, hvor musikeren dukkede arrangør af seksuelle orgier og kokain parter. Nogen tid senere, Freddie udstedt en benægtelse, siger, at nu er han ændrede sin mening, bundet med den tidligere livsform, blev testet for AIDS, og det er ren. Mange tror, at et symbol på forandring blev Dzhim Hatton. Årsagen til hans død blev provokeret af konstant rygning. Hutton døde af kræft, levede ikke et par dage før den 61 års fødselsdag.

for eftertiden

Historie Hutton og Merkur er stadig mystisk, selv om 1994 så en bog af Jim Hutton "Kviksølv og Me", som virkelig chokeret offentligheden oprigtighed. Ville en virkelig kærlig person til at flagre sådanne krydrede detaljer i sexscenerne? Kan du tro de billeder, der præsenteres her i overflod? Overalt i verden mod offentliggørelse foretaget af de fans, der oprindeligt satte spørgsmålstegn ved nærhed til Hatton generation idol. Men den store blanke bog klart er af interesse, så få mennesker er opmærksomme på en række uoverensstemmelser, der er omhyggeligt på udkig efter tilhængere og fans. Afdæmpet smil de producerer billeder, der er i modstrid med fysikkens love.

Myte eller sandhed?

Hutton forskellige kilder kalder gartneren, frisøren, bare en bydreng. Han kan således var, men fordi han Hutton i hans bog er ikke at benægte, at virkelig tilbedt Freddy ønskede at lette sit liv. Kviksølv introducerede Hatton til sin vennekreds og bogstaveligt gav ham en stor verden, tog han med sig på turné og endda kaldte hende "mand" i de smalle cirkler. Det siges, at Freddie bar en vielsesring, som præsenterede ham med Hatton. Andre medlemmer af dronning reageret på sådanne eskapader ganske roligt, som det ses Hatton Kviksølv påvirker positivt og beroliger ham i tider med dårligt helbred.

Efter døden af Mercury Hutton ikke er opmærksomme på pressen, overvejer det en "pass-through" mand i livet for en stjerne, men i løbet af årene har situationen ændret sig. Døden Hutton og hans holdning til resten af sit liv til Mercury viste publikum er meget rørende, og måske først nu dannet en anden opfattelse af deres historie - ikke kun historien om sodomi, men den kærlighed, der ikke kunne ødelægge penge, berømmelse, opmærksomhed, sygdom og endda døden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.