Nyheder og SamfundBerømtheder

Valery Kulikov (skuespiller): filmografi, biografi, fotos

Millioner af mennesker fra hele verden er overbeviste om, at film og tv-shows er en integreret del af alles liv. Med dette, kan du argumentere, men giver det mening? Hvad hjælper en person går gennem en vanskelig, undertiden uudholdelige livssituationer og øjeblikke? Nogle gange kan vi holde tæt, men der er situationer, hvor der ikke er en i nærheden. Så jeg ønsker at skjule sit hoved i puden og bare græde.

stedet for at indføre

Men bortset fra problemerne er vi hjulpet af film og tv-serier. Nogle mennesker foretrækker at se udenlandske mesterværker, og nogen foretrækker russiske spillefilm. I dag taler vi om en ung skuespiller, der allerede har opnået en vis succes i deres valgte aktivitetsområde.

Valery Kulikov - skuespillerinden, der endnu ikke er en verden berømthed, men kun stræber til det. I denne artikel beskriver vi i detaljer om hende og hendes filmografi. Lad os diskutere nogle af filmiske værker, hvor hun var direkte involveret. Vi starter lige nu!

Opsummering

Valery Kulikov, et foto, der er præsenteret i dette papir, blev født marts 18, 1994 by Kovrov (Vladimir-regionen, Rusland). I 2010 hun trådte den russiske University of Theatre Arts ved dirigerende afdelingen. Siden 2014 spillede han på scenen i Moskva Academic Theatre. Majakovskij.

I de 23 år skuespillerinden vejer 56 kg, og hendes højde er 175 centimeter. Hertil kommer, hun har grønne øjne og mørkt hår. På dette tidspunkt inden for cinematografi Valeria har ikke opnået stor succes. Hun optrådte kun et par film, men mange forudser en stor fremtid for hende inden for biografen.

filmografi

Valery Kulikov, hvis biografi af lidet kendte, da hun stadig ikke er en berømthed, har i de 23 år under hans bælte fire filmværk filmet i det område af Den Russiske Føderation.

Så skuespillerinden deltog i optagelserne af en tv-film kaldet "Jolly Fellows;)" 2014 udgivelse. Hertil kommer, hun spillede i en sjov komedie "Double Trouble" (2015) og tv-serien "House of Porcelæn", som vil blive frigivet i 2017. Det er i øvrigt værd at bemærke, en mini projekt med titlen "Investigator Tikhonov," hvor hun portrætteret en tyv.

Og lad os nu tale nærmere om de værker, som har en direkte indflydelse på skuespillerinden diskuteret i dag.

"Jolly Fellows;)" (2014)

Denne filmisk værk er den første i karrieren af Valerie. Hun sang her en sekundær rolle. Dens heltinde var en pige ved navn Julia. Direktøren for dette stykke er Alexey Bobrov, og på udviklingen af scriptet arbejdede sådanne personligheder som Nana Grinshteyn og Oleg Malovichko. Desuden er det værd at bemærke, at filmen blev skudt i komedie genren, med et budget på mere end $ 2,5 million. Men anklagerne i Rusland, ikke retfærdiggøre omkostningerne, som var kun 150 tusind dollars. Premieren på den filmværk blev afholdt 28. august, 2014 og dens varighed er 88 minutter.

Historien i de film introducerer os til en ung aspirerende musiker ved navn Kostya, der forelskede sig i en meget smuk pige og besluttede at vinde hende. Til denne unge mand indvilget i at deltage i en lille musik konkurrence på tv. For at blive en fuldgyldig deltager, skal han have sit eget band, som naturligvis ikke.

Den unge og stadig usikker musiker har kun et par dage til at samle hans hold af musikere. Han må finde pålidelige venner, som vil hjælpe ham til at finde ægte kærlighed. Jeg spekulerer på, om de hovedperson film klare?

Hvad folk tænker?

Af den måde, om denne film positive anmeldelser. Folk er tilfredse med en interessant plot og atmosfære af dette projekt. Samtidig er der negative kommentarer, der angiver de svage spil af skuespillerne.

"Double Trouble" (2015)

Filmen var et gennembrud i karrieren af skuespillerinden diskuteret i dag. Filmen, der havde premiere den 28. maj 2015 har en god cast, efter hovedrollen stjernespækket sådanne personligheder som Daniil Belyh, Valery Kulikov, Ekaterina Varnava, Vladimir Tishkov Sergey Mezentsev og mange andre. Romantisk komedie var et stort budget, men gebyrer i Rusland beløb sig til kun en femtedel af det oprindelige beløb, det vil sige, ikke er opfyldt med stor succes.

Begivenheder af filmværket, der er direkte involveret i at tog Valery Kulikov (foto skuespiller præsenteres i denne artikel), introducerer os til en mand ved navn Roman, som arbejder for radio og fører billedet af en bachelor liv. Han anser sig selv en psykolog, og hver dag distribuerer sine lyttere en bred vifte af tips, men glem ikke at joke. En dag en af hans råd vender sig mod helten. Spørgsmål 20-årig pige Alena, om der skal mødes med sin far, han reagerer ved at sige, "Selvfølgelig, ja! Han vil være glade. " Hey, hvem gør tungen trukket noget?

Men manden stadig ikke vide, at snart det vil komme til at samme Alena (Kulikova heltinde), og det vil blive ikke blot en far, men også en bedstefar til hendes søn. Native mennesker vil være meget vanskeligt at komme sammen i den samme lejlighed, men de vil forsøge at gøre alt for dette. Jeg spekulerer på, om en rigtig familie vil komme ud?

anmeldelser

Filmen har også en positiv feedback, og i dette tilfælde er der flere mere. Folk er tilfredse med en meget interessant og på samme tid, ro i plottet, og fremragende skuespil. I dette arbejde af biograf Valery Kulikov, filmografi som allerede er blevet omtalt i denne artikel er jeg fuldt ud i stand til at forestille dig selv at lave filmen er blevet et gennembrud i hendes karriere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.