Nyheder og SamfundBerømtheder

Anastasia Ivanenko: biografi, familie og interessante fakta

Hos børn, den "stjerne" af forældre skæbne er helt anderledes. Nogle af dem er badet i det reflekterede herlighed forælder, og nogen forsøger ikke at offentliggøre deres forhold til en berømthed. En af disse mennesker - Anastasia Ivanenko.

Information om denne kvinde er ikke så meget, når det bliver klart, at deres oprindelse og personlige liv, hun ikke flagre. Temmelig lidt information kan udledes minderne om tidligere venner Vladimira Vysotskogo, i virkeligheden er han anses for at være hendes far, halvbrødre (sønner af digteren fra et andet ægteskab), interviews bedstemor Nina Pavlovna Ivanenko, tidligere ægtefælle Anastasii Vladimirovny Ivanenko, datter af Vladimir Vysotsky.

kærlighedshistorie

Vladimir Vysotsky og Tatyana Ivanenko (forældre til Anastasia) introduceret i 1966. Pigen der lignede Brizhit Bardo, var blandt de ansatte i Taganka Theatre. Mænd med beundring vendte rundt efter hende. Jeg var ingen undtagelse og Vysotsky, kort før deres møde med en skilsmisse Lyudmiloy Abramovoy.

For andre, de var et par, men levede hver for sig. Alt har ændret udseendet af Marina Vlady. Sangerinden er blevet splittet mellem deres kære. Fra truppen denne vanskelige situation ikke undslippe. Barnet var ikke i planerne for Vysotsky. Hertil kommer, Tatiana blev gravid efter hans ægteskab med Vlady.

en uønsket barn

Han ønskede ikke at Tatiana forlod barnet. Hun forsøgte at true, insisterede på en abort. Men hun gjorde hendes beslutning - at føde. 1972/09/26 Anastasiya Vladimirovna Ivanenko blev født. Ved afslutningen af sangeren var der selv da ingen tvivl om lighed med sin fars datter. Desværre havde Vysotsky ikke anerkendt barnet. Og efter hans død, venner, som var bekendt med eksistensen af sin datter, simpelthen glemte om det.

Hverken Nasty eller Tatiana har intet ønske om at bevise den familiemæssige tilknytning med sangeren og digteren. Krav arven fra Vladimir Vysotsky kvinder heller ikke forekomme.

Biografi Anastasia Ivanenko

Siden barndommen, pigen afslørede en passion for musikinstrumenter. Og nu, som en voksen kvinde, hun nogle gange sætter sig ved klaveret.

Nastya valgt en kreativ profession, modtog en god uddannelse. Vysotsky datter dimitterede fra Det Naturvidenskabelige Journalistik, han taler flydende fransk. I "Kultur" TV-kanal var stedet for et par år af driften.

Diskussion af deres oprindelse Ivanenko Anastasiya betragtes overflødig. Ifølge venner, kan hun ikke tilgive den berømte far, som gik dårligt med hende og hendes mor. Efter alt, den skjald bare slog dem fra dit liv. Fra et interview med en kvinde også afvist. Med hendes mor havde hun gode relationer. De er ofte set, de taler fra hjertet.

Omhyggelig udvælgelse af kreds af venner - denne funktion er flyttet til Anastasia Ivanenko fra moderen. På det tidspunkt var hun venner med en nabo på verandaen, den legendariske skuespiller Natalia Krachkovskaya.

Personlige liv

Hendes bekendtskab med hendes kommende mand var et uheld. I 1997 Nastia, kulde, var på hospitalet. I samme afdeling var Alex Zaborovets. Den unge mand var under en alder af 5 år. Denne aldersforskellen ikke gider hendes datter Vysotsky.

Romersk ungdom var stormfulde. Imod deres forhold dukkede mor til Alexei. Kvinder tror, at Anastasia simpelthen tog sin søn. Elskere til brylluppet ikke trække i lang tid. Desuden Alex tog efternavnet sin kone. I februar 1999 Anastasia Ivanenko (Vysotsky datter) blev mor. Datter og hendes mand ved navn Arina, til ære for Pushkin s barnepige.

Det faktum, at hans favorit - Vysotsky datter, Alex lært ikke fra hende selv, men fra det medicinske personale på hospitalet, hvor de mødtes.

Før brylluppet, har den unge ikke tænke på at købe deres eget hjem, og boede sammen med sin bedstemor Nasty. Efter ægteskabet afgøres i en lejet lejlighed. Dette stod på i omkring seks år. Efter at de igen måtte vende tilbage til sin bedstemor, en ældre kvinde var vanskeligt at administrere en. Sommer familie elskede afslappende på dacha uden for Moskva, sammen med sin datter Nastya og hendes mor. Når Arina voksede, begyndte de at komme til udlandet.

Kærlighed er gået ...

Ægteskab varede ni år. Årsagen til skilsmissen var begyndelsen af skænderier og misforståelser mellem ægtefællerne. Kvinden besluttede at hæve Arina alene og forbød hende at kommunikere med sin far. Hun skiftede hendes sind Anastasia Ivanenko ikke så længe siden. Selv om der har været tilfælde, husker han den tidligere ægtefælle at Arina mor ville endda kalde op til politiet på grund af hans kommunikation med sin datter. En mand i dag ny kæreste. Hendes navn er Natalia. Økonomisk, han aldrig nægtede at hjælpe sin ekskone og datter.

Ja eller nej elsker Anastasia, til dato, intet vides. Tre kvinder, tre generationer af familien (bedstemor, datter og barnebarn) bor sammen i en Moskva lejlighed på Leninsky Prospekt. Materielt er familien oplever nogle vanskeligheder. Aktuel position Anastasia - salgschef, kan hendes løn ikke kaldes stor.

Af den måde, familien undgår kontakt med naboerne, mange af dem ikke engang ske for ham, at en datter af den berømte skjald nærheden leve med dem.

barnebarn Vysotsky

Kun datter Anastasia Ivanenko, Arina, var gammel nok. Hun skrev på sin mors efternavn. Hun går på samme skole, der engang uddannet mor. Hendes præstation er god. Hun arbejder deltid i sin fritid uddele reklamegaver.

Børn Vladimira Vysotskogo

Anastasia Ivanenko - er ikke det eneste barn af digteren. Han har børn fra andre ægteskaber. Fortæl os lidt om dem. Trods tre juridiske ægteskaber, officielt anerkendt børn Vysotsky kun to. Deres mor - Lyudmila Abramova. Forskellen mellem sønner to år. Selv en skilsmisse Lyudmila, så ikke overlade børn uden økonomisk støtte. Men på samme tid i deres forhold altid følt cool.

Den ældste søn af Arkady først var der lidt at ingen trækkraft filmkarriere, og heller ikke et teater karriere. Men man kan ikke argumentere med generne og som et resultat, han tog op oprettelsen af scripts til film. Arkady udføres også en række biroller. Hans credo - uafhængighed. Drømmen om den yngste søn har altid været den fungerende erhverv.

En sådan beslutning, han har taget under indflydelse af sin fars spil. Efter skole, begyndte Nikita for at studere på Moskva Kunst Teater Skole, tjente i hæren i løbet af de sidste seks måneder tjenesten var en af aktørerne i truppen Teater for den sovjetiske hær. Den yngre søn af Vladimir Semenovich arrangerer mindesmærke aften helliget far og koncerter. Desuden er valget af kunstnere er kun beskæftiger sig med sig selv.

Brødrene har organiseret hus-museet Vladimira Vysotskogo og velgørende fond, der bærer digterens navn.

Forholdet til pårørende

En af sønnerne af Vladimir Vysotsky, Arkady, spørgsmål om hans søster blankt siger han anser det ikke som sådan. Årsagen er, at de er til hinanden ingen bekendtskab. De har aldrig selv talte.

Kommenterede situationen og Nikita Vysotsky. Ifølge ham, kan kun på den positive side beskrives i historien om helte.

Tatyana Ivanenko altid ønsket at navngive min datter havde znameintogo far. Hun selv appellerede til forældre Vysotsky, mens han var i live. Jeg imod hans mor. Så gik Tatiana til stedmor Vladimir Semenovich. Kvinden så på pigen, men nægtede at hjælpe. Efter Tatiana forsvandt ønske om at blive stående på jorden. Måske pigen og erkendte sin familie, men hendes efternavn er anderledes.

I dag Ivanenko Anastasiya ifølge naboer, ser stadig imponerende (godt klædt, passer sig selv).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.