SkønhedHår

Hvordan man laver store krøller ejer

Hvis du undrer dig over hvordan man laver store krøller derhjemme, så vil du være interesseret i denne artikel. Lav dit eget hår er faktisk ikke så svært, som det kan synes at mange piger. Der er mange forskellige metoder til, hvordan man laver store krøller. For at hjælpe pigerne der er så mange værktøjer og anordninger, som kan være forskellige hår curlere, krøllejern, strygejern, osv .. Jeg vil kun præsentere nogle af dem, der er mest populære.

Doing krøller med papilotok

Mange piger med langt hår kendte midler såsom curlere. de er lavet i form af lange cylindre skum inden for hvilken er metaltråd. De kan være lille i størrelse, og store. Hvis du ønsker at lave store krøller, og derefter curlere nødt til at vælge større. Til at begynde med hovedet skal være ren og lidt tør. Derefter skal en lille streng af krøllejern skrues på, hvorefter den blev rullet op i enderne. Det kan få små krøller. Men hvis du ikke ved, hvordan man laver store krøller, snarere end små, så tag en hårlok lidt mere. Når alt håret på en sådan måde, vil blive strammet på curlere, bør de stå på i lang tid, indtil de er helt tørre. Det bedste ville være at gå til at sove med dem. Når du tager ud om morgenen curlere, ikke kam dannet krøller. De kan sættes i en flot frisure og fix med lak.

Vi gør krøller med curlere

Hvordan man laver store krøller med curlere? Meget simpelt. Før du bruger dem, er det ønskeligt at vaske håret og fugte dem med skum eller mousse til håret. Clocket curlere, lad dem på tidspunktet for fuld hår tørring. Dette gøres bedst om natten, men sengen er ikke helt fortrolig med dem. Støtten kan komme termobigudi. De er i stand til at skabe smukke krøller i blot en halv time. For at gøre dette, deres varme i en gryde med kogende vand og varme vind i håret på dem. Efter at have fjernet disse curlere, får du smukke krøller, hvilket kan kam og løse malingen. Frisure vender frodig og elegant.

Vi gør krøller med krøllejern og strygning

Mange mennesker tror, at jern kun bruges til at glatte bølget hår. Men det er ikke sandt. Med det kan du skabe en smuk store krøller af hår. Til denne opvarmede utjuzhkom twist stort hår, holde den i en fastspændt tilstand. For dem, der ikke er konfronteret med dette, kan du starbase etovat bruge en stor curling. Med hjælp af hår til at gøre lettere. Her skal håret være rent og tørt, så vil de danne efter behov.

Store krøller lavet nogen måde du kan forlade i form af promiskuitet, og du kan bruge dem til at skabe charmerende hår som en ferie, og for hver dag. Hvis det gøres korrekt, vil det pynte enhver kvinde. Efter at have studeret i detaljer alle disse måder, vil du vide, hvordan man laver en smuk frisure med store krøller hurtigt og effektivt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.